Dragon Crisis!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Dragon Crisis!

    Dragon Crisis!


    Režisierius: Hideki Tachibana
    Studija: Studio Deen
    Žanrai: nuotykiai, mistika, haremas
    Transliacija: 11.01.2011 - 29.03.2011
    MAL reitingas: 7.23
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Pasaulyje yra daug stebuklingų daiktų aka artefaktų. Nieko keisto, kad tokie lobiai vilioja godžius ir smalsius žmones. Ryuuji nepasisekė, jo tėvai kaip tik ir yra artefaktų medžiotojai. Namuose jie pasirodo kartą į penkmetį ir apskritai vaiku nelabai rūpinasi, bet yra ir geroji pusė - berniukas sau ramiai gyvena vienas. Tiesa, jis nėra eilinis vaikėzas, bet savo sugebėjimais labai nesidžiaugia ir jų pagal paskirtį nenaudoja. Ramus mokyklinis gyvenimas baigiasi sugrįžus pusseserei Eriko. Ji Ryuuji įtraukė į pavojingą avantiūra, per kurią jiems į rankas papuolė unikalus artefaktas - drakonas kawainos mergaitės pavidale. Mergaitė (pavadinkim ją taip) kažkodėl žino berniuko vardą ir kažkodėl rodo jam didelį prieraišumą. Va tada ramus ir jaukus Ryuuji pasaulėlis sugriuvo galutinai ir negrįžtamai.



    Dragon Crisis! yra vienas iš tokių anime kurios žiūrint protas supranta, kad vaizdelis tai prastas. Toradora!, Toaru Majutsu no Index, Shakugan no Shana....gali pirštu besti į bet kurį matytą anime ir neapsiriksi. Šeip aš ne prieš štampus (juos galiu net atlaidžiai pavadinti "tradicija"), bet čia jų tiek daug ir tokie akivaizdūs, kad net mane tai erzino. Vėl mergaitė krenta tiesiai berniukui į glėbį ir ne bet kokia, o stebuklinga! Vaje, kaip originalu..... Man atrodo, kad lagaminas šitame procese jau irgi buvo sudalyvavęs. Nu fig su ta merga, kawajus nugali viską. Be to, ne thunderė, nors išvaizda atitinkama. Turim čia ir paslaptingą organizaciją su neaiškiais tikslais ir moralinėmis vertybėmis. Turim blogį, kurį reikia mušti. Turim draugą, kuris visada pavydi herojui pasisekimo tarp mergaičių. Turim labai nedrąsią draugę, kuri myli, nori ir negali. Turim banalų ir nuobodų siužetą. Atrodo lyg serialas nežino kuo jam reikia būti, todėl čia yra visko po truputi. Truputi gaila, nes idėja su drakonais man pasirodė visai įdomi ir verta bent ~25 serijų sezono. Berniukas......va čia man liko neaišku. Tai tikras vyras tai šlepetė-kunas. Tipažas gal ir pakankamai realus, bet per daug stabdo ties posūkiais, o išvaizdai trūksta vyriškumo.
    Vis tik širdžiai neįsakysi. Nepaisant trūkumų serialas man patiko. Gal dėl to, kad tai yra mano žanras. Reikia pagirti ir piešimą, o ypač veiksmo scenas nors jų ir yra nedaug. Tikrai gražios mergaitės, tik mano favoritė (ne taip kaip daugelio) yra ne Rose, o Ai. Kaip dainavo vienas mūsų dainius - Blemba, aš tave myliu!!!

    Reziumė: Sunku įvertinti. 6 per mažai, o 7 per daug. Darbas atliktas be entuziazmo, fantazijos ir polėkio, bet vėjas pro langus nepučia, grindys negirgžda, o iš vamzdžių vanduo nelaša. Dzin, skirtingų spalvų akys valdo.^^


    Papai yra - erotikos nėra. Netvarka....





    Spoileris:
    14
    5
    28.57%
    4
    4
    28.57%
    4
    3
    35.71%
    5
    2
    7.14%
    1
    1
    0%
    0
  • Shenn
    Forumo ligonis


    • 2009 09 21
    • 539

    #2
    Net nezinau kodėl aš šį anime peržiurėjau, gal tesiog truko vieno iki oingoingu iprastos mano dozės. Visos viltys del šio anime išsisklaidė jau po pirmos serijos. Kažkodėl man norisi šį anime statyti į greta šalia tokių "šedevrų" kaip "Asobi ni Iku yo!" ar "Fortune Arterial". Kaip ir šie taip ir "Dragon Crysis" turi vieną esminį bruožą, anime siaubingai lėkštas,personažai kvaili, banalus vadink kaip nori. Kažkaip anime eigoje visa tai pakenčiau , bet kai išvydau pabaigoje išvydau
    Spoileris:
    jog pagrindinis niekadėjas tesiog ištirpo ore nuo to ,kad tiedu pasibučiavo
    žandikaulis net atvipo iš nuostabos. Ir tikrai ne iš susižavėjimo Na nėra viskas taip jau blogai, turi šiokių tokių ir pliusų, pvz neprastą piešimą, kawainas mergaites ir puse velnio op. 6 iš10.

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2910

      #3
      Autorius Shenn
      Spoileris:
      jog pagrindinis niekadėjas tesiog ištirpo ore nuo to ,kad tiedu pasibučiavo
      žandikaulis net atvipo iš nuostabos. Ir tikrai ne iš susižavėjimo
      Eik jau, taigi gražu.....

