Kazemakase Tsukikage Ran

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Kazemakase Tsukikage Ran

    Kazemakase Tsukikage Ran


    Režisierius: Akitaro Daichi
    Studija: Madhouse
    Žanrai: nuotykiai, komedija, samurajai
    Transliacija: 26.01.2000 - 19.04.2000
    MAL reitingas: 7.20
    Trukmė: TV 13 ser. x 24 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV




    Aprašymas: Senovės Japonija, kurioje kas antras žmogus yra arba samurajus arba nindzė arba geiša. Galimos ir įvairios kombinacijos. Bent jau taip galėjo pasirodyti visokiems "gaidžinams". Ran buvo labai retas reiškinys - samurajus moteris aka samurajė, beveik kaip anekdote "Delfinas!? Silkė masto?!". Tiesa, ji pati save laikė tiesiog gražuole keliautoja. Užtat jos kovinius sugebėjimus lenkė tik meilė ryžių samagonui. Gerą gėralą ji galėjo užuosti net už kilometro. Deja, jau tais laikais norint išgert reikėjo pinigų ir jų reikėjo daug, nes išgert norėjosi visada ir po daug. Čia kaip tik po ranka pasitaikė Meow, alia kung-fu meistrė, kuri proto turėjo nedaug, bet pinigų - pakankamai. Taip merginos smagiai ir keliavo be jokio tikslo, kur vėjas papūs.... Kartais nuotykiai patys jas surasdavo, kartais pačios nosį kur nereikia įkišdavo.



    Kai dėdė Killerbee imasi anime apie samurajus tai reiškia, kad laisvo laiko yra, o žiūrėti daugiau nėra ką. Taip buvo ir šį kartą, bet nesakyčiau, kad labai jau blogai praleidau laisvalaikį. Pirmiausia įspėju, kad šis anime nėra juokingas. Čia labiau tiktų žodis "linksmas". Pats tas lengvam pažiūrėjimui atsiradus laisvam pusvalandžiui. Labiausiai nusipelniusi yra Meow. Į šitos prietrankos kvailiojimus ir grimasas be šypsenos žiūrėti yra neįmanoma. Visi kiti elementai buvo amputuoti kaip nereikalingi. Siužetas? Nerasta. Merginos keliauja iš taško A į tašką B, ten padaro gerą darbą ir keliauja į tašką C. Va ir visas siužetas. Kovos? Viens, du trys ir baigta. Per visą serialą Ran taip ir nesuranda rimtesnio priešininko. Suprantama, įtemptos kovos yra visai nelinksmos. Kraujas buvo pastebėtas tik viena karta. Suprantama, kraujas gi yra visai nelinksma. Personažų vystymo nerasta. Yra tik dvi išimtys, kai merginos susitinka su pažįstamais iš praeities. Suprantama, kapstytis po skeletus spintose yra visai nelinksma. Istorijos nerasta. Suprantama, žiūrėti anime su istorijos vadovėliu rankose yra nelinksma.
    Aha, amputavo viską.

    Reziumė: 6 balai, už linksmumą be jokių pretenzijų. Serialą galima žiūrėti nuo galo ar vidurio ar random, po seriją į dieną ar vienu prisėdimu. Galima žiūrėti kai yra nuotaika arba kai jos nėra. Galima net visai nežiūrėti, patikėkit, tikrai nieko neprarasit. Žiūrėti privaloma nebent feministėms. Joms merginos mušančios vyrus tikrai patiks.


    Atsargiai - anime skatina alkoholizmą





    3
    5
    33.33%
    1
    4
    0%
    0
    3
    66.67%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Sable
    The Hitchhiker





    • 2005 03 11
    • 1530

    #2
    Tos pacios nuomones, neisimintinas reikalas visai =_=

    Comment

    Working...