Nepatiko. Vienintelis geras dalykas, kad kaskodel idomu kas bus kitoje serijoje. 3/10
Highschool of the Dead
Collapse
X
-
Matyt aš per kvailas, kad suprasčiau kaip gali nepatikti serialas jei įdomu kas bus kituose serijose. Nu min 5 iš dešimties, nes trys balai yra šlamštas kurį verta žiūrėt nebent pirmas dešimt minučių.
O gal čia tiesiog bandos jausmas alia "visi spardo tai ir aš paspardysiu"?Comment
-
Labai patiko man tavo nuomonė, tikrai jis vertas daugiau nei 3 balų, nes vis dėl to nėra jis toks blogas, mano manymu tikrai čia yra bandos jausmas, vienas pasakė reik visiems kartot kad š......, žodžiu, jei toks lėvas tai kam žiūrit, nes tada prisiskaitę tokių komentarų žmonės dropina anime, net nepradėję jo žiūrėti. Thats it, my work is doneComment
-
-
Jei ne tai buvo galima surasti pora + ir pritempti balą bent iki 5.
Visi siužeto idomumai baigiasi ties tonos fanserviso pradžios, vadinamos 6-tu epizodu, o veikėjai tęsia būti tuščiais, išskyrus Saeko. Už vieno veikėjo išplėtojimą duoti dar vieną balą ranka nepakils, ypač po Deadman Wonderland, kur pakankamai atsidaro 7 veikėjai + neužmirštamas pagrindinis siužetas, veiksmas ir geras faršas.
Per tą pati laiką.
Sezonas baigiasi nei iš šio, nei iš to ir niekuo.
Tad netgi labai norint, čia 4/10 maksimum.👍 1Comment
-
Comment
-
O kur dar humoras, t.y. kulka tarp papų?
Mergos gi gražios.
Muzika kiek pamenu nebloga.
Vėl gi, ką turime? Ne-argumentą, subjektyvų skonio reikalą ir humorą, kuris pats to nenorėjęs priverčia juoktis iš to, ant kiek šitas anime beviltiškas (:Comment
-
99% viso anime turi gražias merginas. Ne argumentas.
Nebloga muzika Ef'e, K-ON'e, Nana, Beck'e, PSG, tame pačiame Deadman Wonderland. Šiuo atvejų tik OP'as buvo geras. Bet čia jau subjektyviai aišku.
Vėl gi, ką turime? Ne-argumentą, subjektyvų skonio reikalą
ir humorą, kuris pats to nenorėjęs priverčia juoktis iš to, ant kiek šitas anime beviltiškas (:Comment
-
Iš kur žinai kad jis to nenorėjo?
Ir tas momentas parodytas ne kaip juodo humoro, o kaip rimta veiksmo dalis.
Bet šiaip, jeigu bendrai paemus, visas serijalas buvo kaip proga pasijuokti iš saves ir sulaužyti žanro šablonus tai vėl teks grįžti prie scenaristų impotencijos, nes nieko tokio neišėjo, o išėjo "kaip visada".
Jiems reikia pasimokyti iš Angel Beats, kaip pateikti tragiška ir pilna beviltiškumo istoriją su šypseną.
Jiems reikia pasimokyti iš Sayonara Zetsubou Sensei, kaip pateikti geras ir itin tikslias parodijas, bei protingą paprastą ir juodą humorą.
Jiems reikia pasimokyti iš Panty & Stocking with Garterbelt ir Excel Saga, kaip reikia juoktis iš saves, kitų ir laužyti velniop šablonus.
My point is, kad netgi jei HOTD ir bandė padaryti kažka naujo, ar atsiminti seną, ar sutilpt į save absoliučiai skirtingus žanrus, jam nieko neišėjo + įskaičiuojant visus jau paminėtus trukumus (:Comment
-
Tiesiog sutik, kad truputi nuvertinai ir baigiam.Comment
-
Labai patiko man tavo nuomonė, tikrai jis vertas daugiau nei 3 balų, nes vis dėl to nėra jis toks blogas, mano manymu tikrai čia yra bandos jausmas, vienas pasakė reik visiems kartot kad š......, žodžiu, jei toks lėvas tai kam žiūrit, nes tada prisiskaitę tokių komentarų žmonės dropina anime, net nepradėję jo žiūrėti. Thats it, my work is donePaskutinis pakeitimas nuo Ice Tea; 2011-09-03, 19:39.👍 3Comment
Comment