Highschool of the Dead

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • dofkaw
    AWT

• 2009 10 07
    • 103

Na ką žinau... Pirmas dalykas, kuris užkliuvo, tai per daug ecchi. Kiekvienas smūgis - matosi triusikai, juda papai. Kai tam kažką aiškino irgi būtinai turėjo atkišti papus, nu žodžiu... Btw, kodėl visi kūrėjai zombius kuria lėtus, durnus bei "zombiškus". Juk zombių nėra, gal jei jie ir būtų, jie būtų visai kokie, kodėl nepafantazuoti Antro epo pabaiga, tai ką žinau. Atrodo, kad jie visi dabar tokie kieti, kad išdaužys visus zombius. Man asmeniškai būtų daug įdomiau, kai reikia sunkiai išgyventi, ginklų beveik nėra, reikia bėgti, vieniems herojams "pasiaukoti" etc. O čia dabar jau tokie matau visi atsigavę, jau ir taip nemažą pulką zombių išdaužė, tai jau čia bręsta labiau toks fighting... I Hope NOT. Anyway, laukiu kitų epizodų, nes horror anime labai patinka, nors jau ir tas "Occult Academy" turėjo daug daugiau jo.

Comment

• Gvauz
      Naras
      • 2006 11 18
      • 271

taip atrodo, kad tu filmų su zombiais nematęs, gi jie visur tokie tik retai skiriasi kaip, kad 28 weeks later (infected ppl), Land of the Dead,..

Comment

• Kastetas
        regular everyday guy

• 2009 12 04
        • 341

Autorius Gvauz
        taip atrodo, kad tu filmų su zombiais nematęs, gi jie visur tokie tik retai skiriasi kaip, kad 28 weeks later (infected ppl), Land of the Dead,..
        Jo bet zaidimuose tai jie jau gretesni ir protingesni buna. Kaip Left4Dead, ar Resident evil 5. Beje tam paciame Resident evil filme atrodo 3 tai jie jau protingesni pasidare.

Comment

• mariux9998
          Labas.

• 2008 06 20
          • 434

Zombiai yra be smegenų, taigi, kaip jie gali mąstyti? Vajezus, atrodo žmonės esat, mąstančios būtybės, bet ne ką geriau už tuos zombius žinokit. Zombis žmogui nelygu, po paraliais >.<

Comment

• Shenn
            Forumo ligonis

• 2009 09 21
            • 539

Tipiškas klasikinis zombis yra toks kaip George A. Romero filmuose letas, su vienintele mintim suėst ka nors gyvo. Apie jokius strategini ju mastyma ne kalbos nėra. Tik veliau tokiuose filmuose kaip "28 days later" žaidime "left4dead" ėmė begiot. Apskritai nesamone vaizduot "ekspertą" ir kažka kritikuot kas tėra fantazijos vaisius. Kiekvienas autorius savaip pateikia savo zombių viziją.

Comment

• arc9944
              wut?

• 2010 01 30
              • 92

Pirmas mano ziurimas anime su "zombiais" ir visai gera animacija, visa kita irgi okay ... Laukem daugiau seriju

P.S gal kas zinot Kelintadieniais serija isleidzia ?

Comment

• amidau
                ☣☠☣

• 2007 04 25
                • 1384

Autorius arc9944
                P.S gal kas zinot Kelintadieniais serija isleidzia ?
                Pirmadieniais

Comment

• Insanity
                  Alter Ego

• 2010 01 31
                  • 122

Tik pradėjau žiūrėti, toks iš nekantrumo šiurpas perėjo net per nugarą... Labai sudomino pradžia... Beje, OP nesveikai geras, kažkiek priminė Durarara

Comment

• Kastetas
                    regular everyday guy

• 2009 12 04
                    • 341

weeee 3 serija

Comment

• Gvauz
                      Naras
                      • 2006 11 18
                      • 271

Autorius Insanity
                      Tik pradėjau žiūrėti, toks iš nekantrumo šiurpas perėjo net per nugarą... Labai sudomino pradžia... Beje, OP nesveikai geras, kažkiek priminė Durarara
                      pritariu dėl op, bet man jis priminė Borderlands ir dar kažką

Comment

• Abalys
                        Nope!

• 2010 07 20
                        • 1136

Ko toliau, to labiau norisi rasyti laiska i VALVe kad Left 4 Dead 3 darytu sio anime tema.
                        O seip...jie neapsimeta kietuoliais. Ir nesielgiai kaip kietuoliai. Nors aisku, kai kur keista kaip visiskai patirties neturinti mergaite pradeda smaigstyti zombius ant lazdos kaip kokia profesionale... (instinktas?) Oh, ir dar man siek tiek gaila pasidare to mokinio kuris parkrito pries savo mokytoja...ir gavo spyri i veida. Viska ka apie tai galiu pasakyt - geras mokytojas... :/

Comment

• Jimmys
                          Solitary man
                          • 2010 07 09
                          • 12

Ech ta "Love interest" kuo toliau tuo daugiau mane nervuoja. Galėtu ji pajimti ir mirt bu GOD DAMMIT BITCH I HATE YOU, arba Takashis galetu daugiau "Bitch slapint" ja, bent jau taip ji man nuo nervų nuliptu (išlipo iš autobuso vien del to kad Prof.Badass nepatiko, jėzau, ar ji bent kiek mąsto su ta savo tuščia makaule?).

Na o jau užsimatė tikriausiai mano mėgstamiausias veikėjas šitame anime - Mokytojas, išgyvena tik stipriausi, god damn, koks badass tasai mokytojas (nors turbūt kažkokiais įgūdžiais ir nepasižymės, bet filosifija tai tikrai pagirtina) Ech, koja išsisukai? Bam, mirk, kam čia tie invalidai reikalyngi, nuoširdžiai tikiuosi, kad jis gaus daugaiu screen time, bu jo tikriausiai neimanoma nemėgti!

Na, vienyntelis dalykas kurio norėčiau, kad pagrindinis veikėjas pakeistu love interest, ta su katana arba ta protynga butu daug geresnis pasirinkimas negu ta ietininkė verkšlentoja...
                          ...Netgi didžiakrūtė idiotė seselė būtu geresnis pasirinkimas...

Comment

• mariux9998
                            Labas.

• 2008 06 20
                            • 434

Autorius Abalys
                            Nors aisku, kai kur keista kaip visiskai patirties neturinti mergaite pradeda smaigstyti zombius ant lazdos kaip kokia profesionale... (instinktas?)
                            Kuri čia patirties neturinti? Ta blondinė? Turi, taigi ji sakė, kad lancing team'e mokyklos tupi >.<

Comment

• Xakis
                              BW gamer

• 2009 08 21
                              • 20

Man kazkuo primena filma zombie land , tik nera tos komedijoa gisleles. Siaip neesu didelis kritikas, pas mane sistema: vienas du trys, bet man sitas patiko. Epic vietos, kai schoolgirl, zombie, short skirt ir pantsu buvo OMG ir lol , kai sesele vaziavo tuo autobusiuku ir dirza sugalvojo pasitaisyti, tai tas dirzas taip sleptelejo .... ohj buvo... , na ir teacher kick in the face - epic.

And yeh mariux9998 "Love it or hate it".

Comment

• Arrogance
                                Naujokas
                                • 2009 11 04
                                • 4

hmmm per daug tu boobsu su spec garsais.... ir perdeto visu panu bukumo...
                                ir nesuprantu kodel zombiai jei jie akli ir girdi tik garsus tai ko jie tarpusavy nesusipjauna...
                                o siaip bendrai ziauriai patiko del viso veiksmo brutalumo ir pan

Comment

Working...