iskelianti socialines problemas psihologine shiza
Paranoia Agent
Collapse
X
-
geras geras animas. is tu visu, kur trenkia shyza, tai vienas mano megstamiausiu. blem net kilo noras antrasyk paziuretNeziuriu anime su LT subais.Comment
-
Comment
-
Anidb puslapyje prie šito anime įrašo yra "tag" "some weird shit going on". Geriau išsireikšti ir negalima. Man ypatingai patiko. Vietomis tokia kelianti įtampą, net gąsdinati atmosfera. Pasirodo niekas nėra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Visgi Shounen Bat IS DA BEST. Mano akimis žiūrint jis toks kaip ir pasamonės demonas, kaip ir gundytojas, siūlantis greitą ir net kiek per lengvą išeitį. Tik 5/5.Comment
-
Nelabai ir pamenu,kodel jis su ta savo "malka" mojavo,bet matyt nebuvo idomi priezastis..as tikejaus daugiau is to animePavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Comment
-
labai smagiai susiziurejo, tik stai per vidury buvo kelios serijos ne i tema, bet pabaiga vel viska pataise.
5/5. noretusi, kad daugiau kazko panasaus sukurtu, o ne vien tik echi, moe, haremus (aisku visada buna isimciu) ir panasu kakala kruvomis leistu net ir romantikos nebuvimas (kas pageidautina, bet nebutina.. ne visur ji ir tiktu) man netrukde.Comment
-
Keistokas keistokas kūrinėlis. Aišku matęs ir keistesnių, nu bet čia pakankamai keistas. Tačiau teigiama prasme aišku, tas keistumas ir padaro išskirtiniu. Net sunku ką daugiau apie jį pasakyti. Jei kalbant apie minusus tai net į 13 serijų serijalą sugebėjo sukišti bene 4 serijas filerio, arba man bent jau taip pasirodė, nes keletas serijų buvo apie vis kitus veikėjus ir niekaip nesusiję su pagrindine siužetine linija. O šiaip tai tikrai neblogas. OP priminė vieną dainą iš Berserk, gal tie patys atlikėjai kūrė, tai dar pridėjo savotiško šarmo Žodžiu 4/5Comment
-
Kazkoks WTF anime . Jis turejo daug stipriu vietu ,bet pabaiga nuvyle .Duodu tik 6/10Comment
Comment