Mahou Shoujo Madoka Magica

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
    • 1318

Heh, pagaliau peržiūrėjom... vienu prisėdimu Na ką, tikrai, kaip čia turbūt absoliuti dauguma sveikų žmonių pirma žiūrėjau labai nepalankiai į tas magiškas mergaitės bandančias išgelbėti pasaulį. Tačiau ką, istoriją gal užbaigė ir tikrai labai neblogai. Nesuprantu, iš kur čia tokie emo'iški pasisakymai iš kitų pusės, kad nieko vertas, tik kitaip išverstas, anime, bet tikrai labai nesutinku su tuo Savoj perspektyvoj, su juo (įskaitant ir žanrus) buvo padaryta viskas, ką padoriausio buvo galima išspausti ir ta pabaiga gi žavi. Nežinau, mažai tokių gražiau širdį paliečiančių anime, bet šita jame parodyta pasiaukojimo koncepsija visgi man išliko žavi. Nežinau, ar būtų ir koks kitas pasiūlymas :] Sako, kad vis tiek pervertintas serialas, galbūt, bet padarytas buvo vis tiek skaniai, ir svarbiausia, valgomas abiejoms "otaku kategorijoms"

Iš techninės pusės, tai muzika manęs visai nesužavėjo, OP totaliai klaikus ir standartiškas pasirodė. Nors šiaip Kalafina visada labai sugeba suteikti tą romantišką ir mistišką natą įvairiems anime, tačiau čia ji man nesužibėjo :/ Taip pat, kažkur kliuvo akis, kad anime pasižymi žiauriom scenom, bet... whaaaat? Nebent jau taip visiškai atmestina matyti tokias žavias loles bent truputį baisiau liekiant nuskriaustas, bet šiaip... Tikroviškos pasekmės tokių situacijų nebūtų sugadinę :< Ehem...

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Miesto_Druidas
      the journeyman

• 2010 08 17
      • 1515

Peržiūrėti pirmieji du Mahou Shoujo Madoka Magica filmai. Nors čia ir serialo recap'as, bet išties studija pasistengė. Dar pagražino animaciją, atnaujino soundtrack'ą, įdėjo netgi naujų scenų antram filme. Taip, kad, ar dabar, ar tuomet, kai pasirodys trečiasis, jau šviežio turinio filmas (Japonijos kinuose spalio mėnesį) šiuos filmus peržiūrėti visiems kam patiko serialas yra būtina.
      Minusai, pagal mane čia tik apkarpytas ir šiektiek suskubintas pirmas filmas. Nors tai atlikta neblogai, bet trūksta keleto svarbesnių scenų, tad naujiems žiūrovams gali kilti klausimų. Taip pat pirmo filmo OST'o pokyčiai nepasirodė tokie labai reikalingi, seriale skambėjusi muzika buvo puiki, o čia tokio poveikio nebebuvo. Tiek galiu prisikabinti prie pirmo filmo - Hajimari no Monogatari. Tuo tarpu antrasis Eien no Monogatari yra toks, koks patiks, manau, visiems kam patiko serialas, atnaujintas, atšviežintas ir su papildančiu turiniu.
      Tiems, kas nėra matę, bet norit pažiūrėt, kas per daiktas yra ta overhype'inta Madoka, (priežastys: Gen Urobuchi scenarijus, studija Shaft, įspūdingas animacijos stilius ar galų gale kai kam ir visai svetimo mahou shoujo žanro tamsi, niūri, bet puikiai apgalvota rekonstrukcija) , siūlau pirma žiūrėt serialą, būtinai tik BD versiją (ir nedrop'inti per pirmus epizodus). O jei patiks, išėjus naujausiam, peržiūrėti ir filmus, prisimenant istoriją.
      Nekantriai laukiu trečio filmo, įdomu kągi naujo kūrėjai mums pateiks.

