Paziurejus pirma serija pagalvojau, totali nesamone!!! Bet isijungus po poros savaiciu pagavau cinkeli Is siuo metu einanciu anime man tapo megstamiausiu.
Panty & Stocking with Garterbelt
Collapse
X
-
Pradzioje buvo labai keista ziureti i toki piesima,nebudinga japonams,tad kiek skeptiskai buvau nusiteikes,bet ipusejus 1mai serijai visiskai uzkabliavo ir tas amerikietisku komiksu stiliaus perteikimas kurejams pavykoComment
-
-
Po keliu epu pasijutau lyg kazkas butu isploves smegenis . Trecio epo pirma dalis tai... Zodziu paziurekit ir suprasit ...Siaip anime toks watchable , piesimo stilius ir ost puikus , bet istorija tai tokia savotiska .Soundsofbiohou - My Touhou music channel in youtube , enjoyComment
-
-
vienas nesveikiausių anime kokių esu matęs. visos serijos tokios pabaigtos ir duoda garo, kad eina na... buvo daug momentų kur tiesiog sakai whoooooooow ir žiūri toliau. prie piešimo lengva priprast per pirma ep ir šiaip vietomis jis pasikeičia, tai irgi kietai. žodžiu rekomenduoju visiem, kuriuos nervina usual anime bullshitPaskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-12-25, 15:01. Priežastis: be keiksmažodžių gal jau apsieisim?👍 1Comment
-
Na štai ir baigėsi pirmasis (O___O) sezonas. Nežinau, metų iškrypimu dar tituluoti negalima, bet jau labai įmantriai jie čia išsuko mintį. Toks juodo humoro anime - pats tas lengvam šeštadieniui xD Kiekviena serija viena už kita netikėtesnė Dabar tiesiog negali nelaukti kito sezono ir nesitikėti dar didesnių stebuklų (na, bent jau man įrodė, kad šiam reikalui parako kūrėjai dar gerokai su kaupu sukaupę turi)Comment
-
And The Best Troll Of The Year Award Goes To Gainax. Rimtai, kiek iš jūsų tikėjot, kad baigsis taip......over the top?
Nors iš tikro, kad ir koks banalus bebūtų šis anime pripažinkit, kad tai buvo vienas originaliausių kūrinių anime rinkoje šiais metais.
Pas mane net įvyko asmeninis paradox'as bevertinant šitą darbą: Iš pat pradžių galvojau skirsiu 7 balus, ties viduriu jau tik 6, prie pabaigos balai pakilo iki 8, o po tokios pabaigos..... nebegaliu skirti mažiau nei 9 balų. Paaiškinti neįstengsiu, tiesiog pasakysiu, kad patiko, nors iš pradžių net nebūčiau galėjęs to pasakyti.
p.s. vienas labiausiai patikusių šito anime segmentų:
also this pic:Comment
Comment