Heh, pagaliau peržiūrėjom... vienu prisėdimu Na ką, tikrai, kaip čia turbūt absoliuti dauguma sveikų žmonių pirma žiūrėjau labai nepalankiai į tas magiškas mergaitės bandančias išgelbėti pasaulį. Tačiau ką, istoriją gal užbaigė ir tikrai labai neblogai. Nesuprantu, iš kur čia tokie emo'iški pasisakymai iš kitų pusės, kad nieko vertas, tik kitaip išverstas, anime, bet tikrai labai nesutinku su tuo Savoj perspektyvoj, su juo (įskaitant ir žanrus) buvo padaryta viskas, ką padoriausio buvo galima išspausti ir ta pabaiga gi žavi. Nežinau, mažai tokių gražiau širdį paliečiančių anime, bet šita jame parodyta pasiaukojimo koncepsija visgi man išliko žavi. Nežinau, ar būtų ir koks kitas pasiūlymas :] Sako, kad vis tiek pervertintas serialas, galbūt, bet padarytas buvo vis tiek skaniai, ir svarbiausia, valgomas abiejoms "otaku kategorijoms"
Iš techninės pusės, tai muzika manęs visai nesužavėjo, OP totaliai klaikus ir standartiškas pasirodė. Nors šiaip Kalafina visada labai sugeba suteikti tą romantišką ir mistišką natą įvairiems anime, tačiau čia ji man nesužibėjo :/ Taip pat, kažkur kliuvo akis, kad anime pasižymi žiauriom scenom, bet... whaaaat? Nebent jau taip visiškai atmestina matyti tokias žavias loles bent truputį baisiau liekiant nuskriaustas, bet šiaip... Tikroviškos pasekmės tokių situacijų nebūtų sugadinę :< Ehem...
Iš techninės pusės, tai muzika manęs visai nesužavėjo, OP totaliai klaikus ir standartiškas pasirodė. Nors šiaip Kalafina visada labai sugeba suteikti tą romantišką ir mistišką natą įvairiems anime, tačiau čia ji man nesužibėjo :/ Taip pat, kažkur kliuvo akis, kad anime pasižymi žiauriom scenom, bet... whaaaat? Nebent jau taip visiškai atmestina matyti tokias žavias loles bent truputį baisiau liekiant nuskriaustas, bet šiaip... Tikroviškos pasekmės tokių situacijų nebūtų sugadinę :< Ehem...
Comment