Panty & Stocking with Garterbelt

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • neragana
    Naujokas
    • 2010 06 18
    • 1

Paziurejus pirma serija pagalvojau, totali nesamone!!! Bet isijungus po poros savaiciu pagavau cinkeli Is siuo metu einanciu anime man tapo megstamiausiu.

Comment

• Adwims
      Naujokas

• 2010 04 08
      • 23

Pradzioje buvo labai keista ziureti i toki piesima,nebudinga japonams,tad kiek skeptiskai buvau nusiteikes,bet ipusejus 1mai serijai visiskai uzkabliavo ir tas amerikietisku komiksu stiliaus perteikimas kurejams pavyko

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? Maniakas?

Comment

• Squalleh
        .MØNSOON.

• 2009 01 12
        • 1892

Siu metu antras perlas po Durarara!!. Man buvo tikrai puikus atradimas.

Comment

• Edvinukas
          Kolekcionierius
          • 2009 11 02
          • 105

Man jis grynas cartoon network rodomas filmukas toks vaizdas susidaro kuo toliau ji ziuriu

Comment

• Squalleh
            .MØNSOON.

• 2009 01 12
            • 1892

Edvinukas, tame ir viso serijalo sarkazmas/parodijos elementas. Bet padaryta viskas profesionaliai, su stilium ir taip, kad tai pasilieka anime o ne "multiku".

Comment

• Edvinukas
              Kolekcionierius
              • 2009 11 02
              • 105

Sutinku bet kartais man jau tampa per marga istiesu ir isiskausta galva nuo to mirguliavimo spalvu Man jis asmneniskai netinka vakarui atsipalaidavimui Bet visdelto sis anime puikus kad ir kokiu turetu minusu

Comment

• Rokeziukas
                Naujokas
                • 2009 01 20
                • 15

Po keliu epu pasijutau lyg kazkas butu isploves smegenis . Trecio epo pirma dalis tai... Zodziu paziurekit ir suprasit ...Siaip anime toks watchable , piesimo stilius ir ost puikus , bet istorija tai tokia savotiska .
                Soundsofbiohou - My Touhou music channel in youtube , enjoy

Comment

• Squalleh
                  .MØNSOON.

• 2009 01 12
                  • 1892

pagaliau paziurejau 11-ta serija.
                  Kažkaip 11 serija važiuoja į visiško šlamšto lygmenį, bene GAINAX fantazijos pritrūko
                  what? O_o nejaugi neidomu buvo apie GarterBelt'a daugiau suzinoti? Manau padare puikiausia parodija ant Scarface.

Comment

• Gvauz
                    Naras
                    • 2006 11 18
                    • 271

vienas nesveikiausių anime kokių esu matęs. visos serijos tokios pabaigtos ir duoda garo, kad eina na... buvo daug momentų kur tiesiog sakai whoooooooow ir žiūri toliau. prie piešimo lengva priprast per pirma ep ir šiaip vietomis jis pasikeičia, tai irgi kietai. žodžiu rekomenduoju visiem, kuriuos nervina usual anime bullshit
                    Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-12-25, 15:01. Priežastis: be keiksmažodžių gal jau apsieisim?

Comment

• Driezius
                      Kas toks?

• 2009 10 21
                      • 143

Po paskutinės serijos aš likau be žodžių 0_O .................................................. .....

Comment

• Futari
                        AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                        • 1094

Damn straight, Driežiau! Sėdėjau ir galvojau: ką aš čia dabar žiūrėjau? Kas čia buvo?
                        Grynai išskalbė smegenis, užsibaigė visiškai absurdišku cliffhangeriu ir dar paskelbė antrą sezoną...
                        Nebūtų GAINAX...

Comment

• Hellsing_lover
                          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                          • 1318

Na štai ir baigėsi pirmasis (O___O) sezonas. Nežinau, metų iškrypimu dar tituluoti negalima, bet jau labai įmantriai jie čia išsuko mintį. Toks juodo humoro anime - pats tas lengvam šeštadieniui xD Kiekviena serija viena už kita netikėtesnė Dabar tiesiog negali nelaukti kito sezono ir nesitikėti dar didesnių stebuklų (na, bent jau man įrodė, kad šiam reikalui parako kūrėjai dar gerokai su kaupu sukaupę turi)

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Driezius
                            Kas toks?

• 2009 10 21
                            • 143

And The Best Troll Of The Year Award Goes To Gainax. Rimtai, kiek iš jūsų tikėjot, kad baigsis taip......over the top?

Nors iš tikro, kad ir koks banalus bebūtų šis anime pripažinkit, kad tai buvo vienas originaliausių kūrinių anime rinkoje šiais metais.
                            Pas mane net įvyko asmeninis paradox'as bevertinant šitą darbą: Iš pat pradžių galvojau skirsiu 7 balus, ties viduriu jau tik 6, prie pabaigos balai pakilo iki 8, o po tokios pabaigos..... nebegaliu skirti mažiau nei 9 balų. Paaiškinti neįstengsiu, tiesiog pasakysiu, kad patiko, nors iš pradžių net nebūčiau galėjęs to pasakyti.

p.s. vienas labiausiai patikusių šito anime segmentų:
                            Spoileris:

also this pic:
                            Spoileris:
                            Paskutinis pakeitimas nuo Driezius; 2010-12-26, 22:10. Priežastis: video and pic added

Comment

• Squalleh
                              .MØNSOON.

• 2009 01 12
                              • 1892

Be kalbu - metu sedevras. Pabaiga - epic FTW. Srsly, as net nenustebau tiek po Durararos. Rimtai - best anime of 2010, hands down.

Comment

• Driezius
                                Kas toks?

• 2009 10 21
                                • 143

Panty & Stocking w/ Garterbelt Original Soundtrack - is made of 100% pure awesomeness.

Preview
                                Spoileris:

For DL
                                Spoileris:

Direct mp3: part1 part2
                                Torrent: mp3 or flac version

jei šis postas pažeidžia AZ taisykles, nuorodas ištrinsiu.

Comment

Working...