Mind Game Metai: 2004 Žanras: Adventure, Comedy, Dementia, Romance Studija: Studio 4°C Panašūs anime: Anime-Planet Trūkmė: 104min Nuorodos: AniDB, AnimeNN, AnimeNFO, Oficialus puslapis Pasakojama apie dvidešimtmetį mangos paišytoją Nishi, įsimylėjusį merginą Myon. Kai kartą jie užeina į Myon sesers Yan restoranėlį, atvaro pora mafiozų turinčių reikalų su jų tėvu. Vienas iš mafiozų pradėda siautėti ir nužudo Nishi. Labai 'negražiai' miręs Nishi patenka pas gan tokį 'keistoką' dievą, vis besišaipantį iš nevykėlio Nishi. Tačiau vieną akimirką Nishi sugeba apgaut dievą ir grįžt atgal į žemę prieš pat jo nužudimo akimirką. Šįkart jis sugeba išsigelbėt bei pasidaryt iš mafijos priešą. Pavogęs mafiozų mašiną Nishi kartu su Myon ir Yan gan įspūdingų gaudynių pasekoje nulekia nuo tilto tiesiai į...banginio vidų. Herojai sutinka jau virš 30 metų banginyje gyvenantį senuką. Atrodytų kaip tas įmanoma? Ištvert 30 metų tokioje vietoje... Senukas turi pasistates visą namą viduje iš įvairių daiktų per visus metus susikaupusių banginyje. Valgyt gauna žvejodamas. Turi veikiantį radiją ir šiokį tokį 'draugą'. Naujai iškepti banginio gyventojai pradeda pratintis bei ieškot kitokio gyvenimo būdo, duodami laisvę savo vaizduotei ir svajonėms. Iš kitų labiau žinomų Studio 4°C darbų manau galėjot matyt "The Animatrix", "Steamboy" ir "Kigeki". Taigi piešimas yra tikrai labai specifiškas, biški psichodelinis ir dažnai besikeičiančio stiliaus. Vietomis veikėjų veidai keičiami į judančius fotografinius, o ir animacija kai kur dalinai trumpam pakeičiama į real video. Pats Mind Game yra gavęs šiuos apdovanojimus: 2005 Mainichi Film Awards Winner, Ofugi Award; 2004 Japan Media Arts Festival Winner, Grand Prize (beating out Howl's Moving Castle). Muzika yra taipogi labai įvairių stilių, gana gerai pastebima ir atitinka šėlmiškas animo nuotaikas. Kažkokios aiškios pabaigos pažiūrėję anima nesulauksite. Pabaigai gausit biški besiskiriantį pakartojimą vaizdų, kurie buvo pačioj pradžioj ir žodžius: "This story has never ended". Tam tikras efektas nuo žiūrėjimo yra garantuojamas. Pamatę, gautumėt gerą dozę juoko, filosofinių minčių ir idėjų. O tas, kad nėra pabaigos tik dar labiau užveda pagalvot apie tai, ką autoriai norėjo pasakyt. Animas yra apie gyvenimą, požiūrį į jį ir į tai, kaip jį gyvent. Download BT: JP | RU |
Mind Game
Collapse
X
-
Mind Game
38560.53%23426.32%1037.89%322.63%112.63%1Žymos: Nieko -
Huh!!!
Mind Game man tikrai patiko! Po Texhnolyze tai turbut pati geriausia shiza! labai painus ir pilans neitikimibu siuzetas! Patikekite panashaus jus dar nematet! Norite panert i fantazijos krashta kuris suviniotas su realibe ziurekite Mind Game !!! Tas Anime dos jums jiegu eit toliau ir kovot uz savo gyvenima! Beto galesite ishmokti toki baeri kaip su savo subine ishmusht ginkla ! Heh jums tikrai patiks tam momentas !I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!! -
Na kiekvienas savo geri tenai mato. Tau sokiai patiko, SolidSnake'ui ginklo ismusimas, Ojisama'i dievo ir pabegimo scenos. Man tai po 'ismusimo' sekantis tas pasivazinejimas patiko ir zinoma grandiozinis pabegimas ir siaip pati mintis ir ideologija animo.
Mano manymu, tai vienas geriausiu ir originaliausiu animu. Jau tas faktas, kad jis yra reto pobudzio padaro ji vertingu pasiziuret, nes kaip ten bebutu, o atsibosta po kurio laiko vienodus dalykus ziuret.Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2006-01-26, 00:11.Comment
-
Visiems fanams rekomenduoju Kaiba. To paties autoriaus. Galima daug panašumų surasti: temos, netradicinis piešimas ir t..
Mind game manes per daug nesužavėjo. Pritrūko aiškios (pagrindinės) istorios linijos. Nelabai aišku kas ir kodėl ten vyksta. O ir piešimo stilių dažnas keitimas atrodė keistai, nors suprantu, kad to ir buvo siekta.Paskutinis pakeitimas nuo dArt; 2008-06-26, 22:47.Comment
-
Nepastebėjau net šito čia, kaip keistą. Žinomą iškart pamatęs užskaičiau 5/5 balą. Tikrai vertas kažko darbas, mainichi visų pirmą daug ką reiškia ir teisingai įvertino japonai. Tokia shiza kaip, kad banginio "turinys" ar keistos gaudynės čia žiūrisi taip įstabiai, jog negali net sumirksėt žiūrėdamas šį fantastišką, nučiuožusį anime. Visiems nestandarto gerbėjams siūlau pažiūrėt.Comment
-
Geras mind fuckas. Pažiūrėjęs užsimaniau išeiti iš namų ir vaikščioti miesto gatvėmis, stebėti bei mėgautis gyvenimu. Nežinau ar tokia idėja buvo šio kūrinio, bet bent jau man taip pasirodė. Žinoma patiks ne kiekvienam dėl keisto siužeto ir dar keistesnio piešimo stiliaus, tačiau nestandartų mėgėjams kaip aš pamatyti manau būtina. 4/5 duodu tik todėl, kad visgi man kažko pritrūko, net nežinau ko, gal įsimintinesnės muzikos ar veikėjų. Nesakau kad veikėjai buvo nuobodųs, tiesiog nemanau kad juos atsiminsiu kad ir po kelių mėnesių, nebent išskyrus senolįComment
Comment