Highschool of the Dead

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • NikkyNishinoLunatic
    Lunatic :3
    • 2010 08 28
    • 7

Vienas megstamiausiu anime <3 Idomi istorija, grazus piesimas, lengvas ecchi, keletas juokingu situaciju, ir kieti veikejai LOVE IT!

Comment

• Sloth
      [SrX]

• 2007 09 14
      • 277

Dėl didelių diskusijų AZAR rinkimuose prisiverčiau pasižiūrėti, nors įprastai tokių anime nežiūriu. Nors kol kas dar nebaigiau žiūrėt, keli epai liko, bet sunku susilaikyt nepakomentavus. Mano kuklia nuomone anime - grynas hardcore'as - muzika, erotika, hack'n'slashas. Derinys keistas, neįprastas, bet žiūrėti ir mėgautis tikrai tinkamas, nors mano skoniui krūtinės galėjo būt bent 2 dydžiais mažesnės ;D

Tiesa, jei jau žiūrėti, tai tik dėl fun ir tik tada kai norisi atsipalaiduot ir prasiplaut smegenis - kitu atveju laiko nešvaistyčiau.

P.S Primena kvailus 9 dešimtmečio amerikiečių survival horror serialus ir filmus, tik čia draivo žymiai daugiau

Comment

• Audria
        Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
        • 98

huh, bandžiau vakar žiūrėti. Pavyko.. kokį 15min (įskaitant ir op). Nesakau kad kaip mergina nemėgstu ecchi, ar kokios smurto - zombių tematikos, bet ten jau buvo virš mano galimybių ribų, neįdomu, banalu, "kovojama" (jei tų panų cypavimus galima pavadinti kova) atrodo vien dėl to, kad pasimatytų kelnaitės, ar pajudėtų papai. Žinoma negalima spręsti apie visą anime iš penkiolikos minučių, bet toliau žiūrėti būtų buvę mazohistiška. Išvados - nei pati daugiau žiūrėsiu, nei kitam ever rekomenduosiu.

Comment

• Donas
          Naujokas
          • 2011 02 03
          • 10

Sitas anime buvo po kolkas vienintelis kuri ziurejau ir apie nieka negalvojau, vietomis nusijuokiau, vietomis susidomejau. Sitas anime buvo man tikras relax.

Comment

• midomas
            Naujokas
            • 2011 03 14
            • 2

na as tai nemaciau visu seriju kolkas per www.anime44.com arba per www.youtube.com tik devynias,bet pati esme,kad ten ikando zombis,prasidejo infekcija ir panasiai....

i du paskutinius komentarus galiu atsakyti tas anime tikrai negali buti relax arba visiskas,visiskas siaubas......bet kaip sakoma ''kiekvienas savaip''.
            Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2011-03-14, 21:32.

Comment

• Iam L_K
              Naujokas
              • 2011 03 15
              • 1

O niekas nieko negirdejot apie jo pratesima ? kazkur skaiciau kad jis 2011 vasari turejo pasirodyt ,bet deja kaip nera taip nera..

Man asmeniskai jis labai patiko ir kaip pries tai cia sake ir pasijuoki ir t.t.

Comment

• ciombiukas
                Forumo maniakas

• 2009 09 18
                • 463

Autorius Iam L_K
                O niekas nieko negirdejot apie jo pratesima ? kazkur skaiciau kad jis 2011 vasari turejo pasirodyt ,bet deja kaip nera taip nera..

Man asmeniskai jis labai patiko ir kaip pries tai cia sake ir pasijuoki ir t.t.
                Turėtu OVA išeiti, tik dabar neprisimenu ar išėjo jau ar dar ne.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Ayami
                  Menas buti savimi.

• 2009 05 10
                  • 123

Autorius Iam L_K
                  O niekas nieko negirdejot apie jo pratesima ? kazkur skaiciau kad jis 2011 vasari turejo pasirodyt ,bet deja kaip nera taip nera.
                  Dar truputi palauk. http://myanimelist.net/anime/9515/Hi...f_the_Dead_OVA

Aaaaaaa!

Comment

• slicKrox
                    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                    • 2161

Visgi tema apie zombius nėra išsisėmus, geras tam pavyzdys - 2010 metų amerikiečių TV serialas: The Walking Dead, kuris beje pastatytas pagal komiksus.
                    Spoileris:

Tikriausiai štai ko daugiau tikėjausi, galbūt ir kiti, iš šio anime, o ne visiško fanserviso dugno. Labai norėčiau kažko panašaus anime pavidale.

Comment

• ColdOne
                      And Who Am I?
                      • 2009 06 10
                      • 41

Na nežinau, nėra jis jau toks prastas, bet nėra ir iš gerųjų taipogi ;D Vidutinis.

Comment

• UpDog
                        Einu teisingu keliu xD

• 2010 10 25
                        • 42

Pats anime neblogas, bet tas su echhi tai nelabai i tema man. Bet kai ten pasitaske jie, kraujo netruko

Comment

• nemesis
                          Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
                          • 1178

visiskai nuvyle ova, tikejausi isvysti anime pabaiga, o ka pamaciau? echi ir nieko daugiau. Net zombiu nebuvo

Comment

• dfsafsaf
                            Beautiful Lies

• 2010 05 13
                            • 261

Autorius nemesis
                            visiskai nuvyle ova, tikejausi isvysti anime pabaiga, o ka pamaciau? echi ir nieko daugiau. Net zombiu nebuvo
                            Buvo ten tų zombių, pačioje pabaigoje
                            Man asmeniškai tai OVA iki ~10 minučių nuobodžiai žiūrėjos, tikėjausi, kad bus vien ecchi, bet jis buvo gan prastas, bet tos paskutinės ~5-6 minutės viską atitaisė ir man labai patiko Pabaiga tai epic buvo.

Comment

• Gvauz
                              Naras
                              • 2006 11 18
                              • 271

man OVA trūko kažko ir šiaip minėjo, kad dar ne pabaiga, tai reik tikėtis ko įdomaus

Comment

• Shingo
                                Naujokas
                                • 2010 09 04
                                • 19

Geras.Patiko Ypač ta vieta kai ant papu atsigulęs šaudė...

Comment

Working...