      Comment

      • Shenn
        Forumo ligonis


        • 2009 09 21
        • 539

        #4
        Autorius Killerbee
        Eik jau, taigi gražu.....
        Kad gražu pritariu, bet tai vistiek lieka vienas kvailiausių boso pribaigimo būdų kokių aš matęs

        Comment

        • Sable
          The Hitchhiker





          • 2005 03 11
          • 1530

          #5
          Autorius Killerbee
          Dragon Crisis! yra vienas iš tokių anime kurios žiūrint protas supranta, kad vaizdelis tai prastas. Toradora!, Toaru Majutsu no Index, Shakugan no Shana....gali pirštu besti į bet kurį matytą anime ir neapsiriksi.
          Remember Princess Resurrection? Lygink posterius http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=4940 charakteriai kitokie aišku, bet esmė kaip ir ta pati.

          Nuo pat pradžiu akis draskė pernelyg nubleachinti drakoniukės plaukai. Kam taip išsidirbinėt nesuprantu. Istorija aišku niekalas, nieko ir nesitikėjau labai, tai praslydo kaip time-killeris.

          Comment

          • dfsafsaf
            Beautiful Lies

            • 2010 05 13
            • 261

            #6
            Po pirmu 2 epizodų maždaug mano reakcija: Gražus piešimas, drakonai, level 10 breakeris iš 7 ar kiek ten pasaulyje esančiu, animacija nebloga, veiksmas patiko, tai gal ir vėliau neblogo busĄ
            Bet kuo toliau, tuo labiau šios iliuzijos žlugo Anime nebuvo geras, bet ir nebuvo blogas. Kažkaip ilgai galvojau tarp 5-6, bet visgi 6/10, nes animacija tai patiko ir vis šioko tokio veiksmo buvo.
            O tas paskutinis epizodas tai jo... Tikrai nesitikėjau, kad bus taip nugalėtas

            Comment

            • angellus
              tinginys

              • 2007 01 17
              • 228

              #7
              greitai pamirštamas anime. po kiek laiko net neatsiminsiu kad tokį žiūrėjai. bet tie dragon + human priminė dar vieną Baudą iš didžiosios B - Dragonaut: The Resonance. ten irgi finišas atitiko pačio anime tragiškumą. aš vertinu jį 5/10 ir tai manau kad per daug.

              Comment

              • Killerbee
                Iškrypęs dėdulė





                • 2006 12 11
                • 2910

                #8
                Autorius Sable
                Remember Princess Resurrection? Lygink posterius http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=4940 charakteriai kitokie aišku, bet esmė kaip ir ta pati.
                Tokie ilgai atmintyje nelieka. Iš posterio nebent kažką ir pamenu.....

                Comment

                • Drakashka
                  Searching for Inspiration

                  • 2009 09 02
                  • 73

                  #9
                  Gailiuosi kad gaišau laiką ant šito šlamšto (čia jaučiu mano atveju pasitvirtino ta taisyklė, kad kuo labiau tau sako kad 'osam', tuo labiau not osam.... ><)
                  Užkabliavo dar ir pati idėja (niekad negalėjau atsispirt drakonams), kuri gal ir nebloga, nu bet toliau... Pirmi du ep'ai visai žiūrimi, toliau pakvipo svilėsiais. Jai rimtai, išvis nepamenu ką ten rodė. O paskutiniai du ep'ai, kaip kad Shenn jau sakė, paliko mane su atvipusiu žandikauliu... Ko ko, o tokios nesąmonės nesitikėjau.
                  Veikėjai man išvis nepatiko... Jau pirmom serijom 'Ryuuji!' frazelė pradėjo vest prie nevilties. Tikėjaus kad į galą pagerės, bet kur tau! It got even worse... Vaikinukas - totalus neapsisprendėlis, ir dar super-mega-ultra galingas...
                  Pritrūko blogiuko (c'mon, jis ten įkištas turbūt vien tam kad nieks neprikibtų kad jo nėra)
                  imho, žiūrėt nerekomenduočiau. Vienintelis pliusas iš mano pusės už openingą. Ir už Ai akis nu bet daugiau kaip 2 ranka nekyla duot, tai tebūnie taip...
                  Paskutinis pakeitimas nuo Drakashka; 2011-06-12, 14:58.
                  Wakes up once a year

                  Comment

                  • demoniacman666
                    Forumo vilkas

                    • 2008 04 16
                    • 368

                    #10
                    Nu gan senokai maciau tokia tustybe, kuri praktiskai viskuo buvo vidutiniska ir visiskas klisiu rinkinys. Iskart galiu pasakyt kad daviau 3/5 tik todel, kad panasius balus esu daves ir prastesniems kuriniams, tad butu neteisinga si "sedevra" labiau nuvertint. Pasakyt net nera ka, viskas nuvalkiota ir banalu, gal tik isskyrus drakonus. Rose gan greitai eme pretenduoti i nekenciamiausiu mergu srasa (manes ko tai nevilioja blondes mazvaikes kas kelias sekundes zviegiancios Ryyyuuujiiii ). Kitas dalykas knisantis siame anime tai tas pats Ryuji, toks nei sioks nei toks, isvaizda eilinio slepeciaus, veiksmai irgi panasus, atskiesti trupuciu patoso ir su visomis kitomis herojiskomis atributikomis. Jis tiesiog per blankus kaip pagrindinis veikejas. Vienintele verta demesio turbut Ai, nors irgi nieko ypatingo. isvis manau kad tokio tipo anime skirtas arba visiskiems manijakams, arba visiskiems naujokams, nemaciusiems nieko geresnio uz DBZ ar Digimonus.

                    Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                    Comment

                    Working...