Best gift of ma b-day ne, ne Sheip man shitas anime lb prie shirdies, nes jame yra visko po truputi kas man patinka: horror (or smting like that...), veiksmo, echi :P, komedijos, ne durnu dialogu, romance. Taj jis mano top liste for sure
Highschool of the Dead
Collapse
X
-
Nesusilaikiau visdelto ir pradejau ziet kol dar ongoing :S Ko tikejausi, ta ir gaunu, gal nebent per mazai zudyniu su zombiais kolkas tik O ir 4 ep tas "recap" tai isvis panasiau buvo i flashbackus ir visiskai nemaise.Visi veikejai kaip nekeista patiko ir mano manymu savo skirta vaidmeni atlieka gerai, kai kurie tokie isvis salutiniai veikejai irgi labai patiko (pvz pirmam ep tos dvi "geriausios drauges", 6 ep tas zilas policininkas ir pns ).Smagu kai kiekviena ending daina vis kitokia, tai kolkas cia tikriausiai vienintelis anime, kuri praziuriu nieko neprasukinejas (neskaitant preview).
Beto kal kas zinot is kokio kurinio yra ta melodija(arba kaip vadinasi) kuri yra pries pat pirmo ep endinga, kai tie ten ant stogo ?
5/5 del grazaus piesimo ir nes ziuriu megadaumasis , o ta istorija bent man, sitam anime nera labai svarbi , labai tikiuosi, kad bus bad ending , kad ir kada ta pabaiga butuComment
-
Nope nothing epic. Man nelabai patiko. Warning.... Neskaityk jei nematiai 6ep.
Spoileris:Na suprantama ecchi yra faina bet kaip sakoma. kas per daug, tas nesveika. Visu pirma sioje serijoje paaiskejo kokia plona gija yra tarp hentai ir ecchi siame anime. + Man dar vis nepatinka tos blandines seseles krutis ( its just too big). na o dar sioje serijoje visai jokio veiksmo, nu ok mentas nusove paprasta civili, herojai rado neblogu ginklu. Merginos pasigere??? Wtf o kdl bernu nepakviete??? Tad as tikiuosi, kad 7 ep. Bus geresnis.👍 1Comment
-
Man tas ciuvelis military freak'as patinka. Sitam epizode savo zinias gerai pademonstravo... Noreciau ir as to Riot Shotgun.
Spoileris:Beje, gale serijos uzmaciau Hummer'io konturus ir padangas! tai pagal openinga speju kad juo ir prades naudotis, ar ne?Paskutinis pakeitimas nuo ShoCho; 2010-08-10, 23:00.
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Po keliu episodu pasirode gan idomus . Lots of zombies , lots of blood ir siek tiek ecchi , bet tesiantis istorijai ecchi uzeme didziaja dali anime siuzeto ... Rodosi, kur be paiuresi- matai fan servisa
Other than that , anime patiko ^^.Power. Style. Control.Comment
-
Anime labai fainas. Šiaip aš nemėgstu anime su daug zombių ir visokiausių ecchi, bet čia išimtis n_n.Spoileris:Nesvarbu, kokia stipri bebūčiauAr stengčiausi kitiems įrodyti, jog niekuomet nepalūžtu,Kartais ateina ta akimirka,Kai nejučiomis skruostais pradeda riedėti ašaros...Comment
-
Spoileris:Nesvarbu, kokia stipri bebūčiauAr stengčiausi kitiems įrodyti, jog niekuomet nepalūžtu,Kartais ateina ta akimirka,Kai nejučiomis skruostais pradeda riedėti ašaros...Comment
-
jėga, zombiaaaaaaaai!!
iš visų ongoin' anime, kuriuos šiuo metu žiūriu, šis labiausiai patinka (:Comment
Comment