o mane įtraukė gal kiek letokas na bet galima pasidairyt, graziai nupaisytas, pamaisyta gotikos modernumo, pradzioj melodija nuteikia gal pusei anime
Witch Hunter ROBIN
Collapse
X
-
-
Chm, jei trumpai tai 6 balai. Labai silpna pirma puse. Na visiskai nekabinanti. Cia beveik visu ~25 ep formato beda, bet kurejai pradzioje bent kazkiek stengiasi sudominti... Cia kazkaip ar tai nebande ar tai nepavyko. Pajudejus siuzetui pasidare visai idomu o pabaigoje vel nebe... Ir beda ne tame kad actiono truksta. As nesu pries ramius anime, bet tada reikia atmosferos kuri itrauktu ir charizmatishku veikeju... Nu nepajutau as tos gotishkos atmosferos. Kazkaip neitikino manes. Gal reikejo daugiau lietaus ir niurumo. O gal geresnio ir osto.... Veikejai gavosi kazkokie negyvi tiek charakteriai tiek pacia animacija. O gi yra pavyzdys kaip vos ne stop kadrais galima sukurti visai nebloga anime. Pvz. NOIR.Comment
-
Paziurejau kelis epus, visai patiko, nei vienas epizodas nespejo igristi, nors dar viskas pries akis, visai siuzetas netradicinis apie raganas... Su piesimu nepersistengta... Ivertinsiu kai baigsiu ziuret...Comment
-
Truputi paziurejus meciau, nes pasirode nuobodokas ir aplamai uzkniso tas pats bordo>juodos>pilkos spalvu derinys... Patiko tik pati Robin, nes ji labai grazi... Seip tai piesimas toks neblogas, taciau, taciau... 3/5
Working underground.Comment
-
Šiaip anime, peržiūrėjau visa tačiau labai dydelio ispudžio nepaliko.Comment
-
Na pamates visus epus ivertinciau 4/5, bet ivertinau 5/5 nes anime neatsibodo, o dauguma kuriuos artimiausiu metu buvau pasirinkes buvo jau pradeje uzknisti, siaip visas idomumas prasidejo, kaip medzioti pradejo pacia Robin, o paskutinioisos serijos labai idomios...Comment
-
Sis anime mane iskart itrauke. Atmosfera, nuotaikos, piesimo stilius - viskas pakankamai suderinta. Daug kas cia rase, kad truksta veiksmo - man jo visiskai uzteko (man jo niekada nepritruksta ). Taip pat prisidesiu prie tu kuriem truko veikeju asmenybiu. Ten buvo galima oi kokiu personu ikisti
OP pasirode neblogas, bet vokalas mane visada ismusdavo is veziuComment
-
Ka galiu parasyt... Pats anime istikruju vienas is tu kurie beziurint nenusibosta ir ziuredamas negalvoji "po velniu dar epu liko..." apie Amon istikruju norejosi kad kazka daugiau papasakotu ikistu jo praeities seseliu... Veiksmo pakako kiekvienas epas kazkuo originalus bei isskirtinis. Antroji anime puse nustebino siuzeto vingiu ir apverte viska aukstyn kojom tikraja to zodzio prasme... Pabaiga buvo imanoma numanyt kad tasai diedas pradetu pasakot apie tokimesne zmoniu vystymosi ateity ir t.t. ka galiu pasakyt 4/5...Prasklendžia juodi sparnai,
Nutyla varno žnektos
Nustebę atsimerkia numirėliai
Prasmek!.. AndajaComment
-
Comment
-
Comment