Neon Genesis Evangelion

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Eva01

Iškilo kalusimas, kaip žiureti anime su tai filmais pagal tvarka..? Gal kas galetu atsakiti

Comment

• civer
      Inspire to conspire

• 2006 12 05
      • 92

End of Evangelion yra alternatyvi NGE pabaiga, reishkias ziuri NGE o po to END

kas liecia death and rebirth, as jo neesu mates bet kiek girdejau ten tik gerokai sutrumpintas NGE su End of Evangelion pabaiga tai jo ziuret kaip ir nera jokios prasmes
      What if all the world's inside of your head?
      Just creations of your own
      Your devils and your gods all the living and the dead
      And you're really all alone...

Comment

• Evil_of_Darknesz
        Suicide is painless...

• 2006 04 09
        • 998

Autorius Eva01
        Iškilo kalusimas, kaip žiureti anime su tai filmais pagal tvarka..? Gal kas galetu atsakiti
        Pirma serijalas, antra DAR movie, trecia EOE movie... Siaip viska galejai paziuret pagal sukurimo metus. Death And Ribirth yra serijalo apibendrinimas, bet as patariu paziureti, nes ten yra trupu ir naujoviu, kurios tik paidomina ziurejima

Comment

• Eva01

Didelis Dekui!

Comment

• arnoldass

Geras anime 5 balai,nieko nepridursi na gal piesimas ,bet vistiek geras ir siaip bukiem zmonem nelabai nusimanantiem apie tam tikrus meha terminus ir aplamai nieko nesuprantantiem ,nereiketu net meginti ziureti,nes nesupras.O siaip anime privercia susimastyti ,nes ka gali zinoti gal ir ateity taip gali buti arba kazkas panasaus.

vertas demesio anime
            Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-04-01, 21:57.

Comment

• Kleopso
              Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
              • 208

Jeigu trumpai tai 5/5. Dar atsimenu, jog iškart pažiūrėjus End Of Evangelion pasijautau taip lyg mane būtų išdūrę. Antrą kartą.

Comment

• Sailor Moon

nu matosi kurejas fantazija per krastus leidzia.perskaiciau aprasyma maniau-sudas,paziurejau-super...is pirmo zvilgsnio nenuspresi...bravo

Comment

• setas
                  Ežiukas duobkasys
                  • 2008 03 29
                  • 77

geras anime nors nlb pagavau kampa bet geras reiks kadanors dar karta perziuret sita mechos cia trbt vieninteliam anime kuriose neatrode kaip didelios nerangios masinos bet pabaigos nuvile abi kazkaip neaiskiai pabaige bent jau man taip atrodo

Comment

• Hikari_
                    Mental

• 2008 02 27
                    • 981

Siaip mecha zanro anime man nelabai patinka, bet sitas tikrai buvo geras nors tikejausi kad ten daugiau bus kovus scenu, bet visai nieko taip.. Tik paskutines serijos neaisku kuo viskas baiges, gal isvis ten be pabaigos..

Comment

• Mao
                      a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                      • 223

aš gailiuosi kad šitą šūdą žiūrėjau.

Jis toooks lėtas ir nuobodus, veikėjai toookie ĖMO ir nuobodūs (vienas jų gi ten du ar tris kart jau pabėgt ruošės, the emo bastard), nieko nevyksta, action nuobodus (o kažkas dar man sakė, kad geras...), o pabaiga tai patylėsiu. Idiotizmas. Taip, jūs galit mane smerkti, kad aš 'nesupratau' ar ką, bet aš manau, kad jie mėgino sukurt kažką labai neįprasto and shit, bet visa tai gavos kaip nepavykęs bandymas išdulkinti mūsų smegenis.

All in all, šitas anime yra viena žemiausių šūdo formų. Sort of xD Niekad nesuprasiu kodėl jis taaaaaip vertinamas, nes man jis tėra tik šūdo gabalas. Teigiamų aspektų labai mažai, kuriuos net tingiu prisimint ir vardint. Daugiau man tokio mėšlo nerekomenduok, fantasybeast. >_> Per šitą anime aš vėl anime nebesidomėjau. Tai yra visiška kančia. STAY AWAY.

P.S. jau galit pradėt flamint, koks mano žemas intelekto lygis, kad aš atseit 'nesupratau'. Aš supratau viską. VISĄ TĄ DIDELĮ IR RUDĄ ŠŪDĄ.

