Iškilo kalusimas, kaip žiureti anime su tai filmais pagal tvarka..? Gal kas galetu atsakiti
Neon Genesis Evangelion
Collapse
X
-
End of Evangelion yra alternatyvi NGE pabaiga, reishkias ziuri NGE o po to END
kas liecia death and rebirth, as jo neesu mates bet kiek girdejau ten tik gerokai sutrumpintas NGE su End of Evangelion pabaiga tai jo ziuret kaip ir nera jokios prasmesWhat if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Pirma serijalas, antra DAR movie, trecia EOE movie... Siaip viska galejai paziuret pagal sukurimo metus. Death And Ribirth yra serijalo apibendrinimas, bet as patariu paziureti, nes ten yra trupu ir naujoviu, kurios tik paidomina ziurejimaComment
-
Geras anime 5 balai,nieko nepridursi na gal piesimas ,bet vistiek geras ir siaip bukiem zmonem nelabai nusimanantiem apie tam tikrus meha terminus ir aplamai nieko nesuprantantiem ,nereiketu net meginti ziureti,nes nesupras.O siaip anime privercia susimastyti ,nes ka gali zinoti gal ir ateity taip gali buti arba kazkas panasaus.
vertas demesio animePaskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-04-01, 21:57.👍 1Comment
-
aš gailiuosi kad šitą šūdą žiūrėjau.
Jis toooks lėtas ir nuobodus, veikėjai toookie ĖMO ir nuobodūs (vienas jų gi ten du ar tris kart jau pabėgt ruošės, the emo bastard), nieko nevyksta, action nuobodus (o kažkas dar man sakė, kad geras...), o pabaiga tai patylėsiu. Idiotizmas. Taip, jūs galit mane smerkti, kad aš 'nesupratau' ar ką, bet aš manau, kad jie mėgino sukurt kažką labai neįprasto and shit, bet visa tai gavos kaip nepavykęs bandymas išdulkinti mūsų smegenis.
All in all, šitas anime yra viena žemiausių šūdo formų. Sort of xD Niekad nesuprasiu kodėl jis taaaaaip vertinamas, nes man jis tėra tik šūdo gabalas. Teigiamų aspektų labai mažai, kuriuos net tingiu prisimint ir vardint. Daugiau man tokio mėšlo nerekomenduok, fantasybeast. >_> Per šitą anime aš vėl anime nebesidomėjau. Tai yra visiška kančia. STAY AWAY.
P.S. jau galit pradėt flamint, koks mano žemas intelekto lygis, kad aš atseit 'nesupratau'. Aš supratau viską. VISĄ TĄ DIDELĮ IR RUDĄ ŠŪDĄ.
P.P.S. - aaa taip, aš kaip visad, labai įsijaučiu ant kažko bevarydamas, tai, kad ir kaip bebūtų, tai tik mano nuomonė - tad neįsižeiskit. Teehee.
@Evil_of_Darknesz (tas sz atrodo lyg būtum iš Wilno, tu gal lenkas?) - taigi, nes aš per jaunas ir per durnas suprasti šitą mėšlą, eh? ;D 'nieks nesmerks'. Well, whatever. Aš įsitikinau, kad psichologinis brudas sucks and swallows.Paskutinis pakeitimas nuo Mao; 2008-12-21, 17:37.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
-
Niekas taves nesmerks, kad nesupratai sito anime. Kai uzaugsi gal suprasi, cia labiau buvo orentuojamasi psichologija, o ne i iprasta "saudyk ir gaudyk" veiksmaComment
-
aš gailiuosi kad šitą šūdą žiūrėjau.
Jis toooks lėtas ir nuobodus, veikėjai toookie ĖMO ir nuobodūs (vienas jų gi ten du ar tris kart jau pabėgt ruošės, the emo bastard), nieko nevyksta, action nuobodus (o kažkas dar man sakė, kad geras...), o pabaiga tai patylėsiu. Idiotizmas. Taip, jūs galit mane smerkti, kad aš 'nesupratau' ar ką, bet aš manau, kad jie mėgino sukurt kažką labai neįprasto and shit, bet visa tai gavos kaip nepavykęs bandymas išdulkinti mūsų smegenis.
All in all, šitas anime yra viena žemiausių šūdo formų. Niekad nesuprasiu kodėl jis taaaaaip vertinamas, nes man jis tėra tik šūdo gabalas. Teigiamų aspektų labai mažai, kuriuos net tingiu prisimint ir vardint. Daugiau man tokio mėšlo nerekomenduok, fantasybeast. >_> Per šitą anime aš vėl anime nebesidomėjau. Tai yra visiška kančia. STAY AWAY.
P.S. jau galit pradėt flamint, koks mano žemas intelekto lygis, kad aš atseit 'nesupratau'. Aš supratau viską. VISĄ TĄ DIDELĮ IR RUDĄ ŠŪDĄ.
@Evil_of_Darknesz (tas sz atrodo lyg būtum iš Wilno, tu gal lenkas?) - taigi, nes aš per jaunas ir per durnas suprasti šitą mėšlą, eh? ;D 'nieks nesmerks'. Well, whatever. Aš įsitikinau, kad psichologinis brudas sucks and swallows.👍 3Comment
-
Nuomonė, kad ir kokia būtų subjektyvi, turi būti tinkamai išreikšta. Bent jau be šitas anime yra viena žemiausių šūdo formų buvo galima apseiti. Man pačiam šio anime keliamos problemos problemos yra visiškai svetimos, bet žiūrint objektyviai nge jau seniai tapo klasika. Bent jau truputis pagarbos turi būti.Comment
-
Kiek pamenu pats vertinau 7/10 , bet greičiau iš 5 tai 3 duočiau. Na ne prie širdies man tie psichologiniai darbai dar tos paskutinės serijos Bet va filmas the end of evangelion patikoComment
Comment