Ep 9- PURE WIN. Daugiau neturiu ka pasakyt. O is preview tai sprendziu kad ir ep #10 nebus prastesnis!
Highschool of the Dead
Collapse
X
-
Nerealus anime! Tikrai rekomenduoju paziuret xD Asmeniskai man, labai patiko piesimas, nes, kaip jau buvo parasyta, viskas istobulinta iki smulkmenu. :3
10 balu ;DComment
-
11ep. man patiko (: taip ir reike tam mokytojuj (tam blogiukuj na kaip jis ten, nepamenu vardo) vienoje vietoi is toke veido israiska padare kad
take it u bastard!!!!!!!!!!!!!!!
Spoileris:Na 12 ep prewiew, net nezinau , tai kaip as supratau dabar rusija su jav japonija bombarduoja ar kaip ??
dar klausimas
o dabar kur 12ep bus cia pagal manga istorija ar cia jau uzbaigti anime nori, pasimetes as biski👍 1Comment
-
11ep. man patiko (: taip ir reike tam mokytojuj (tam blogiukuj na kaip jis ten, nepamenu vardo) vienoje vietoi is toke veido israiska padare kad
take it u bastard!!!!!!!!!!!!!!!
Spoileris:Na 12 ep prewiew, net nezinau , tai kaip as supratau dabar rusija su jav japonija bombarduoja ar kaip ??
dar klausimas
o dabar kur 12ep bus cia pagal manga istorija ar cia jau uzbaigti anime nori, pasimetes as biskiComment
-
Ką tik pabaigiau žiūrėti...
Spoileris:Anime neišbaigtas, o pagal mane... antro sezono nevertas. Į galą vis darėsi nuobodžiau ir nuobodžiau. Vaikai pasidarė SUPER DUPER ULTRA ZOMBIE SLAYERS. Daug geresni, negu kokie kareiviai ir t.t
Anime tikrai nuvylė... Daugeliui žmonių ji taps "šedevru" tik dėl smurto. Nerekomenduočiau niekam ir manau pats greitai šį animę pamiršiu.👍 1Comment
-
Comment
-
Comment
Comment