Neon Genesis Evangelion

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • fasian
    Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
    • 586

Turiu sita anime bet niekaip neprisiruosiu perziuret :/
    Ech tie seni laikai ..

Comment

• Reshef
      Bitter sweet

• 2008 10 03
      • 307

Autorius Izzo
      Depresijom
      Hooray for EMOS , bet tai jau kai merga turi valkiot kaip skudura ir maldaut kone, kad bent kazka padarytu, tai jau virs apgailetinumo ribu...

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Autorius Reshef
        Katik pilnai uzbaigiau shi anime ir tiesiog is galvos neiseina, kas labiausiai patiko tai Mechu kovos kurios tiesiog paliko neisdildoma ispudi, tokiu ispudingu kovu jau seniai nesu mates. Taciau End of evangelion paliko labai daug tokiu nesuprastu minciu...Apie Shinji tai nk nesnekesiu nes kas mate, tas zino, kad apie ji jokio gero zodzio neina pasakyt. Betkokiu atveju shis anime tikrai yra butent TAI ka visada laikiau tikru anime.
        Kad kiek pamenu nebuvo ten tiesioginių tarpusavio mechų kovų. Ir techniškai ten išvis nebuvo mechų.
        Autorius Reshef
        prastai atsimeni td...
        Tada primink.
        Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2009-08-16, 01:26.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Reshef
          Bitter sweet

• 2008 10 03
          • 307

Autorius Bardakas
          Kad kiek pamenu nebuvo ten tiesioginių tarpusavio mechų kovų. Ir techniškai ten išvis nebuvo mechų.
          prastai atsimeni td...

End of evangelion, Asuka pries devynias evas kovojo. Nors zinoma jei tu paciu Eva modeliu neskaitai kaip mechu tai tuomet ir nebuvo mecha kovu. Man ten buvo mechos, mechu kovos.
          Paskutinis pakeitimas nuo Reshef; 2009-08-16, 11:02.

Comment

• Izzo
            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
            • 1530

Autorius Reshef
            Hooray for EMOS , bet tai jau kai merga turi valkiot kaip skudura ir maldaut kone, kad bent kazka padarytu, tai jau virs apgailetinumo ribu...
            Kad kažkaip nelabai jis man į emo užnešė.
            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius Bardakas
              Tada primink.
              Spoileris:
              Buvo truputi. Ir Aska uždubasino.
              Nors "mechos" ten aišku ne gundamai.

Comment

• Reshef
                Bitter sweet

• 2008 10 03
                • 307

Autorius Izzo
                Kad kažkaip nelabai jis man į emo užnešė.
                Isvaizda gal ir nea, bet tais savo "man nera ko gyventi" , "as noriu mirti. as nenoriu nieko daryti" . krc daug sneka, mazai daro , jei taip nori mirt tai ir sok nuo kokio pastato...

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

Autorius Reshef
                  Isvaizda gal ir nea, bet tais savo "man nera ko gyventi" , "as noriu mirti. as nenoriu nieko daryti" . krc daug sneka, mazai daro , jei taip nori mirt tai ir sok nuo kokio pastato...
                  Neatsimenu, kad būtų sakęs, kad nori mirt. Tik sakė, kad jis bevertis ir neturi priežasties pilotuot Evą. Be to Emo nori, kad jų gailėtųs, o Shinjis kažkaip nerodė to noro. Arba jau aš visiškai nieko neatsimenu.
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Reshef
                    Bitter sweet

• 2008 10 03
                    • 307

Autorius Izzo
                    Neatsimenu, kad būtų sakęs, kad nori mirt. Tik sakė, kad jis bevertis ir neturi priežasties pilotuot Evą. Be to Emo nori, kad jų gailėtųs, o Shinjis kažkaip nerodė to noro. Arba jau aš visiškai nieko neatsimenu.
                    Na as tai sheip neseniai perziurejau ir dar nuo subu citavau. Pacituosiu viena jo sakini neversdamas(nors man rodos gerai isverciau ir pirmai) "I want to die. I don't want to do anything"
                    Spoileris:
                    cia is End of evangelion, ta scena kai ji turejo nusivilkti kaip mazgote, nes jau ciuvelis nuo depresijos paeit net negalejo"

Comment

• Izzo
                      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                      • 1530

Nemačiau dar filmų, tik TV serijas. Jei čia stuff iš tų vietų kur epuose nebuvo, tada nelabai ką galiu pasakyt, o šiaip kartais visiem tokios nuotaikos užeina, tad visvien nelaikau jo Emo. Arba mano Emo sąvoka kiek kitokia nei tavo
                      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• mariux9998
                        Labas.

