Beck

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • tomaz222
    Dozuoju Anime
    • 2006 12 27
    • 122

5/5 Mano manymu geriausias is savo zanro.

Feed Me!

Feed Me!

Comment

• sagara sanosuke
      forumo idiotas
      • 2009 04 14
      • 134

labai patiko. Geras story line kuris sugebėjo mane itraukt , gera muzika , ypač op. Patiko veikėjai, ypač Ryuusuke . vertinu 4/5. kuo toliau tuo labiau man Madhouse darbai

Comment

• El Cu Cuy
        Narys
        • 2008 07 23
        • 39

Manęs šitas anime nesužavėjo. Muzika nemano skonio buvo, tas ilgaplaukis ir jo sesė erzino nes buvo tipo krūti ir kalbėjo kaip būtu krūti, kiekvienoj serijoj po šimta kartų paminėdavo ta grupe "dying breed" (pasirodo yra grupė tokiu pavadinimu amerikoj - kažkokie stori fūristai brazginantys gitarom - ir kaip kūrėjams sušvietė juos panaudot). Man asmeniškai NANA labiau patiko, bet grupės populiarėjimo kelias BECK'e geriau parodytas.

Comment

• Gecas
          Rock And Roll Child

• 2010 03 09
          • 137

nuostabus anime. Gražus piešimas, puikus siužetas, labai graži muzika, puikiai perteikti veikėjų charakteriai ypač patiko Ryuusuke. neveltui madhouse darbas. vertinu 4\5. PS: laukiam live-action ir pratesimo
          Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

• Mondis
            Tee-Hee...!

• 2010 01 30
            • 44

Lenkiu galva uz shita anime, tikrai nesitikejau kad jis toks bus puikus Net priverte prisiminti kaip reik su gitara grot tikrai anime pasauliui truksta tokiu kuriniu 5/5 be jokiu antru minciu

Comment

• BlueBerry
              Naujokas
              • 2010 09 07
              • 24

Autorius Helicon2
              O jūs esat girdėję apie tokį atlikėją Beck (realiai egzistuojantį)? , va jo dainos fainos labai, nors ir liūdnos
              apie kurį Beck šneki?
              After Tuesday even calendar says "WTF?"

Comment

• Kastetas
                regular everyday guy

• 2009 12 04
                • 341

Isties puikus anime. Patariu pazet visiems kam patinka muzika

Comment

• Rutarisa
                  "The Artist"

• 2010 09 28
                  • 28

Man irgi labai patiko, o dar kai ziurejau tai cipsu fabrike dirbau, kai labai mechaninis darabs ir smegenys atsijungdavo tai pradedavo OST is sito anime galvoj grot Full moon
                  Soo siek tiek gazdinancei veike toks, bet tik idomiau

Comment

• ciombiukas
                    Forumo maniakas

• 2009 09 18
                    • 463

Tikrai labai suzavejo mane sitas anime, labai patiko. Piesimas nera pats geriausias, bet visa istorija, gera muzika ir visos kitos smulkmenos tai kompensuoja su kaupu. Tikrai labai daug dainuoja ir groja sitam anime, todel kas megsta anime apie muzika tikrai rekomenduoju.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• juodidrugiai
                      varnalėšos

• 2010 08 11
                      • 37

Pagrindinis animo minusas, tai būtent muzika Na, aišku, nereikėjo tikėtis labai kokybiškos, bet bent jau Koyuki vokalas galėjo būti nors kiek priimtinesnis, nes kai ten visi alpsta koks nuostabus, o taip nėra, tai net imagination nebepadeda :/ O dar ta japų engrish... Na, kad ir kaip ten bebūtų pats darbas tai visai patiko, realistiškas slice-of-life. Nostalgija, nes kažkada pačiai patiko tos rock/indie grupės.

Comment

• Takahashi
                        The starGirl
                        • 2009 07 16
                        • 9

Vienas iš geriausių mano matytų anime. Pati žiūrėjau jį pirmą kartą gal prieš 2 metus. Šiandien atsisiunčiau vėl, nes vos primiršus siužetą , gali jį žiūrėt again and again and again. Negalėčiau pasakyt, kad jis paskatino mokytis grot gitara, bet privertė išmokt keletas muzikos kūrinių, skambančių serijose(like moon on the water, follow me). Piešimas nėra idealus,tačiau turbūt neįsivaizduočiau jo kitokio. Apskritai, anime puikiai parodo kas antro paauglio,besidominčio muzika, svajonę. O manau visai įdomu iš šalies žiūrėt į tai,ko labiausiai norėtum Ką gi,rašau 5!
                        Jesus is coming

Comment

• Takahashi
                          The starGirl
                          • 2009 07 16
                          • 9

kaip tik tas "japų english" leksikai prideda šarmo
                          Jesus is coming

Comment

• Stein
                            Naujokas
                            • 2011 03 24