Hakuouki

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Egura
    Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
    • 684

Na su iš RPG darytais animais maža ką prigalvot gali, reversiniai haremai na praktiškai mažai kada nusisekę buvo... nėra ko iš jų labai ir tikėtis. Aš džiaugiausi, kad bent jau serijos Hijikatos linija plėtojosi...
    Pasak anidb OVA bus: "The series featured volumes devoted to the characters Hijikata Toshizou, Okita Souji, Saitou Hajime, Harada Sanosuke, and Toudou Heisuke. "

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Egura
      Na su iš RPG darytais animais maža ką prigalvot gali, reversiniai haremai na praktiškai mažai kada nusisekę buvo... nėra ko iš jų labai ir tikėtis.
      Nu jau, bet kuris bobiškas haremas geriau už šitą...

Comment

• taven
        Forumo maniakas

• 2010 06 12
        • 432

Autorius Killerbee
        Nu jau, bet kuris bobiškas haremas geriau už šitą...
        Pritariu,ir bet kuris vėpla-kun kietesnis už Chizuru

Comment

• ryuayumi
          Narys
          • 2007 08 05
          • 37

man tai vien piesimo tipas labai patinka aisku yra turkumu, bet gal tie trukumai ilgina filmuka net nezinau... bet man patinka

Comment

• lialia
            GD <3

• 2010 07 18
            • 383

Gan durnas anime. Mačiau kažkokius čiuvus lakstančius paskui tą cypiančią mergaitę ir WTF pradžioj jie visi galvojo kad jinai benriukas nors buvo akivaizdu kad tas žmogutis su jais (blemba nie vieno vardo neatsimenu) buvo mergaitė. Pirmi ep'ai nepatiko, o toliau tai ten žodžiu. Piešimas visai prie širdies buvo, tai ir įsijungiau pasižiūrėt. Nieko gero šitam anime.
            http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
            Max parašo aukštis 130

Comment

• Kenčis-Himura

Reik šitą paž... , kad ir mergaitėms, bet... Istorija daro savo.

Comment

• Ruu
                Rimtas forumo narys

• 2010 07 07
                • 156

Man tai šis anime patiko :3 pilna gražių berniukų, bet Chizuru šiek tiek nuvylė... Ir gale kai Hijikata nusikirpo plaukus nežinau ar man vienai, bet jis buvo labai panašus į Sebastian iš kuroshitsuji xDD
                Pagal viską turėtu būti 4/5, bet dėl gražaus piešimo, OP ir veikėjų įgarsinimo duodu 5/5

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Stein
                  Naujokas
                  • 2011 03 24
                  • 11

nežinau daug prieštaringų kementarų bet man jis patiko ir piešimas neblogas nu buvo trūkumų ten su taiz zombeis ir t.t bet iš esmės patiko

Comment

Working...