• 2008 06 20
                        • 434

Pagaliau ir aš baigiau žiūrėti šį šedevrą.
                        Ką galiu pasakyti, Shinjis jokiu būdu ne emo, kaip jūs čia visi teigiat. Jis paprasčiausiai paauglys. O paaugliai labai dažnai keičia nuomonę, nuotaiką, jie dar tik formuojasi kaip asmenybės. Pavyzdžiui aš Shinjį visiškai suprantu, nes man tiek pat, kiek jam - 14. Rei tokia labai ūmi. Asuka šiaip, arogantiška labai.
                        Patys Evangelionai, kaip supratau, yra žmonių sukurti
                        Spoileris:
                        Angelai
                        pagal
                        Spoileris:
                        ADAM'ą - pirmąjį Angelą
                        Šiek tiek ironiška, kad paskutinysis Angelas buvo
                        Spoileris:
                        žmogus

Paskutiniosios 2 serijos privertė smegeninę dirbti neįmanomu greičiu. Netgi sustabdžiau playerį, nes pradėjo galvą skaudėt. Šios serijos buvo "WTF? all the way" tipo, bet man jos patiko. Tiesą sakant, nemačiau dar End of Evangelion, bet man pabaiga patiko. Vadinkit mane kvailu, nesveiku, nesubrendusiu, etc., bet yra kaip yra.
                        Pats anime yra tikrai puikus "šyzas", smegeninė dirbo gerokai. Mecha taip pat puiki, Evangelionai yra niekur nematyti robotai, visai nepanašūs į Gundamus, kur tiesiog sėdi ir valdai. Evangelionai turi savo valią, jie atstumia nepatikusį pilotą. Pilotas netgi turi nervus prisijungti prie pačių Evangelionų, ir tada, jis jaučia, ką jaučia pats robotas.
                        Pati anime idėja yra tikrai gera, daugiau parašysiu pažiūrėjęs End of Evangelion.
                        Anime duodu 9/10 arba 5/5.

Na štai, baigiau žiūrėti ir End of Evangelion.
                        Ką galiu pasakyti - DO IT AGAAAAAIN!
                        Filmas neapsakomai jėgiškas ir epiškas. Šita pabaiga daug labiau patiko už originaliąją. I mean, Asuka buvo awesome, Shinjis iš pradžių sunkokai įsibėgėjo, bet paskui belenkaip kietai su Unit 01 buvo
                        Piešimas irgi buvo pagerintas. Va tokį piešimą norėčiau matyti anime. Jis - tobulas!
                        Tik nuogybių labai jau daug filme buvo. Nelabai tas buvo reikalinga.
                        Lenkiu žemai galvą anime kūrėjams. Šis kūrinys ilgai išliks mano atmintyje.
                        Filmui duodu 10/10 arba 5/5.
                        Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2009-08-18, 13:54. Priežastis: End of Evangelion peržiūrėjau ir papildžiau

Comment

• Reshef
                          Bitter sweet

• 2008 10 03
                          • 307

Ką galiu pasakyti, Shinjis jokiu būdu ne emo, kaip jūs čia visi teigiat.
                          Na nevisi tai teigia xD, kaip matai Izzo pries tai kad Shinjis Emo xD. Well, 2 pries 1 , pakolkas kol niekas dar nepasireiske mintimi "Shinji= EMO" , me lost ^^

Spoileris:
                          Izzo nepyk matyt apsnudes buvau ^^
                          Paskutinis pakeitimas nuo Reshef; 2009-08-18, 14:20. Priežastis: Shinji sumaisiau su Izzo

Comment

• Izzo
                            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                            • 1530

O kūl, aš emo
                            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• mariux9998
                              Labas.

• 2008 06 20
                              • 434

Autorius Reshef
                              Na nevisi tai teigia xD, kaip matai Izzo pries tai kad Izzo Emo xD. Well, 2 pries 1 , pakolkas kol niekas dar nepasireiske mintimi "Shinji= EMO" , me lost ^^
                              Šiaip iš daugumos pasisakymų labai jau aišku, kad didelei daliai AnimeZoniečių nepatinka Shinjis, ir vos ne visi mano, kad jis emo.

Comment

• Catas
                                (...)^.^(...)
                                • 2009 07 02
                                • 25

Seip geras anime bet niekai as nesuprantu 25 ir 26 ep nu ne i tema

Comment

Working...