Yosuga no Sora

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Driezius
    Kas toks?

• 2009 10 21
    • 143

Animas su savo pribumbasais ir keliais minusais, kaip jau išsireiškėt. Na kaip ten bebūtų, vis dėlto gan neblogai susižiūrėjo, kad ir su tuo sexo it midaus statine pertekliumi Pabaiga tai tokia vidutiniška, reikėjo tiesiai šviesiai ir konkrečiai pribaigt, be jokių neaiškių elementų, nes čia ji nelabai tiko. Kažkoks naujas trend'as paskutiniu metu kūrėjams užplaukė tokias pabaigas gaminti :/ net neįsivaizduoju kodėl, bet ko gero man tai ir nerūpi.

Nors ir ne aukso viršūnė, bet pasitaiko ir žymiai prastesnių ekranizacijų negu ši.

Spoileris:
    Iš šito anime man labiausiai įsiminė tik 2 dalykai:
    Necenzūruoti speneliai ir Sora - pavydi mergiotė, naudojanti nešvarius triukus, kad gautų.....emm..... tai ko nori.
    Paskutinis pakeitimas nuo Driezius; 2010-12-26, 18:32.

Comment

• Perla
      Rašytojas

• 2010 04 06
      • 223

Autorius mindzze
      Nežinau kaip tau, bet man ten kosmosas, neis chibi, nei kawaii taip nepritampa prie bendros nuotaikos, geriau, kad jų nebūtu buvę nors aš jų ir poto nežiūrėjau. Nesuprask neteisingai, kad aš darausi koks tai anime hate'ris, tiesiog pirmi pasibaigę anime tokie.
      Taip, matyt, norėjo kompensuoti tos tarnaitės (man rodos jos vardas Motoka) arkos nebuvimą. O prie nuotaikos tai kartais tikdavo. Nors, tiesą sakant, aš retai žiūrėdavau tą omake.

Kalbant apie patį anime, tai didelio įspūdžio nepaliko. Sekso buvo tikrai per daug, o visos arkos žiauriai trumpos. OP ir ED man patiko. Geriausias dalykas šiame anime. Taigi, 6/10 arba 3/5 už muziką ir gražius fonus.

Comment

• setas
        Ežiukas duobkasys
        • 2008 03 29
        • 77

3/5 ir tai uz pirma arka mini tarnaites arka ir uz mini tarnaites arkos ed visa kita vos ne hentajus jiems ten gavos o paskutine arka nuzude ir tikrai ne geraja prasme

Comment

• demoniacman666
          Forumo vilkas

• 2008 04 16
          • 368

Jo, cia su tuo seksu biski persude. Ne todel kad nemegciau hentajaus, o butent todel, kad cia ne hentajus. Butu uzteke ir kad ir paskutinej serijoj kokios scenos. Nors is dalies tai galima paaiskint tuo, kad tai visgi hentai zaidimo perdirbinys, o ir visa anime struktura ziauriai primena zaidimo struktura, t.y. eini vienu keliu, uzbaigi, grysti atgal ir bandai kita kelia. Gan originalu, bet neisbaigta. Kitas dalykas, kaip buvo mineta auksciau, per greit veikejai ateidavo iki to sekso, todel net nezinau kiek kartu siame anime mintyse ar net garsiai istariau WTF Is veikeju patiko tik Sora ir prezidente, bet gaila ji negavo savo medaus statines Taigi reziumuojant 3/5 su avansu del bent man dar nematyto tipo anime pasakojimo budo.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Squalleh
            .MØNSOON.

• 2009 01 12
            • 1892

Viskas būtų gerai jeigu ne paskutine istorijos versija apie "šeimyninius santykius". Viska gadina imho.
            Būtų galimybė, parašyčiau 3.5/5, bet šioje situacijoje esu linkes galvoti jog 3-tas būtų per mažai.
            4/5

Comment

• Sekirei
              Rimtas forumo narys

• 2009 04 23
              • 170

Net labai sutikciau su KillerBee nuomone,kuria isskaiciau aprasyme .

