Vienas megstamiausiu anime <3 Idomi istorija, grazus piesimas, lengvas ecchi, keletas juokingu situaciju, ir kieti veikejai LOVE IT!
Highschool of the Dead
Collapse
X
-
-
Dėl didelių diskusijų AZAR rinkimuose prisiverčiau pasižiūrėti, nors įprastai tokių anime nežiūriu. Nors kol kas dar nebaigiau žiūrėt, keli epai liko, bet sunku susilaikyt nepakomentavus. Mano kuklia nuomone anime - grynas hardcore'as - muzika, erotika, hack'n'slashas. Derinys keistas, neįprastas, bet žiūrėti ir mėgautis tikrai tinkamas, nors mano skoniui krūtinės galėjo būt bent 2 dydžiais mažesnės ;D
Tiesa, jei jau žiūrėti, tai tik dėl fun ir tik tada kai norisi atsipalaiduot ir prasiplaut smegenis - kitu atveju laiko nešvaistyčiau.
P.S Primena kvailus 9 dešimtmečio amerikiečių survival horror serialus ir filmus, tik čia draivo žymiai daugiauComment
-
huh, bandžiau vakar žiūrėti. Pavyko.. kokį 15min (įskaitant ir op). Nesakau kad kaip mergina nemėgstu ecchi, ar kokios smurto - zombių tematikos, bet ten jau buvo virš mano galimybių ribų, neįdomu, banalu, "kovojama" (jei tų panų cypavimus galima pavadinti kova) atrodo vien dėl to, kad pasimatytų kelnaitės, ar pajudėtų papai. Žinoma negalima spręsti apie visą anime iš penkiolikos minučių, bet toliau žiūrėti būtų buvę mazohistiška. Išvados - nei pati daugiau žiūrėsiu, nei kitam ever rekomenduosiu.Comment
-
na as tai nemaciau visu seriju kolkas per www.anime44.com arba per www.youtube.com tik devynias,bet pati esme,kad ten ikando zombis,prasidejo infekcija ir panasiai....
i du paskutinius komentarus galiu atsakyti tas anime tikrai negali buti relax arba visiskas,visiskas siaubas......bet kaip sakoma ''kiekvienas savaip''.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2011-03-14, 21:32.Comment
-
Comment
-
-
Visgi tema apie zombius nėra išsisėmus, geras tam pavyzdys - 2010 metų amerikiečių TV serialas: The Walking Dead, kuris beje pastatytas pagal komiksus.
Spoileris:
Tikriausiai štai ko daugiau tikėjausi, galbūt ir kiti, iš šio anime, o ne visiško fanserviso dugno. Labai norėčiau kažko panašaus anime pavidale.👍 2Comment
-
Man asmeniškai tai OVA iki ~10 minučių nuobodžiai žiūrėjos, tikėjausi, kad bus vien ecchi, bet jis buvo gan prastas, bet tos paskutinės ~5-6 minutės viską atitaisė ir man labai patiko Pabaiga tai epic buvo.Comment
Comment