Project ARMS

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • epas
    Narys

• 2005 08 12
    • 83

Project ARMS

Project ARMS

Metai: 2001
    Žanras: Action, Martial Arts, Science Fiction, Super Power
    Studija: Tokyo Movie Shinsha http://www.tms-e.com/
    Anime rūšis: TV
    Seriju kiekis: 26
    ...IS IT POWER YOU SEEK...? YOU WANT IT DON'T YOU....AS YOU HAVE SOUGHT ...SO YOU SHALL RECEIVE!!

Mažas berniukas, Ryo Takatsuki, patenka į avariją, korios metu smarkiai susižeidžia savo dešiniąją ranką. Šeip ne taip daktarai ją "sulopo" ir atrodo, jog gyvenimas sugrįžta į senas vėžias, bet... Praeina nemažai laiko. Mūsų herojus jau paauglys, kaip ir visi lankantis mokyklą bei laisvalaikį leidžiantis su draugais. Atrodo, gyvenimas nuostabus, tačiau viskas apsiverčia aukštyn kojom, kai į tą pačią mokyklą atvyksta Shinguu Hayato, kuris pareiškia Ryo, kad jis čia atvyko tam, kad nužudytų jį ir taip atkeršitų už savo tėvų mirtį...

Dėka Hayato, Takatsuki sužino apie savo super galią vadinama "ARMS", kuri priverčia jo ranką "pasikeisti" ir virsti ginklu pilnu nano mašinų...nuo šiol jo gyvenimas niekada nebebus ramus, nes organizacija pasivadinusi "Egregori" siekia atimti šias galias iš tų, kas jas turi bei panaudoti saviems tikslams...

Šis anime nėra eilinis "mutuok ir griauk viską kas pasitaiko", jame ne tik gausybe veiksmo bei siužeto posukių, bet ir neblogai yra atskleidžiami pagrindinių veikėjų charakteriai. Piešimo stilius pakankamai patrauklus akiai, na o garsas nėra nei įsimintinas nei erzinantis. "Project ARMS" neturėtų nuvilti veiksmo bei kovų megėjų.
    23
    5
    47.83%
    11
    4
    13.04%
    3
    3
    30.43%
    7
    2
    0%
    0
    1
    8.70%
    2
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Tikrai neblogas 'action' animas. Tik vat labai gaila, kad Takatsuki antram sezone yra biski suskystejes. Pirmas sezonas geras tuom, kad ten parodomi jo isgyvenimo sugebejimai, kuriu ji ismoke tevas - tas buvo idomiausia man bent jau. Ost'as tikrai nera isimintinas. Na bet pats pirmas OP (Free Bird) yra dar visai neblogas mano ausim.

P.S.: Pamirsai balsavima, tikiuosi mod'ai pataisys ta dalyka

Comment

• epas
      Narys

• 2005 08 12
      • 83

Autorius Sable
      Tikrai neblogas 'action' animas. Tik vat labai gaila, kad Takatsuki antram sezone yra biski suskystejes. Pirmas sezonas geras tuom, kad ten parodomi jo isgyvenimo sugebejimai, kuriu ji ismoke tevas - tas buvo idomiausia man bent jau. Ost'as tikrai nera isimintinas. Na bet pats pirmas OP (Free Bird) yra dar visai neblogas mano ausim.
      Tai buvo mano pirmasis anime, kuriame veikejas is padeties sukosi spesdamas spastus, bei remesi savo patirtimi, igyta anksciau. Zinoma tokiu anime yra ir daugiau, bet ta syki man tai buvo nauja ir isties malonu.

Autorius Sable
      P.S.: Pamirsai balsavima, tikiuosi mod'ai pataisys ta dalyka
      Savo klaidele pastebejau , buvau ir balsavima sutvarkes, bet matyt ne iki galo, del to jo ir nera... pirmas blynas...siek tiek apsviles

Comment

• Ojisama
        Narys
        • 2005 07 23
        • 23

Seip neblogas siuzetas ir herojai. Kovos man didelio ispudzio nesukele. Ta asocijacija su Alisa pasakos salija nelabai vykusi. Bet didziausia serialo beda prastas piesimas, kuris dar labiau suprasteja antra sezona.

