Hakuouki

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Endži
    Narys

• 2008 07 10
    • 43

Atsisiunčiau, įsijungiau ir prasikeikiau žiūrėdama pirmas dvi serijas. Žiūrėdama trečią neištvėriau ir išjungiau. >.> Ir taip nesu istorinių anime mėgėja... o čia dar tokia nuododybė. Vienu žodžių, jei ima nemiga įsijunkite šį anime, miegas po pirmų kelių minučių garantuotas. xDDDD

Comment

• attila

et, kazkaip nesiziuri visai man uzstrigau ant pirmuju epu. net nezinau ar kada baigsiu, mergina visai tokia, bernu grazumas viso anime neisgelbes, tiek kad piesimas neblogas.

Comment

• Ozis

Jau kuri laika jauciu silpnybe istoriniams animams. Ir nors nuklydimus nuo istorijos toleruoju, bet sio animo paklydimai gan toli uz mano kantrybes ribu. Ieskantiems tikro (arba bent jau nors kiek panasaus) istorinio animo reiktu apibegt sita labai is toli. 6/10 = ~3/5, nors veikiausiai vertetu ir maziau.

Comment

• fallenangel
          Come Join The Dark Side
          • 2008 11 29
          • 20

Jo tikrai nieko gero anime... Istorinių ir šiaip nemėgėja bet šis visai nieko gero
          Come ... Join the Dark Side ...

Comment

• LurkDog
            Naujokas
            • 2009 12 18
            • 16

Kadangi megstu swordplay zanra,tai susidomejau situo.Tikejausi daugiau,bet ir neusivyliau.Bent man lengvai susiziurejo.
            Grazus piesimas
            muzika irgi ausies nerezia
            main char. pilka pelyte,apsupta samuraju..

Galutinis ivertinimas 3/5

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• bigitute
              Naujokas
              • 2009 12 27
              • 6

man visai patiko... tik pabaigoj ta mergiotė pradėjo erzint. tos romantikos kaip tik nepasigedau, tik norėjau, kad daugiau pasikeitimų būtų. nors šiaip šis anime neprailgo ir man tikrai patiko daviau 4/5 (numušiau vien už padaigą, nes kiek girdėjau antro sezono ir nebus)

Comment

• dfsafsaf
                Beautiful Lies

• 2010 05 13
                • 261

blogai girdejai, nes antras sezonas siu metu spalio 2 prasides

Comment

• Lelouch
                  NoN Stopas

• 2009 12 17
                  • 29

Ir as paziurejau Hakuouki nors ir mergom skirtas anime Tikejaus kad bus neidomu man....bet labai klydau Anime tikrai geras, daug samuraju ir viena mergina Manyciau betkuris bernas galetu drasiai ziuret ir jam neturetu but geda 4/5

Comment

• HlorkexD
                    Naujokas
                    • 2010 04 22
                    • 12

Na, as ji ir tolia ziuriu, bet kartais tikrai nusibosta, kad ta mergina taip negali savimi pasirupinti
                    Pradejau ziureti taip, is lempos, net nieko apie ji nesuzinojus, opening'as uztat iskart patiko
                    Kazkuom sitas uzkabino, dar nezinau kuom, tikuos atram sezone bus dar geriau
                    Hi!

If orange is called orange, why isn't lemon called a yellow, or lime called a green?

My Deviantart :3

Comment

• MinaTo
                      Narys

• 2011 01 20
                      • 55

Pabaigiau ir as ziuret siandien pirma sezona . Nezinau kodel , bet man patiko ... Mano nuomone visiskai sutampa su Lelouch " Manyciau betkuris bernas galetu drasiai ziuret ir jam neturetu but geda " ... Taigi mano ivertinimas 5/5 ...

P.S. Labai graziai tie vaikinai nupiesti xD ... Ypac tas su melynais plaukais (vardo neprisimenu xD ...) .

Comment

• Killerbee
                        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                        • 2910

Autorius MinaTo
                        Pabaigiau ir as ziuret siandien pirma sezona . Nezinau kodel , bet man patiko ... Mano nuomone visiskai sutampa su Lelouch " Manyciau betkuris bernas galetu drasiai ziuret ir jam neturetu but geda " ... Taigi mano ivertinimas 5/5 ...

P.S. Labai graziai tie vaikinai nupiesti xD ... Ypac tas su melynais plaukais (vardo neprisimenu xD ...) .
                        Pirmas dar kažkaip dzin, bet antro mano jautri siela neatlaikė. Taip aprašymas ir liko nepapildytas....

Comment

• Džiro sesė
                          X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                          • 604

O, nemačiau čia aprašymo~
                          Kaip matyt daugelis panikių, ašen pajamiau žėti šitą anime dėl
                          gražaus veikėjų piešimo ( Mmm~ Saito~~).....
                          ir ką gi..... nuobodžiai praleidau tas dviejų sezonų valandas (iki db nesuprantu, nande nedropinau?)
                          naiviai belaukdama "o gal kas nors atsitiks"..... Nesuprantu baikos, jeigu jau taip gražiai
                          sukūrė veikėjų išvaizdą, tai nande pamiršo jų vidų, bei viso anime siužetą?

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Lota :D
                            Love and Peace~!

• 2010 02 17
                            • 239

Džiro sese, žinau, ką turi omeny Pirmas sezonas dar palyginus nieko, bet jau antras... Nusivažiavo... Į pievas ir laukus išklydo, o sveiko proto taip ir nesurado. Jau galvojau nusišausiu, kai
                            Spoileris:
                            antro sezono pabaigoje pradėjo veikėjus vieną po kito kirsti. Būtų bent jau dramatiška, suprasčiau, bet kai tos mirtys jokio efekto nedavė, o atrodė tiesiog kvailai...

O ir iš Chizuru kažko tikėjausi, galvojau, gal pana kokių galių turės ar ką, bet išliko beviltiška iki pat galo...

Vienintelis išsigelbėjimas — gražūs vaikinai. Tik dėl jų ir žiūrėjau šį anime. Iki šiol nesuprantu, kaip su tokiu gražiu piešimu ir puikiais seyuu, siužetas buvo toks... (o jis iš viso buvo?) Kas mane stebina, tai kad žiūrėjau laukdama sekančios serijos. Nesuprantu kodėl. Tikriausiai dėl gražuoliukų...

Comment

• Egura
                              Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                              • 684

...laukit dar 5 OVA išeisiančių berods leipos mėnesį :P

Comment

• Lota :D
                                Love and Peace~!

• 2010 02 17
                                • 239

Autorius Egura
                                ...laukit dar 5 OVA išeisiančių berods leipos mėnesį :P
                                Ką ten dar galima rodyt?

Comment

Working...