Beck

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Nu ne. 29. Ir tavo tam puslapy irgi 29 >.>
    Ir nenuostabu, kad tiek tomų tuomet, jei tiek mažai skyrių per volume'ą.

Kažkaip pasiskaitęs mangos užsimaniau ir animą persižiūrėt dar syki. Tai tik įsijungiau ir nustebau kadangi pačioj OP pradžioj viešbutis Circus Circus rodomas, kuriam vasarą Las Vegase apsistojęs buvau maloniai taip nustebau.

Comment

• Souls
      PLEASE DIE

• 2007 04 26
      • 146

Eto... Is pradziu ma jis nuobodokas pasirode, bet kai jie susijunge i band ir tt, bei pradejo muzika kurt tai linksmiau pasidare. Female veikeja patraukli buvo. Buvau pasrisiuntes jo OST. Tai nusivyliau, matyt cia tas animas, kurio ost sunku klausytis be vaizdo.
      [Insert your signature here]

Comment

• sakuya
        M
        • 2007 04 18
        • 41

Man įdomus dalykas su šio animo ost'ais. Tuos kurios parsisiunčiau vokalas npanašus į grojamą per animą Pvz slip out tokia graži daina, dėja ost versija (ir keith ir beat crusardes (Pardon jei neteisingai parašiau grupes, tyngiu eit žiurėt tiksliu pavadinimu) nuvylė Aplamai labai erzina akcentas, jau geriau gimtąja kalba dainuotu

Comment

• Koaru
          Narys
          • 2007 04 24
          • 63

Man Beck labai patiko, o ypac ideja, kad muzika turi galios, kazkokio mistisko poveikio, vos ne
          Kazkur skaiciau, kad gali buti isleistas ir antrasis sezonas. Jei taip, tai lauksim

Comment

• FreaK`aZ
            Rimtas architektorius

• 2005 02 22
            • 532

Autorius sakuya
            Man įdomus dalykas su šio animo ost'ais. Tuos kurios parsisiunčiau vokalas npanašus į grojamą per animą Pvz slip out tokia graži daina, dėja ost versija (ir keith ir beat crusardes (Pardon jei neteisingai parašiau grupes, tyngiu eit žiurėt tiksliu pavadinimu) nuvylė Aplamai labai erzina akcentas, jau geriau gimtąja kalba dainuotu
            nieko cia idomaus, yra du oficialus BECK'o ostai BECK ir KEITH pirmajame dainos su anime vokalais, keithe originaliai grupiu atliekamos dainos.

Koaru, kas del antro sezono, tai zmones internete net peticija pasirasinejo (me irgi pasirase) ir siunte kurejams, kad tik butu isleistas antras sezonas. nu bus matyt, gal po mangos pabaigos ir bus kazkas. o siaip idomiu dalyku tam antram sezone butu.
            Paskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2007-05-05, 15:19.
            "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
            with a sick idea of world domination"

Comment

• sakuya
              M
              • 2007 04 18
              • 41

Autorius FreaK`aZ
              nieko cia idomaus, yra du oficialus BECK'o ostai BECK ir KEITH pirmajame dainos su anime vokalais, keithe originaliai grupiu atliekamos dainos.

Koaru, kas del antro sezono, tai zmones internete net peticija pasirasinejo (me irgi pasirase) ir siunte kurejams, kad tik butu isleistas antras sezonas. nu bus matyt, gal po mangos pabaigos ir bus kazkas. o siaip idomiu dalyku tam antram sezone butu.
              Turiu abu, ir vistiek nepanašūs man. Ir ne vien man, kiek daviau klausyt, visi sako, kad vokalai skirias. Gal gali pametėt versiją su Anime vokalais? Iš anksto ąčiū

Comment

• narusegawa

puikus klipas,puiki daina.
                http://www.youtube.com/watch?v=pXO9L...elated&search=

nuostabus anime.

Comment

• Ugoolf
                  Keep it real !
                  • 2007 06 04
                  • 20

Labai šaunus anime
                  Labai šaunus opening
                  Labai šauni roko muzika

Comment

• narusegawa

paziurejau BECK visai neseniai. tai man labai patiko. kazkaip.. visai kitaip ziurisi nei kiti anime.. ir muzika gera.)
                    man ypac tas blondinas berniukas patinka)

Comment

• Yume

Man sitas anime paliko labai dideli ispudi... Ir jo ideja, ir siaip, ziurejau net du kartus... Kaip jau kazkas minejo piesimas tai nieko ypatingo, bet kai pripranta akis smagiai ziurisi. Ir siaip kadangi pati groju gitara, tai buvo idomu stebeti kolegas nesvarbu kad isgalvotus. Ir kai paziurejau sita anime atsirado dar didesne meile muzikai net nzn kodel. Jega anime.

Comment

• SETA
                        Narys

• 2006 07 09
                        • 33

Katik perziurejau... lb grazus anime Grazus openingas ir antras endingas seip grazi istorija Dabr laukiu antro sezono nes sneka kad turetu toks buti nu bent jau OVA! Del Dievo meiles!
                        Last thing I would like to listen , last thing I would like to see and last thing I would like to read .

Comment

• lolester

RIMTAI ? turetu buti daugiau seriju ? OMFG nieko neesu girdejas apie tai.. :|

Comment

• SETA
                            Narys

• 2006 07 09
                            • 33

As del to nesu tikra gal cia tik paskalos bet zmones taip sneka
                            Last thing I would like to listen , last thing I would like to see and last thing I would like to read .

Comment

• Yume

joa visi labai noretu, bet deja tai tik paskalos, per daug gali nesidziaugt apie antra sezona jau pries metus snekejo bet jo kaip ner taip ner

Comment

• Katsu
                                Hajimemashite

• 2007 01 18
                                • 192

NUOSTABU! Pabaigęs žiūrėti šį anime likau pakerėtas ir tiesiog pakylėtas. Nežinau, kas ypatingai sužavėjo, bet šis slice of life totaliai topinis. Veikėjai, tos realistiškos problemos, grupės sukūrimas, mokymąsis groti gitara bei stengimasis pasiekti savo svajonę tiesiog žavi. Ai, ir svarbiausia šio anime pagalba atiduodama pagarba roko grupėms (Nirvana, The Doors, Queen ir daugeliui kitų, kurių išvardinimui prireiktų daug daug vietos), bei tuo pačiu ieškoma naujesnio, geresnio skambesio.

Kažkas yra pasakęs: "Fame is a tricky friend". Kad ir kas jis būtų, jis yra teisus. Bet svarbiausia, ką ir moko Beck - reikia dirbti, kad pasiekta svajonė neišblėstų ne tik iš tavo širdies, bet ir kitų. 10+

Comment

Working...