Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Super, super, super Man labai patiko sitas anime, negalejau nuo jo atsitoketi gal savaite xD Vienintelis (nors ne toks jau ir svarbus) sio anime minusas yra piesimas, bet prie jo galima greitai priprasti, na as tai apripratau kazkur po 3 ep. OST, aisku, labai geras iki siol klausau keleta dainu ypac My World Down . Kiekvienam rekomenduociau paziuret 5/5
Baigiau! Ir nepastebėjau nieko tokio velniškai įdomaus, intriguojančio, kabinančio.. Nepatiko nei muzika, nei veiksmo vystymas. O ir piešimas neperlabiausiai lipo. 3/5 vien už paskutinius 3-4 epus, kuriuos žiūrint pasidarė įdomu.
Man kazkaip nuobodus pasirode.
Muzikine anime turi buti linksma, apie niekada nesubrestancius nevykelius.
Mazdaug apie tai ka dainuoja REEL BIG FISH ,dainoje "Dont start a band." http://www.youtube.com/watch?v=UPxlenE-kic
man patiko, nes esu tokios muzikos mėgėjas, o ir tas piešimas labai į akis nesikabino. tvirtas tvirtas 4 ir tai vien dėl piešimo... ost parsisiunčiau ir dabar klausau
Sveiki. Draugas sakė, kad skaitė, kad bus šito anime pratęsimas sukurtas, bet tą naujieną jau pramiegojau turbūt ir nebelaibai kur berandu, tai gal apšviestumėt?
Sveiki. Draugas sakė, kad skaitė, kad bus šito anime pratęsimas sukurtas, bet tą naujieną jau pramiegojau turbūt ir nebelaibai kur berandu, tai gal apšviestumėt?
sveiki, tai yra eilinė antis skleidžiama internete. oficialiai joks antras sezonas nebuvo paskelbtas/anonsuotas/patvirtintas or whatsoever. nors, tai kai manga jau kaip ir nusibaigus veik, tai ne vienas BECK'o fanas svajoja apie antrą sezoną.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
sveiki, tai yra eilinė antis skleidžiama internete. oficialiai joks antras sezonas nebuvo paskelbtas/anonsuotas/patvirtintas or whatsoever. nors, tai kai manga jau kaip ir nusibaigus veik, tai ne vienas BECK'o fanas svajoja apie antrą sezoną.
Dėkui, kad ir už tokį nelabai džiuginantį atsakymą
8/10 Na stai ir as neseniai paziurejau si "perliuka" anime tikrai neblogas, OST vertas demesio, patiko orginali istorija...
Pastebejau, kad keliatas zmoniu paziureja si anime, panoro patys grot su gitara, tai va man tokio noro sis anime neatnese.
Nepatiko kaip japonai igarsina amerikonus, galejai ausis nusiraut, besiklausant, kaip jie lauzo liezuvi.
Japonu atliekamos dainos angliskai skambejo visai neblogai. Is dalies anime verta ziuret del paskutiniu keliu seriju, o siaip tai nesuprantu, kodel jis taip garbinamas.
Jei reiktu palygint Nana ir Beck, sakyciau, kad Nana geresnis, zinoma sunku lygint zanrus shoujo su shounen, taciau Nana istorija geresne
Comment