Comment

• LNS
        Ohhh yeah - The Universe
        • 2007 11 15
        • 68

Banzai numeryje rašė, iš visų Mahou Shoujo anime šitas yra pats geriausias ir jei planuoji žiūrėti kitus šio žanro anime, tai pirma pažiūrėk juos, o tik po to šitą, nes visi kiti nublanks prieš šį. Nu ką galiu pasakyti, Neapgavo (et). Piešimas-super, istorija-gerai užsukta
        Spoileris:
        (Kyubei tai geras, tai blogas, tai geras, tai galiausiai pasirodo, kad jis tiesiog ateivis be emocijų besistengiantis išgelbėti visatą O_o)

Muzika-vienas labiausiai patikusių dalykų. Kiekvieną kartą kai šviesiaplaukė Mami išsitraukia savo pištoletą, užgroja jai labai tinkančią muziką, tai tiesiog super akimirka. Jei nemėgstat šio žanro, tai ir nekankinkit savęs bandydami žiūrėti, nes,,, nu kam save kankinti. Bet jei jums žanras nesvarbu tai griebkit nedvejodami

Comment

• Miesto_Druidas
          the journeyman

• 2010 08 17
          • 1515

Autorius LNS
          Banzai numeryje rašė, iš visų Mahou Shoujo anime šitas yra pats geriausias ir jei planuoji žiūrėti kitus šio žanro anime, tai pirma pažiūrėk juos, o tik po to šitą, nes visi kiti nublanks prieš šį. Nu ką galiu pasakyti, Neapgavo (et).
          Tik įdomu kiek ir kokių mahou shoujo anime matė tas kas konstatavo tokį faktą . Nes aišku geras jis tikrai, ir savotiškas dekonstrukcija viso žanro. Bet pats žanras tai gilias šaknis turi ir pats komentuoti negaliu, bet įdomu sužinoti ar čia jau tikrai Madoka galėtų stoti aukščiau virš kitų. Tarp kitko pasigedau trečio filmo diskusijų. Jau kuris laikas jis pasiekiamas gera kokybe, tad kaip jums jis, patiko ar papiktino, ar pasirodė kaip tiesiog nereikalingas filmas, skirtas pinigams iš fanų išmelžti?

Comment

• Hikari_
            Mental

• 2008 02 27
            • 981

Autorius Miesto_Druidas
            Tarp kitko pasigedau trečio filmo diskusijų. Jau kuris laikas jis pasiekiamas gera kokybe, tad kaip jums jis, patiko ar papiktino, ar pasirodė kaip tiesiog nereikalingas filmas, skirtas pinigams iš fanų išmelžti?
            Man asmeniškai jis buvo nereikalingas. Serijose istorija baigėsi ten, kur ir turėjo, mano manymu. Nesakau, kad trečias filmas buvo blogas, bet jei būtų galima rinktis, pagal mane viskas būtų pasibaigę ties antruoju arba TV serijomis.

Comment

• LNS
              Ohhh yeah - The Universe
              • 2007 11 15
              • 68

Labai patiko trečias filmas. Buvau skeptiškai nusiteikęs prieš jį po tavo, Hikari_, žodžiu, bet džiaugiuosi, kad pažiūrėjau. Kaip ir seriale buvo lėta pradžia su įtemtu viduriu ir iš pasaulio ribų išeinančia pabaiga. (Patinka, kai istorija išeina iš savo sukurto pasaulio ribų). Kadangi mačiau serijas ir du filmus, pačioje pradžioje galvoju, kas čia po velnių vyksta, pasaulis kažkoks perkreiptas, kitoks. Sėdi ir lauki kol paaiškins, kas čia per siužeto posūkis. (pavyzdžiui ta vieta su Mami ir Bebe )
              Spoileris:
              .

Man pasisekė, kad galėjau šį filmą pažiūrėti per didžiulį teliką tai džiaugiuosi nepaprastais vaizdais. Tie raganų labirintai įdomiai atrodo, jie lyg piešti nepiešti atskiri mini meno kūriniai esantys šiame anime kūrinyje. Jie tokie keisti, su neįprastais elementais (pavyzdžiui kiškio galva vis atauga nors yra vis nukerpama arba baleto intarpai) ir patys veikėjai kartais pateikiami tais elementais, sukuriama keista atmosfera.
              Kovos, beje, irgi gražios:

Ko daugiau norėti? Buvo nuostabu ir painu.

Kad nebūtų spardymas į vienus vartus, parašysiu kad galėjo būt geresnė muzika, seriale ji labiau kabino.

Spoileris:
              Ir pagaliau į tas bejausmes Kyubei akis įlindo jausmas, nors ir pačioje pačioje pačioje pabaigoje, bet įlindo. Dėl tų akių jis man kraupiausias padaras atrodė, nes jis nieko - tupi ir žiūri.

Neblogas review jei kas nors kam nors liko neaišku po filmo: Nuoroda
              Mano du centai.

Comment

Working...