( parsisiunciau du anime, vienas,kuri Killerbee ivardijo kaip "papai" ir si)

Visai patiko... Intymios scenos nebutu tokios keistos..jeigu veikejai neatrodytu tokie JAUNI! ... na bet gal cia toks piesimo stilius.

Labai patiko Sora personazas..pabaiga nudziugino zinoma

Tik galejo daugiau likti tokiu "nuskriaustu" kaip klases seniune.. nes kai su kiekviena,tai pasidaro jau per tirstai cia...

Comment

• darknesssama
                Naujokas
                • 2010 06 05
                • 25

Neiskentusi dropinau po 6 ep'u. Nors dabar pasiskaiciusi apie ju nuskendima truputi gailiuosi, galbut reikejo sukasti dantis ir ji pribaigt. Galbut jei anime butu labai stiprus ecchi tiek daug sekso scenu ir nemaisytu, bet kai rodoma kai jiedu kuo ramiausiai kalbasi ir po sekundes bach! jau pats veiksmo ikarstis - cia jau nesirisa galai. ir seksas pasibaigus kiekvienos merginos istorijai. Kas cia? Budas aplaistyti laiminga pabaiga?

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Asteris
                  Naujokas
                  • 2013 03 28
                  • 16

Spoileris:
                  Nuostabus anime, vienas iš mano mėgstamiausių ( antroje vietoje galbūt ) iš tokio žanro anime, jis turi tai ko aš noriu: incest'o, lytinių organų nerodymo, neagresyvaus vaikino sekso metu, tai per įprastus hentai ( nors čia ne pilnai hentai,o soft-hentai ). Patiko ant kiek agresyvesnė pasidarė Sora, kai pirma kartą pasidavė su Haruka 11-ame epizode, gaila, kad šitas anime antro sezono neturės. Kaip ir Aki-Sora, duočiau 10 balų iš 10.

Tas, kuris rašė aprašymą šito anime, galėtu pataisyti jį, kadangi Haruka ir Sora pardavė namą mieste,po to, kai jų tėvai numirė, o ne susirinko pinigų, bei nuvyko į savo numirusių senelių namus, kuris kartu buvo ir to miestelio ligoninė.

Autorius darknesssama
                  Neiskentusi dropinau po 6 ep'u. Nors dabar pasiskaiciusi apie ju nuskendima truputi gailiuosi, galbut reikejo sukasti dantis ir ji pribaigt. Galbut jei anime butu labai stiprus ecchi tiek daug sekso scenu ir nemaisytu, bet kai rodoma kai jiedu kuo ramiausiai kalbasi ir po sekundes bach! jau pats veiksmo ikarstis - cia jau nesirisa galai. ir seksas pasibaigus kiekvienos merginos istorijai. Kas cia? Budas aplaistyti laiminga pabaiga?
                  Jie nepaskendo. Haruka nemokėjo plaukti, o Sora užsiožiavusi dingo, ir nuėjo prie ežerėlio už šventyklos ( ar ko ten, žoždių ten kur Akira gyvena ), ir jie vos nepaskendo, juos išgelbėjo atrodo Akira, ar kas ten buvo. Pabaigoje anime, kai apie visa incestą klasės atstovė sužinojo, ir Harukos draugė ta, pana jo ( su akinukais ), jiems pasilė kartu gyventi dedė, bei teta, bei jie išvyko ir to miestelio.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2013-06-26, 18:08. Priežastis: per daug nesigilindamas paslėpsiu viską......

Comment

• Augis24
                    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                    • 767

Thank You Mister SPOILER. Siaip, tie, kurie nemate, galetu ir nezinoti kai kuriu siuzeto vingiu, tad pasiulyciau tokius dalykus, kaip "pinigu surinkimas" ar "pabaibos idomybes" ideti i sita daikta ->>>> SPOILER
                    Spoileris:
                    va taip va

Comment

Working...