Neon Genesis Evangelion

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Qone
    Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
    • 156

Nu va- pagaliau si sedevra atziurejau.. Paskutines dvi serijos bande ir smegenine susukt, bet cia jau ne pirmas kartas, istveriau. Beliko dabar visokius end of evangelion paziuret ir mangos pabaigos palaukt, ji visai neprasta, o ir pabaiga siuzetine nusimato.

Comment

• GaNNaS

sutinku su visom nuomonem, bet deja po 21 serijos nieko nebesupratau (per daug psichologijos mano pervargusioms smegenims buvo). tie 2 filmai jie gal kaip tik ir yra pabaiga? jei taip kur juos galima gauti.

Comment

• shemica

Anime paliko labai gilų įspūdį. Pamačiau visai kai ką kitą, nei tikėjausi. Gavau šimtą kartų geriau. Anime prasidėjo kaip koks nuotykių serialas, bet į pabaigą viskas apsivertė aukštyn kojom ir paliko tikrai didelį šoką. Serijų pabaiga... jos kaip ir nėra. Tai man nelabai patiko, nors visas anime prieš tai buvo tiesiog nepakartojamas. Čia vienintelis minusas. Visa kita - nesibaigiantys pliusai. Netgi soundtrackas - atitiko nuotaiką ir situaciją, o openingo net nekilo mintis persukti. Kas dėl filmo... End of Evangelion mane sutrikdė. Tikrai sutrikdė, o pabaigos beveik ir nesupratau (db suprantu ką reiškia dementia). Tikiuosi tie kiti keturi filmai, kuriuos žada išleist ir apie kuriuos buvo kalbėta ankstesniuose postuose, atsakys į daugumą klausimų ir bus ne prastesni nei pats anime. Ir nuoširdžiai tikiuosi kad bent viename jų bus bent šiek tiek mažiau dementia ir daugiau... ko nors kito

Comment

• Evil_of_Darknesz
          Suicide is painless...

• 2006 04 09
          • 998

Tikrai puikus anime, siuzeto linija nenuspejama, o tas yra gerai, piesimas irgi grazus, kartais atrodo sio anime gamtos peizazas kaip is paveikslo...

Na katik baigiau ziuret NGE tv, pabaigos visai nesupratau.... Dabar filmus siunciuos... Series pabaiga tikrai nuvyle....

Paziurejau katik NGE- End of Evangelion, apocalipse valdo... Siaip nusteba,kad tokia pabaiga, viena is geriausiu pabaigu kokia tik esu mates...
          Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2007-07-16, 16:46. Priežastis: papildyta

Comment

• Demord

Nedvejodamas duodu 5 balus. Man keista, kad tiek daug zmoniu neigiamai vertina senaja pabaiga... Na taip, kiek skaiciau, tuo metu biudzetas buvo labai apkarpytas ir laiko truko, tad tie du paskutiniai epai grafikos pernelyg ir neparode... Taciau mane jie suzavejo, nors beveik nieko is pirmo karto nesupratau, reikejo wikipedijoj pasiknaisiot, bet visgi patiko... Labai gilu. O tuo tarpu end of evangelion man pasirode truputi keistas... Viskas tampa pernelyg atgrasu... Radau minti, kad jis buvo sukurtas kaip kerstas tiem, kuriem nepatiko senoji pabaiga ;d ko gero pritariu.
            Spoileris:
            P.s. gal kas suprato kodel Asukos akys paskutinej end of evangelion scenoj buvo pilkos? Taip ir nepagavau ;d

Comment

• Izumi
              ShadowEye
              • 2007 10 01
              • 34

KAip viename saite kazkas issireiske - labiausiai pervertintas anime ever. Prisiklausiau tiek liaupsiu apie ji, kad net pakilo noras paziureti, perziurejau, visa... Vienintelis argumentas turbut kodel jis daugelio taip giriamas tai butu tik tai, kad jiems tai buvo pirmas matytas anime, o istikro tai nepastebejau ten nieko "tokio" uz ka jis taip isaukstinamas, eilinis anime.

One day is one day less to live

Comment

• mandarinas
                ⅓Vaisiaus⅔Deus-ex-machina

• 2007 05 27
                • 101

Izumi iš dalies teisi iš dalies ne. Taip daugelis pasižiuri NGE ir palieka nieko nesuprate, bat kaip čia kitiem pasiruodit , kad esi už juos durnesnis? Tai ir belieka girti koks super anime wow ^^. Bet kai žmogus visgi suprato ka autoriai norėjo pasakyti jis tikrai nepasakyk, kad čia eilinis kūrinys.

