Kami nomi zo Shiru Sekai Režisierius: Shigehito Takayanagi Studija: Manglobe Inc Žanrai: komedija, romantika, mistika Transliacija: 07.10.2010 - 23.12.2010 MAL reitingas: 8.09 Trukmė: TV 12 ser. x 25 min. YouTube: Opening / Real idols vs game idols AniDB ANN MAL Aprašymas: Keima Katsuragi vadina save Dievu užkariautoju. Pasaulyje nėra mergaitės kurios jis negalėtų suvilioti. Deja, kalba eina tik apie pasimatymų simuliatorių silpnąją lytį. Užtat tokiuose žaidimuose jis tikrai yra genijus. Savotiška....mmm....šlovė berniuko neaplenkė. Jis pastoviai sulaukia pagalbos prašymų iš kitų žaidėjų. Keima džiaugėsi eiline pergale meilės fronte, bet džiaugsmą aptemdė netikėtai gautas provokacinio turinio laiškas - Mol, o ne baisu dievui pademonstruoti savo sugebėjimus? Dievo tai nesutrikdė ir ilgai nemastęs paspaudė "Sutinku". Gal ir be reikalo paspaudė. Šiuo neatsargiu piršto mostu jis pasirašė kontraktą su demonų pasauliu, pagal kurį padedamas kawainos velniūkštės privalo medžioti pabėgusius demoniukus, kurie slepiasi mergaičių širdyse. Vienintelis būdas juos iš ten išvaryti yra meilė. Kai tik mergaitė įsimylės demonui tiesiog nebeliks vietos. Bėda tame, kad Keimai absoliučiai neįdomios realios mergaitės, bet pasiūsti visus velniop irgi negali, juk kontrakto sulaužymas yra baudžiamas mirtimi. Vienintelė išeitis yra tie patys dieviški sugebėjimai. Jei jie veikia žaidimuose tai gal suveiks ir realiam gyvenime? Žiūrėti galima. Taip trumpai galima apibūdinti šį serialą. Čia nėra didelių pliusų ir minusų. Siužetas originalumu neblizga. Visokie kontraktai ir demonai kažin ar ką nustebins. Užtat kvestas "pakabink mergą" atrodo šviežiai. Kaip ir užkietėjęs geimeris, jau seniai realiam pasauliui pasakęs griežtą NE. Jo neveikia jokie argumentai. Net mokytojai čia yra bejėgiai, pažymiai tai puikūs. Neaišku kaip tai yra įmanoma žaidžiant šimtą valandų per dieną, bet nesigilinsim. Frazė Aš jau matau pabaigą, lydima dieviškos veido išraiškos, yra verta šių metų TOP 3. Vis tik čia yra tik išorė. Vidus daug banalesnis, kaip ir mergaitės. Pykti dėl to negalima, tam yra objektyvių priežasčių. Va tik nupiešti jas galėjo ir gražiau... Man susidaro toks įspūdis, kad kūrėjai į šį anime įdėjo per mažai darbo. Po labai stiprios pradžios anime truputi prarado tempą. Po tiesiog genialių epizodų sekė gan vidutiniški. Serialas truputi blaškosi tarp romantikos ir komedijos. Užtat geimeriška tematika ir užslėpta reklama mane nudžiugino. Nepaisant to, kad kalba čia eina apie pasimatymų simuliatorius, kurių aš nesu žaidęs. Šio anime aš net otakišku nelaikau. Labai jau "siauri" Keimos pomėgiai. Reziumė: Tvirtas 7. Linksmas ir kartu pamokantis serialas. - Ir ko čia galima išmokti? - paklausite jūs manęs. - Galima išmokti pagrindų. Pavyzdžiui norint prisijaukinti gražiąją lytį reikia strategijos ir individualaus priėjimo.^^ Truputi laukiu antro sezono. Nenustebsiu jei serialas transformuosis į haremą. Tai yra tiesiog neišvengiama. O tėvo tai gaila. Nuteisė be teismo ir išmetė. |
Spoileris:
Kami nomi zo Shiru Sekai II Režisierius: Shigehito Takayanagi Studija: Manglobe Inc Žanrai: komedija, romantika, mistika Transliacija: 12.04.2011 - 28.06.2011 MAL reitingas: 8.29 Trukmė: TV 12 ser. x 25 min. YouTube: Opening AniDB ANN MAL Aprašymas: Charizmatiškasis "pick-up" dievukas sugrįžo ir tai džiugina. Tiesa, jei žiūrovą tai ir džiugina tai patį Keima anaiptol. Visi šitie demonai ir medžioklė tik atitraukia jį nuo žaidimų. Net jei pavyksta gauti laisvesnę diena viskas galop nueina velniop. Naujos aukos irgi lengvo gyvenimo nežada, nes kažkodėl ne visada elgiasi taip kaip to norėtų Keima. Paskutinį vinį į kartą įkala sužinoti tam tikri medžioklės niuansai. Bet mūsų šaunuolis nebūtų tikras dievas jei nepasipriešintų 3D realybei. Pratęsimas man sukėlė dviprasmiškus jausmus. Viskas kaip ir tas pats, gal net geriau, bet man žiūrėjosi nebe taip gerai ir tam yra priežastis. Jei labai nesikabinėti tai tik viena, bet esminė ir rimta. Kas buvo, yra ir dar gal bus šio serialo uoga? Be abejo Keima. Išmeskit iš čia šitą charizmatišką personažą ir iš anime nelabai kas liktų. Tai kas per idiotas sugalvojo, kad gal būtų neblogai jei jis būtų pastoviai mušamas? Pagal "geriausias" anime tradicijas dažniausiai už nieką. Velnias žino, gal kažkas ir botanikas mušamas chuliganų yra fainas, bet tikrai ne man. Kažkaip nepamenu, kad pirmame sezone būtų tuo piktnaudžiaujama. Atrodo smulkmė, bet tai pastoviai vertė mane raukytis ir gadino visą atmosferą. Reziumė: 6 balai, bet šiam serialui duosiu dar vieną šansą. Vis tik tai yra gerai subalansuotas ir kokybiškas anime. Šalin rankas nuo dievo!!! |
Spoileris:
Comment