P.P.S. - aaa taip, aš kaip visad, labai įsijaučiu ant kažko bevarydamas, tai, kad ir kaip bebūtų, tai tik mano nuomonė - tad neįsižeiskit. Teehee.

@Evil_of_Darknesz (tas sz atrodo lyg būtum iš Wilno, tu gal lenkas?) - taigi, nes aš per jaunas ir per durnas suprasti šitą mėšlą, eh? ;D 'nieks nesmerks'. Well, whatever. Aš įsitikinau, kad psichologinis brudas sucks and swallows.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Mao; 2008-12-21, 17:37.
                      I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Evil_of_Darknesz
                        Suicide is painless...

• 2006 04 09
                        • 998

Niekas taves nesmerks, kad nesupratai sito anime. Kai uzaugsi gal suprasi, cia labiau buvo orentuojamasi psichologija, o ne i iprasta "saudyk ir gaudyk" veiksma

Comment

• Sloth
                          [SrX]

• 2007 09 14
                          • 277

Autorius EdwardElric
                          aš gailiuosi kad šitą šūdą žiūrėjau.

Jis toooks lėtas ir nuobodus, veikėjai toookie ĖMO ir nuobodūs (vienas jų gi ten du ar tris kart jau pabėgt ruošės, the emo bastard), nieko nevyksta, action nuobodus (o kažkas dar man sakė, kad geras...), o pabaiga tai patylėsiu. Idiotizmas. Taip, jūs galit mane smerkti, kad aš 'nesupratau' ar ką, bet aš manau, kad jie mėgino sukurt kažką labai neįprasto and shit, bet visa tai gavos kaip nepavykęs bandymas išdulkinti mūsų smegenis.

All in all, šitas anime yra viena žemiausių šūdo formų. Niekad nesuprasiu kodėl jis taaaaaip vertinamas, nes man jis tėra tik šūdo gabalas. Teigiamų aspektų labai mažai, kuriuos net tingiu prisimint ir vardint. Daugiau man tokio mėšlo nerekomenduok, fantasybeast. >_> Per šitą anime aš vėl anime nebesidomėjau. Tai yra visiška kančia. STAY AWAY.

P.S. jau galit pradėt flamint, koks mano žemas intelekto lygis, kad aš atseit 'nesupratau'. Aš supratau viską. VISĄ TĄ DIDELĮ IR RUDĄ ŠŪDĄ.

@Evil_of_Darknesz (tas sz atrodo lyg būtum iš Wilno, tu gal lenkas?) - taigi, nes aš per jaunas ir per durnas suprasti šitą mėšlą, eh? ;D 'nieks nesmerks'. Well, whatever. Aš įsitikinau, kad psichologinis brudas sucks and swallows.
                          Yo, kiddo, heard bout such thing as taste? Niekas taves neverte ziuret anime, kuris neatitinka tavo skonio. TUOLABIAU, rasyt sitoi temoi, ir visiems i akis rekt, koks sitas anime sh. Man asmeniskai echii nepatinka, todel as ju ir neziuriu, o netycia ant kokio vieno uzsokes neinu i aprasyma, ir nerekiu, kad tas anime paskutine shudo kruva. Paziurejau tavo anime lista, ir matau, kad nge turbut pirmas tavo ziuretas psichologinis/sizinis anime, tai gal geriau eik i kamputi paverkt, kad tau tokie zanrai per sunkus, uzuot cia visiems akis draskes savo neobjektyvia nuomone...

Comment

• Mao
                            a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                            • 223

Ir nieks tavęs nevertė reaguot į mano 'neobjektyvią nuomonę'. Bet ką čia aiškint tokiems įžeidiems fanboyams, kurie kiekvieną menką nuomonę taip ima į galvą...
                            I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Nuomonė, kad ir kokia būtų subjektyvi, turi būti tinkamai išreikšta. Bent jau be šitas anime yra viena žemiausių šūdo formų buvo galima apseiti. Man pačiam šio anime keliamos problemos problemos yra visiškai svetimos, bet žiūrint objektyviai nge jau seniai tapo klasika. Bent jau truputis pagarbos turi būti.

Comment

• TheCoolMaker
                                UVERworld

• 2008 02 10
                                • 142

Kiek pamenu pats vertinau 7/10 , bet greičiau iš 5 tai 3 duočiau. Na ne prie širdies man tie psichologiniai darbai dar tos paskutinės serijos Bet va filmas the end of evangelion patiko

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

Working...