Panty & Stocking with Garterbelt

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ciombiukas
    Forumo maniakas

• 2009 09 18
    • 463

Kai pradėjau jį žiūrėti maždaug pagalvojau - OMG kokia lempa, bet jis mane taip įtraukė, kad net gaila buvo pabaigt, nes tikrai viena nuotaikingiausiu komedijų, su labai daug spalvų ir mind-fu*k stiliaus istorija ir tikrai viena netikėčiausių pabaigų, bei man labai patiko muzikinis takelis kuris nenustojo suktis viso anime metu (tai tikrai suteikė dar didesnį jo įvertinimą). Juodo humoro užtaisas vertas dėmesio.
    Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2011-01-12, 20:00.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• -Aglo
      Aglo Baglo

• 2010 11 19
      • 36

It's official. Bus antras sezonas!
      http://gainax.co.jp/

deviantART || Gaia Online

Comment

• Futari
        AZ rėmėjas

• 2007 01 07
        • 1094

Autorius -Aglo
        It's official. Bus antras sezonas!
        http://gainax.co.jp/
        Tai šitai buvo žinoma jau pirmo sezo paskutinės serijos gale.

Comment

• -Aglo
          Aglo Baglo

• 2010 11 19
          • 36

Autorius Futari
          Tai šitai buvo žinoma jau pirmo sezo paskutinės serijos gale.
          Žinau. Tačiau, žinant Gainax, tai galėjo būti dar vienas "trolling".
          O pasižiūrėjus jų puslapin jau atrodo oficialu (:

deviantART || Gaia Online

Comment

• Kastetas
            regular everyday guy

• 2009 12 04
            • 341

Paziurejau 2 srijas.... Kaskaip man veikia kaip mindfuck. Aisku idomu, kad is filmu ir t.t. tycojasi. Bet keistokas anime man.
            Stai viena is ju dainu per kaskuria serija turejo groti kiek girdejau...

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Vartojant didelėmis dozėmis migdo. Paradoksas. Čia ne komedija ar parodija, o tiesiog absurdas. Šeip persistengė su vėmalais, snargliais ir fekalijomis, o ir piešimas per daug blaško dėmesį. 7 balus duosiu vien už originalumą ir nepadorumą, nes pilna burna kažkodėl nesijuokiau.

p.s. Šis anime yra sukurtas rusų kalbai. Žiūrėjau su titrais, bet reikės pabandyti ir įgarsinimą. Jei kas turit po ranka tai mestelkit linką.
              p.s.s. Abenobashi vis tiek geriau. Kam ne tam ežys į kelnes.

Comment

• tviksas
                Naujokas
                • 2010 12 23
                • 6

powerpuff girls style + dirtiest humor ever (can be even compared to /b/!!)..
                idomus mixas..

gale sezono nemazai netiketumu.. ir absurdiskumo..

bet ziureti imanoma.. kazko vis norisi suzinot kas toliau vyksta, nepaisant net to, kad puse sezono praktiskai nesusije tarpusavyje.. :lol:

Comment

• Yumenator
                  Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                  • 552

Neeh, pagaliau užsimaniau čia parašyti vėl~
                  Peržiūrėjau PSG, na aišku I got trolled at the ending, bet manyčiau, kad puikiai privers peržiūrėti ir antrąjį sezoną.
                  Spoileris:
                  Something like Brief and Chuck with Garterbelt?

Šiaip, šitas anime davė man pailsėti nuo tipiškojo anime stiliaus, nes būtent piešimo stilius yra šio anime "branduolys". Jei būtų vien tipiškasis anime piešimas, vargu ar taip įtrauktų, todėl keista, kad daug žmonių taip jį peikia. :/

Veikėjai man labai patiko, spalvingi ir juokingi ypač pagrindiniai.
                  Buvo aišku scenų, kurias nelabai norėjau matyti, arba tiesiog jas prasukdavau, bet retai kada jos tepasitaikydavo

Visiesm, kas mėgsta juodą humorą šitas anime turi patikti
                  http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                  http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                  be sure to visit our page~

Comment

• kypshius
                    Rašytojas

• 2007 04 17
                    • 254

nežinau ar taip nebuvo ką veikti ar taip mane patraukė, bet pažiūrėjau neskubėdamas per dieną visas serijas ir bežiūrint apimdavo įvairūs jausmai; nuo pasišlykštėjimo iki susijaudinimo. Patiko, kad kažkas naujo (tai mane labiausiai ir traukia žiūrėti anime), taip pat patiko, kad ne vaikučiam. nepatiko, kad story-line nebuvo bene visas 12 serijų, ir iš esmės jas galima žiūrėti ne iš eilės, nors ačiū dievui paskutines kelias serijas sugebėjo sumegzti kažką panašaus į siužetą ir galiausiai paliko neblogą intrigą. veikėjai "augo" irgi tik tose keliose serijose.
                    iš esmės pramoga ne intelektualiajai tavo pusei kaip pažiūrėjus kokį ergo proxy, bet verčiau tai bezdžionėlei tavyje, kurios galvoje vietoj smegenų kliuksi sperma. trumpiau tariant Jackass 1, 2&3 sort of fun. ne mona liza, o olialia kalendorius ant sienos. nieko gero, bet pakankamai gerai.

rašau 3 už gerą fanservisą, už gerą pabaigą ir už patenkintą bezdžionėlę.

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Squalleh
                      .MØNSOON.

• 2009 01 12
                      • 1892

Katik atradau 8-ių minučių OVA: Panty & Stocking with Garterbelt: In Sanitary Box.
                      Vienas mėgstamiausių serijalų pasidarė dar kietesnis <3

Comment

• pixel.hime
                        pesimistė
                        • 2013 01 13
                        • 16

Tinka tik savotišką humoro jausmą turintiems žmonėms. Puikiai suprantu, kodėl kažkam turėtų neįtikti.

Tačiau aš gana su pasimėgavimu peržiurėjau, patiko kiekvienos serijos kitoks animacijos braižas ir tema. Gana kitoks anime, visgi daug buvo pasisemta iš amerikiečių animacijos, gal kitiems, prilipusiems tik prie japoniškų standartų ir nesueitų (neturiu to omenyje kaip įžeidimo, tikrai)
                        dA | Tumblr

Comment

Working...