sita dar galima kur rast parsisiust?
Beck
Collapse
X
-
-
Apie muziką. Man patinkančią. Tuo viskas pasakyta. 5/5 be kalbų. OST sukasi jau pusę metų. Puikus darbas.Comment
-
Tataigi, perskaičiau savo ankstesnį Beck komentarą ir supratau, kad mušt save reikia už tokį pasisakymą, tad nutariau prisėsti ir parašyti deramą komentarą šiam nuostabiam kūriniui.
Iš tikro net nežinau nuo kurio galo pradėti, nes ten tiek visko, kad sunku apsispręsti, bet gal pradėkim nuo istorijos, t.y. siužeto. Beck buvo mano pirmas tokio pobūdžio t.y. muzikinis, taip pat slice of life žanro atstovas. Jį žiūrėdamas arba labai susižavi iškart arba jis tave traukia gilyn sulig kiekviena sekančia serija, kas buvo mano atveju. Kaip sakoma kartą paragavęs negali sustot, būtent toks yra ir Beck. Besiklostantys įvykiai, intrigos, veikėjų santykiai taip sugeba įtraukti į savo verpetą, kad nė nepastebi kaip valgai vieną epizodą po kito. Siužetas nuostabus, sugebantis būti ir linksmas, ir rimtas, priverčiantis sėdėti sugniaužus kumščius ir sirgti už grupės sėkmę, pakelti dvasią ir nuotaiką, ir netgi sugraudinti, bet apie tai užteks, žiūrėkit patys. Kitas dalykas kurį būtina išskirti yra garso takelis, kuris tiesiog nepakartojamas. Galima sakyti jog kiekviena daina atspindi kurio nors veikėjo charakterį. Čia išgirsime repo ir hip hopo ritmus lydimus elektrinės gitaros bruzdesių, sutiksime lyriškų ir romantiškų baladžių virpinančių sielą ir netgi dainų sugebančių praskaidrinti niūrią dieną. Piešimas. Apie jį daug nėra ką pasakoti, vieni sako, jog geras, kiti skundžiasi. Man buvo idealus, kitokio nereikėjo, užteko to, koks buvo, kadangi šis anime išsiskiria ne savo gražiu apvalkalu, bet tai kas yra dėžutėje.
P.S. Laukiam antro sezono, kuris pasibaigus mangai gana realus.Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-01-01, 21:57.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Na kas ptiko tai OP, soundrackas, muzika suprantama, piešimas, Beckas(šuo), tas sapnas su muzikos žvaigždėmis, Lucile(gitara) ir jos istorija, visas siužetas, veikėjai, pabaiga ir kaip Koyuki tapo puikiu žmogumi. Nepatiko pats Koyuki pradžioje kai buvo toks "apgilėtinas" ir kai kuria dialogai kai būdavo kvailos pauzės.
8/10 dėl nepatikusių dialogų ir tiesiog man dar kažko trūkoComment
-
Na kas ptiko tai OP, soundrackas, muzika suprantama, piešimas, Beckas(šuo), tas sapnas su muzikos žvaigždėmis, Lucile(gitara) ir jos istorija, visas siužetas, veikėjai, pabaiga ir kaip Koyuki tapo puikiu žmogumi. Nepatiko pats Koyuki pradžioje kai buvo toks "apgilėtinas" ir kai kuria dialogai kai būdavo kvailos pauzės.
8/10 dėl nepatikusių dialogų ir tiesiog man dar kažko trūko👍 1Comment
-
Jau pradėjau, piešimas patiko dėl realistiškesnių veikėjų veido bruožų ir detaliai pateikiamų instrumentų, stengiausi nekreipt dėmesio į nekokią aplinką ir kai kurių scenų pakartojimą(ypač per kokią nors dainą), bet man vistiek patiko piešimasComment
-
Tap... Kažkaip matau daugumai jis labai patiko, tačiau aš tiesiog nebeištvėriau ir mečiau lauk... Kažkaip buvo per daug nuobodu.Comment
-
nu ka, katik baigiau ziuret si kurini ir tiesiog ranka nekyla duot maziau negu geriausia iverninima. Taigi 5/5
Del piesimo... na kazkaip jis man tiko siam animui ir tikrai prie jo nenoriu per daug kibt, nes jis prideda gal savotiskumo ir siaip...
OST'as taip pat patiko. *bega ieskotis parsisiuntimui*
Vienu metu, jau priespaskutinei serijoi tikrai mane jau buvo isgasdine, galvoju nu negi viskas sitaip ir baigsis !? bet paskutine serija viska sutvarke
P.S. vel pradejau noret grot gitara, gaila, kad nera kas pamokytu :/Comment
-
Na štai ta proga, kad kitąmet bus Beck live action,
nutariau pažėt ir anime~ Piešimas patiko, muzika dar labiau,
bet siužetas.....na iki dešimto epo dar nieko, bet paskum pradėjau prasukinėt....
Matyt nepriaugau iki tokio lygio, kad tokie anime man patiktų,
bet, kad nors ir prasukdama pažiūrėjau, nesigailiu~
Ryusuke su Taira tikrai labai patiko~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Bene geriausias muzikinio zanro anime koky esu mates aisku ju labai daug ir nera bet sis darbas visus nustumia y sona
Istorija taip pat labai gera nei vienas epas nebuvo nuobodus ostas tiesiog fantastiskas personazai taip pat labai ydomus ( mano favorite yra chiba )
zodziu seip tikrai siulau kas nemate paziureti tikrai rimtas geras sidevras 5/5 be jokiu klausymu ar pamastymuComment
Comment