5/5 Mano manymu geriausias is savo zanro.
Beck
Collapse
X
-
labai patiko. Geras story line kuris sugebėjo mane itraukt , gera muzika , ypač op. Patiko veikėjai, ypač Ryuusuke . vertinu 4/5. kuo toliau tuo labiau man Madhouse darbaiComment
-
Manęs šitas anime nesužavėjo. Muzika nemano skonio buvo, tas ilgaplaukis ir jo sesė erzino nes buvo tipo krūti ir kalbėjo kaip būtu krūti, kiekvienoj serijoj po šimta kartų paminėdavo ta grupe "dying breed" (pasirodo yra grupė tokiu pavadinimu amerikoj - kažkokie stori fūristai brazginantys gitarom - ir kaip kūrėjams sušvietė juos panaudot). Man asmeniškai NANA labiau patiko, bet grupės populiarėjimo kelias BECK'e geriau parodytas.Comment
-
nuostabus anime. Gražus piešimas, puikus siužetas, labai graži muzika, puikiai perteikti veikėjų charakteriai ypač patiko Ryuusuke. neveltui madhouse darbas. vertinu 4\5. PS: laukiam live-action ir pratesimoObjektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.Comment
-
Tikrai labai suzavejo mane sitas anime, labai patiko. Piesimas nera pats geriausias, bet visa istorija, gera muzika ir visos kitos smulkmenos tai kompensuoja su kaupu. Tikrai labai daug dainuoja ir groja sitam anime, todel kas megsta anime apie muzika tikrai rekomenduoju.Comment
-
Pagrindinis animo minusas, tai būtent muzika Na, aišku, nereikėjo tikėtis labai kokybiškos, bet bent jau Koyuki vokalas galėjo būti nors kiek priimtinesnis, nes kai ten visi alpsta koks nuostabus, o taip nėra, tai net imagination nebepadeda :/ O dar ta japų engrish... Na, kad ir kaip ten bebūtų pats darbas tai visai patiko, realistiškas slice-of-life. Nostalgija, nes kažkada pačiai patiko tos rock/indie grupės.
Comment
-
Vienas iš geriausių mano matytų anime. Pati žiūrėjau jį pirmą kartą gal prieš 2 metus. Šiandien atsisiunčiau vėl, nes vos primiršus siužetą , gali jį žiūrėt again and again and again. Negalėčiau pasakyt, kad jis paskatino mokytis grot gitara, bet privertė išmokt keletas muzikos kūrinių, skambančių serijose(like moon on the water, follow me). Piešimas nėra idealus,tačiau turbūt neįsivaizduočiau jo kitokio. Apskritai, anime puikiai parodo kas antro paauglio,besidominčio muzika, svajonę. O manau visai įdomu iš šalies žiūrėt į tai,ko labiausiai norėtum Ką gi,rašau 5!Jesus is coming
👍 1Comment
Comment