Comment

• kamikazde
                  Naujokas
                  • 2007 09 08
                  • 3

na ka galiu pasakyti , kad dvi paskutines NGE serijos buvo tikrai prastos
                  bet pats anime tikrai geras
                  http://kamikaze-chan.mybrute.com

Comment

• dattebayo
                    random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                    • 207

tikrai vienas is geriausiu anime, daugiau ir neturiu ka pasakyt *-*

Comment

• angellus
                      tinginys

• 2007 01 17
                      • 228

nuu, atejo maximaliu isbandymu metas. pries kokiu puse metu pradejau ziuret, 13 seriju regis net iskenciau, paskui susuko smegenis ir meciau. taigi bandau uzbaigt...

kodel meciau, nes man buvo nepakeliamas visas tas psichologinis spaudimas, kuris yra sukurtas sitoj aceit super duper anime, bet reikia pabaigti, kad galeciau sakyti uz ar pries ka nors. reikia uzbaigti, reikia uzbaigti..

baigiau serijas...tos pirmos trylika, kur maciau tai buvo nuobodzios, nors ir kapojosi ten su ta eva, bet va serijos kurias maciau dabar biski visai kitaip susiziurejo. aisku, painiavos belenkiek, juolab, kai mano parsiusti failai kurioj nors vietoj staiga uzlusta ir pradeda op dainuot..kosmaras, bet perziurejau ir dabar siunciu End Of Evangelion, nes pabaiga tai utiutiuuu... viso anime svarbiausia dalis, kaip Shinji is savo pasaulio pasikelia pasakes, kad as bailys. o kur eva, kur pasaulis ir t.t. zodziu, pieva..laukiam filmo.
                      Paskutinis pakeitimas nuo angellus; 2008-01-22, 13:59.

Comment

• civer
                        Inspire to conspire

• 2006 12 05
                        • 92

Autorius kamikazde
                        na ka galiu pasakyti , kad dvi paskutines NGE serijos buvo tikrai prastos
                        bet pats anime tikrai geras
                        tos dvi serijos turbut geriausia animo dalis, tik kad kazkaip neuzbaigta atrodo lygtai butu kas atejas ir pasakes "viskas pinigai baiges, dekit THE END". bet originali pabaiga vistiek labiau patiko nei End of Evangelion ten tik action labai vykes buvo

o kas sako kad labai eilinis anime is dalies teisus, didele jo dalis tikrai niekuo nera isskirtine tik pilna ne tokiu eiliniu vietu kurias gal nevisi pastebi/supranta. o paskutiniuose dviejuose epuose tas geris kurio iki to laiko budavo mazom dozem pasidaro labai koncentruotas
                        What if all the world's inside of your head?
                        Just creations of your own
                        Your devils and your gods all the living and the dead
                        And you're really all alone...

Comment

• niekšas
                          forumo idiotas

• 2006 08 23
                          • 544

Vo as dabar kaip tik perziurinejau nge idomesnius epus. net ir antra karta neblogai ziurisi. Pirma kart per pc ziurejau, fe, gal reiks net perziureti
                          Bet tas nge "prasideda", atrodo, nuo 14 serijos. Pirma evos dalis tik mechu kovos ir panasios nesamones. mazoka ten tu psichologiju ir viso kas ydomu. ten tik angelas atskrenda kiekviena serija vis naujas, evos ji nugali. nors tikimybe laimet visada buna 0,0000002 proc. bet visada viskas baigiasi laimingai. Galejo buti tas nge 13kos seriju

Comment

• angellus
                            tinginys

• 2007 01 17
                            • 228

ir stai baigesi mano kosmaras. dar gal serijos buvo dar ziurimos, bet pabaiga, kreivas kazkoks man sitas. daviau 3/5. -1 baliukas uz netikusias pabaigas. kitas minus uz tai, kad jei rimtai ziurint galima depresija isivaryti, rimta tokia. piesimas geras, tik jau vietom gal slykstoka budavo, minciu vietom gerai uzmesdavo, bet kartais per daug, ir visa kita ziureti leidzia, bet atsisakysiu sito "malonumo", bent jau kokiai 10metu kaip min.

Comment

• KoBalt
                              Tokyo boy

• 2007 03 25
                              • 127

Sveiki man begalo patinka sis anime,tad noreciau pirkt su ja susijusius daiktus ipac domina figureles,banziau ziuret Ebejui bet baisiai brangu ir ne labai ka rast galima,o gal zynote ar Lietuvoje butu galima ka nors gaut? perku ir Gundam figureles.

Beja mano nr +37068110402.
                              Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-03-01, 11:17.
                              http://android-x-2.mybrute.com

Comment

• AKUJI-SAN
                                Anime narkomanas ;-)
                                • 2008 02 16
                                • 190

Puikus kūrinukas

Spoileris:
                                Daug nesiplėsiu Viskas prasideda Shinji Ikari atvykus į Tokija-3.Vos jam atvykus miesta užpuola Angelas.Berniūkštį įgrūda EVA 01 ir jis išspardo Angelui subine(neturėdamas patirties ir t.t) kai Angelas sužaloja jo EVA.Paskui vyksta kautynės su kitais Angelais,susipažįsta su kitomis pilotėmis(beje jos labai mielos) ir prasideda nesamonės:tampa jau tokiu jautruoliu kad norėtūsi jį pasiūsti kuo toliau,bet negalima-jis geriausias pilotas,be to jo EVA galingiausia.Pabaiga atsiprašant š*****.Rei(EVA 00 pilotė)tampa Superangele ar dar velniai žino kuo ir pradeda naikinti visus žmones nuotoliniu būdu,bet kai prireikia paaukoti EVA 01 kurioje yra Shinji... Shinji suklykia jos varda ir tuo pažadina Rei jausmus.Ji paleidžia Shinji,gražina atimtas gyvybes o pati susinaikina kaip Superangelė-bet ji išlieka.Shinji lieka Asuka(EVA 02 pilotė)kuri irgi neabejinga Shinji.P.S.Aš žiūrėjau NGE Remastered Eps + Movies
                                Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-03-10, 10:43.

Comment

Working...