Kami nomi zo Shiru Sekai / Kami nomi zo Shiru Sekai II

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nepas
    Naujokas
    • 2009 07 26
    • 12

Anime tai neblogas. Duodu 10\10, nes kai pradejau ziureti, tai uzsikabliaves ilekiau i Wikipedija. Aisku, laikinai apmiriau suzinojes, kad anime sukurtas pagal manga, kuri turi net 14-15 leidimu. O anime apeme tik pirmus du. Galutinai Keima savo saskaitoje turi net 16 mergaiciu. Toliau idomumo negadinsiu.
    O siaip pritariu nuomonei apie paskutine serija. Pietu parkas nesugebejo parodyti, kaip turi atrodyti tikri Noliferiai. Ir siaip klausimas: nejaugi jis visa mokymosi kursa iskale pries pradedant zaisti, nes pazymiai nesveiki, o zaidzia visa para.
    Apie filinga: kadangi siuzeto liko 7-8 kartus daugiau nei parode, vadinasi filingas neisvengiamas. O be to, jei jau ziurime anime, vadinasi, mes turime susitaikyti su bet kuo, ka mums pateiks. O jei nepatinka, tada ziurekite Haruhi Endless Eight'a ir tada lyginkite.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
    Man patinka ecchi, school life, romance ir comedy. Deje, gaila, jie visi per trumpi

Comment

• soldrao
      anime/drama fan >.<
      • 2010 11 20
      • 17

Gana įdomus anime:
      įdomi istorija, daugybė veikėjų, skirtingos situacijos, šiek tiek loginio mąstymo yra;
      šio anime dėka sužinojau, kaip atrodo tikras nolifer'is xD

tačiau manęs šis anime nelabai sudomino. Ta pati idėja (priversti kokią nors merginą įsimylėti į jį) išlieka skirtingose situacijose (pvz., mergina yra intravertė bibliotekininkė; arba kita mergina- populiari dainininkė...), bet man tai rodės kaip rutina. Nebuvo to kažko, kas mane priverstų šį anime žiūrėti neatsitraukiant nuo ekrano, episodas po episodo...

Tiesą sakant, esu mačius ir geresnių anime, tačiau daug daugiau- blogesnių anime. Įvertinimas: 8/10
      "A smart man learns from his mistakes, a wise man learns from the mistakes of others"

Comment

• demoniacman666
        Forumo vilkas

• 2008 04 16
        • 368

Tikrai smagiai susiziurejo, per 2 prisedimus iveikiau. Tikrai buvo juokingu vietu ir siaip gan nebloga komedija. Pirma karta maciau taip gerai ispletota "nerdo" asmenybe (bent kolkas) kas labai uzkabliavo. Laukiu 2 sezono ir tikiuosi nenusivaziuos... 5/5

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Perla
          Rašytojas

• 2010 04 06
          • 223

Ką tik baigiau žiūrėti pirmą sezoną. Pradžia buvo gera ir man patiko. Bet vėliau kažkaip ėmė pabosti. Kažkoks nuobodus pasidarė. O kuo toliau tuo blogiau. Gerai dar, kad tik 12 ep'ų, o tai būčiau dropp'inus. Antrą sezoną gal žiūrėsiu, o gal ir ne. Kol kas galiu duoti tik 6/10 arba 3/5.

Comment

• Kazuya
            Nusipelnes
            • 2011 04 03
            • 42

Wow... Stop! Cia geras anime man patiko, tos visokios juokingos situoacijos, bet buvo gan netgi ir rimtu graudinanciu temu, tas mane nustebino, kad 1 anime sutalpinta tiek visokiu jausmu! duodu 5/5 ;] Ir tikrai suprantau ka reiskia buti tikru nolifer'iu :/ ;]

5/5

Comment

• Laura.L
              Naujokas
              • 2009 12 01
              • 28

Man sis anime pasirode juokingas, ramontiskas ir kartais net per kvailas, taciau nieko blogo apie ji negaliu pasakyt. Man patiko Laukiu antro sezono ir tikiuosi kad visas serijas rasiu

