jo pritariu piccosanui (turbut pirma kart gyvenime ) asaros kumscio dydzio liejosi ir dar kas del piesimo tai ojos tos mergaites plonos lb buvo
Spirited Away
Collapse
X
-
nepakirtau, ka jus ten tokia graudinance matet?Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
-
Na nz , man tj sis multikas gana lb patiko ... Maciau jy lb senai , kazkada lietuvos kino teatruose rode ... Tada ir maciau , mazojoj salej ... Ir dar daug kartu per TV ir sejp turim namie savo DVD tad amciau daug kartu ... O sejp multikas mano manymu lb grazus ir pati istorija ir ideja ir visa kita ... Na gal vienintelis dalykas buvo piesimas ... Nz man patys veikejai neatrode super grazus ... Bet sejp super animeComment
-
Pries pora dienu videotekoje uzkliuvo akis uz sio multiko,dar atsiminiau kad apie ji cia snekejo ir neblogai atsiliepe tai susigundizau ir tikrai nenusivyliau! begalo patiko ;]] nors ta mergaite nebuvo lb grazi bet siaip vietoves begalo graziai nupiestos ir veikejai nerealus. Lb lb grazus darbas
Comment
-
manau, kad buten spired away yra labiau skirtas placiajai visuomenei, daugiau vaikam,piesimas toks ''lengvai suprantamas'' bet kas liecia studio ghibili.man didziausia ispudi paliko ''nausicaa-of the valley of the wind.'' ir ''laputa castle in the sky''. nesu nusiviles ne vienu ghibli studijos darbu.nu,gal tik vienuComment
-
grazus darbas is ghibli man bene geriausias, nors kaip sako kiti gan vaikiskas, bet tas ir sudomina. paprastumas ir filmo lengvumas labai itraukia. ziurejau 3 kartus ir su mielu noriu paziuresiu 4 tereik ikrist i minksta foteli, pasiimt popcornu ir atsipalaiduot, filmas visa kita padarys uz jus.Comment
Comment