Neon Genesis Evangelion
Collapse
X
-
Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!! -
Nu man jo pabaiba nelabai kabino, gal del amziaus, o gal del isorinio poveikio jegu. Bet 5 nera vertas. suziurejau as ta anima kokius 3 kartus. Yra jisai mano pirmasis atsisiustas.... Pamenu dar interneto kavinej ji per kazzaa pumpavaus naktimis. As kazkaip labai daug tikejaus is Shinji, nes maciau, jog main charas ir tt. Jauciu busiu pakliuves ant pop bangos, bo labai patinka rei, o asuka nesa man i psichota bitch. Siaip animas akcentavo kiekvieno personazo psichologines busenas ar siaip trukumus. Nzn cia gandas ar is tikruju buvo taip, bet girdejau, jog kai atidejo NGE isleidima rezisierius ar kas te vos nepasikorePaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-05-08, 19:54.Comment
-
na matyt nelabai stabilus zmogelis tas rezisierius juk ir is kurinio tas neblogai matosi nors kaip jau sakiau atrodo kad po 14-15ep rezisieriu kazkas tarsi butu pakietesDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Jo vaikyste matyt sunki buvo. Bet nepaisant to, sukure gan ipsudinga dementia =] Neatsizvelgiant i mechas ir kitus ciudus. Ai wa
Spoileris:kas pastebejo end of evangelion, jog misato mete laiziaka su shinji ir pasake, jog kai gris des rimtesni. aisku ji uzsilenke.[Insert your signature here]Comment
-
Spoileris:pacioje pabaigoje prikelta is numiriusiu Asuka yra istikruju MisatoComment
-
Spoileris:Apgavo naivuolįComment
-
Autorius YakiroGal kas galidoti kokiu linku is kur galma atsisius su norm greiciu nge? Dbr siunciu is mininovos su greiciu (jai pasiseka) 2-4kb/s
http://www.linkomanija.net/details.php?id=19528
Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion (DD 5.1 ru/jp +eng sub) DVD5 (5.5gb)
http://www.linkomanija.net/details.php?id=19643
Greitesnio varianto manau ir nerasi...Comment
-
O taip, Asuka rūlez labai faina veikėja. niekad nemėgau visų tų 'normaliu žmonių', man visada labiau patiko psichai
Killerbee < nu kas gi mergaites spardo, negalima šitaip, užtektų diržu duot nors bendrai jums geriau žinoti kaip auklėt vaikus.
A jei į temą, tai labai fainas anime, dabar žiūriu (tik dar nedaug pražiūrėjau). Šindžis tai kažkoks nuskriaustas, aplinkoj nesusivokiantis, nekaltas bernelis... Įdomus charakteris tokiem tik mechas pilotuot. Be to japoniškas Šindžio balsas daug geriau jį atspindi nei angliškasComment
Comment