Tikrai geras anime emocianoalus gerai sugalvota su tais zombiukais kurie spjaudo auksa arba kaip bande nuprausti ta tešliu 2 kart ziurėjau bet taip ir neteko pabaigti ziuret gaila tikiuosi greitu metu perziuret . Per velyku atostogas tikiuosi gauti arba parsisiusiu .
Spirited Away
Collapse
X
-
-
Na man kaip ir visiem cia esantiem anime labai patiko, labai tikroviskas piesima ir grazus, kai paziurejau sita anime labai uzsinorejau visokiu pyragu tikriausiai didziausia demesi per anime nukreipiau i nupiestus saldumynus... XDPaskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2007-04-30, 14:52.Comment
-
Katik paziurėjau spirited away dubliuota lietuviskai pasakiška pagaliau suzinojau kaip ten viskas baigesi net graudu ant galo pasidarė patariu visiem kas dar nematė paziurėti . Dar vienas nepakartojamas ghibli darbas turbut tapau ju vergu . Kiti mano ziurejimo sarasiuke is ghibli darbu tai mononoke hime , my neighbor totoro ir nausica of the wally of winds turbut atsiras ir daugiauComment
-
Dar rekomenduoju pažiūrėti Howl no ugoku shiro,
Laputa ir Lupin-the castle of Cagliostrio (rodos taip užrašiau)
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Nuostabus ir nepakartojamas anime. Pirma karta ji maciau kino saleje ir pamenu kai pasibaige, norejau likti ir ziureti dar karta^^ Seip tikrai siltas ir gerai nuteikiantis anime, su graziu piesimu ir viskuo ko reik geram animui^^Comment
-
Dar vienas iš tų, kuriuos man pradėjus žiūrėti mintyse kilo klausimas "Žiūrėt toliau ar ne? O gal ir visai nieko bus.." ir dėkui savo protui, kad visdėl to tesiau stebėjimą.. Kuo toliau žiūrint, tuo mažiau dėmesio buvo skiriama piešimui, kuris galų gale net ėmė patikti, ir įgarsinimui. Siužetas neblogas, o ir pasaka graži.
4/5Comment
-
5/5. atsimenu buvau susizavejas. gal per daug daviau, bet man sitas darbas paliko dideli yspudi. atsimenu, tada buvo nuotaika kaip tik kazkam panasiam ir pataikiau ant sito. ziurejau ziurejau, o pabaigoje giliai padusavau ir nuvejau miegot. krc, man sitai yra ziauriai geris.. daugiau tokiu!Comment
Comment