Comment

• epas
          Narys

• 2005 08 12
          • 83

Autorius Ojisama
          Seip neblogas siuzetas ir herojai. Kovos man didelio ispudzio nesukele. Ta asocijacija su Alisa pasakos salija nelabai vykusi. Bet didziausia serialo beda prastas piesimas, kuris dar labiau suprasteja antra sezona.
          Na apie prasta piesima drisciau papriestaraut (as tikrai nemanau, jog jis toks), kiekvienas anime tiesiog turi savo piesimo stiliu...gal but pas tave paprasciausiai buvo prastos kokybes serijos... o del asocijaciju su alisos pasauliu, tai as tam demesio daug neskyriau, juk dazniausiai visi slapti projektai buna su gan kvailokais pavadinimais, beto pats "Egregori" projektas toli grazu man neprimine L. Kerolio pasakos
          Paskutinis pakeitimas nuo epas; 2006-02-16, 23:32.

Comment

• SolidSnake
            SSDD

• 2005 12 21
            • 172

Project Arms - anime paliekantis labai gera ispudi !!! Labai gaila kad 2 sizonas tik iki 19 serijos ishverstas i EN 8( Labai idomi istorijos juosta !!! Pieshimas toks koks ir reikalingas shitam animui !!! !!! !!!
            I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Ojisama
              Narys
              • 2005 07 23
              • 23

Na cia grynai mano nuomone , bet piesimas man tikrai pasirode atmestinis(vietomis islysdavo netaisiklingi veido bruozai, primityvus fonai). Del nepanasumo i pasaka sutinku, man nepatiko tas virtimas i triusius, sirdziu karalienes, riterius ir kitas nesamones - kurie atrode tikrai kvailai ir nelogiskai.
              As si anime maciau pries pusmeti ir tikrai abu sezonai buvo isversti. Negarantuoju, bet Boxtorente turetu buti abu sezonai.

Comment

• Audria
                Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                • 98

Man tai zeurei piesimas nepatiko,rimtai toks atmestinas...Ir siaip i paprasta multika nese tai viso net neisziurejau...

Comment

• SolidSnake
                  SSDD

• 2005 12 21
                  • 172

Aishku tu gi mergina (nieko nesupranti geram anime tau tik Sakura Warsus ir Sailor Moonus ziuret !!!
                  I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Audria
                    Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                    • 98

Ce tuputuka po laiko atsakysiu,bet nieko xD Taigi,tavo teiginys,kad as ziuriu visokius Sailor Moon ir Sakura Wars yra visiskai klaidingas,nes a)mano nick kilme yra ne is kokio nors anime,o nuo japonisko zodzio sakura,kuris isvetus i LT kalba reiskia vysnia b)nesu macius jokiu Sakuru Warsu,is vis pirma kart girdziu c)taip atsiliepiau apie ta project arms del to,kad man labai nepatiko piesimas,o ne pati mintis
                    Taigi nediskriminuok moteru,o mano suvokimas apie anime gal yra netgi daug geresnis negu tavo,o kad as turiu kitoki skoni negu tavo,tai jau cia tavo problema,man del to sirdeles neskauda.Ir be to - nekisk tu savo sauktuku bet kur,labai durnai atrodo...

Comment

• arturikas
                      Nieko nera
                      • 2006 07 25
                      • 10

gal ir idomus animas reiktu paziuret vien del puikiu kovu..

Comment

• Sable
                        The Hitchhiker

• 2005 03 11
                        • 1530

Sakura i ta 'forumo idiota' gali nekrept demesio, nes prabanintas senokai forumo ramybes delej

Comment

Working...