Comment

• Chaoslity
                Profesionali panikuotoja
                • 2009 03 03
                • 24

O man patiko. Ir juokiaus, ir nervinaus, ir muzika vidutiniška. Daviau 5/5, nors jei būtų galima, duočiau 9/10.
                Piešimas gerą įspūdį paliko, Keima'os veidas buvo mielas, bet ir tas rimtumas išlaikytas, Elsee's veidukas labai mielas buvo, ir dar tas verkiantis chibi's... Kas dėl aprangos, tai uniformos visai gražios, o tas antkaklis Keim'ai mano supratimu labai tiko.
                Realaus gyvenimo nepripažįstančio gamer'io ir demon'ų gaudymo į stiklainius pabučiavus apsėstas mergaites idėja pasirodė šviežia, nors gal tiesiog dar nepakliuvo panašių anime man.
                P.S. Blogo nieko nerašiau, nes niekas labai ir nekliuvo ^u^
                Vienu žodžiu - pralinksmino. Ir antrą sezoną jau žiūrėt padėjau.

Comment

• Yumenator
                  Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                  • 552

Tiesą sakant, pradėjau žiūrėti tik dėl to, jog patiko Keima dizainas poster'yje , tačiau visiškai nepasigailėjau peržiūrėjus patį anime.

Pliusai
                  Veikėjų buvo įvairiausių, ypač labai patiko Keima.
                  Nebuvo jokių elephant-sized-sadness momentų.
                  Belenkaip patiko off-topic pabaiga.

Minusai
                  Kai kurios merginos labai jau buvo tipiškos schoolgirls, o gal man teisiog nepatinka tokie tipai?

Overall anime duodu 9/10
                  I'm off watching the second season

EDIT. Antras sezonas patiko, tačiau man trūko šiokio tokio įvairumo veikėjose, kuris buvo pirmame sezone. Džiūgu, kad atsirado nauja demonė. Ending was even more fucked up than the first one. But I hope to see a third season. 8D
                  Paskutinis pakeitimas nuo Yumenator; 2011-08-26, 23:55.
                  http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                  http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                  be sure to visit our page~

Comment

• Shenn
                    Forumo ligonis

• 2009 09 21
                    • 539

Štai ir baigėsi antrasis šio anime sezonas. Apskritai jis man labiau patiko negu pirmasis. Nors viskas tebevyko pagal tą pačią formule, bet naujos mergaitės ir istorijos, nutikusios su jom, labiau papirko mane. Viena ko gaila, kad pagrindinis personazas per ta laiką nepasikeitė nė per nago juodymą. Tikėjaus ,jog niekšeliui bent kartą širdį suspaus dėl to, kad suviliota mergina kitą dieną jo nebeprisimena. P.S. Tėvui ir vėl kliuvo...

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Papildyta antru sezonu.
                      Autorius Shenn
                      Tikėjaus ,jog niekšeliui bent kartą širdį suspaus dėl to, kad suviliota mergina kitą dieną jo nebeprisimena. P.S. Tėvui ir vėl kliuvo...
                      Nepasakyčiau, kad tai jo visiškai nejaudina. Tiesiog jis pats dar nei karto normaliai nebuvo įsimylėjęs. Žodis "normalus" Keimai apskritai kažkaip nelimpa....

Comment

• AKUJI-SAN
                        Anime narkomanas ;-)
                        • 2008 02 16
                        • 190

Game - loading

Fun animukas, abu sezonai. Otakinis geimeris LOL, nerangi new demon maid ir Taip Toliau
                        Drasiai 4/5

Comment

• Augis24
                          AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                          • 767

added some stuff :>

Spoileris:

5/5.. Keleta favoriciu isitaisiau ir to pakako.. jau antra ar trecia karta ziuri si anime, ir tikrai super!
                          Nekomentuosiu daugiau nieko, nes nesugebeciau turbut
                          Paskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2013-07-12, 05:16.

Comment

Working...