Labai geras anime. Be to man labai patika atmosfera, kurią sukūria anime. n.n Be to labai geras siužetas ir veikėjai pakankamai stiprūs. Be to man piešimas patinka. Tikrai gana mielai atrodo visas pasaulis ir jo veikėjai. n.n Taigi, iš manęs tik aukščiausias įvertinimas.
Spirited Away
Collapse
X
-
Spoileris:Verb: spirit away 'spi-rit u'wey
1. Carry off mysteriously; as if by magic
- spirit off
2. Carry away rapidly and secretly, as if mysteriously
Derived forms: spirited away, spirits away, spiriting away.
http://www.wordwebonline.com/en/SPIRITAWAY
Išnešti (išnykti) kažką (kažkam) slapta, kaip paslaptį, išnykti (išeiti) paslapčia (kaip su magijos pagalba)Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-06-18, 21:22.Comment
-
5 jau vien už labai įdomia istoriją. Iš dešimt vertinčiau 9 ar 9,5, nes man kažko lyg ir pritrūko, o šiaip tai tikrai nuostabus, įdomus filmas!:3Comment
-
Maloniai susižiūrėjo, deja tikėjaus daugiau :S didelio įspūdžio nepaliko..4/5Comment
-
Vakar su tėčiu iki vidurio nakties žiūrėjom linksmiausia tai kad kiekvieną sekundę nežinai kas įvyks, anime nenuspėjamas ir tai yra gerai, gražus piešimas, ypač patiko peizažai, fonas, juoda pabaisa, dar ta musė-varna su žiurkėnu xD. Per visą peržiūrą tėtis nuolat aikčiojo ir nuolat murmėjo kažką panašaus į: "Bet blemba kaip įdomu o,o" o užbaigė su tokia fraze: "graži pasaka, tas Miyazakis keistam pasaulyje gyvena". Iš tiesų.. kur tiek fantazijos galima išgaut? 5/5 nenuginčijamai Nesigailiu , kad išleidau pinigus nusipirkt sau DVDPaskutinis pakeitimas nuo Semashke; 2010-03-06, 14:37.semashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Koks kūūūl! piešimas labai gražus, istorija įdomi, žiūrėjau naktį, bet dėmėsį prikaustė. Pagrindinė veikėja vietom man per gera pasirodydavo, nu taip nervas suimdavo, kad ji to aukso atsisakydavo ir pan.Comment
Comment