Atsisiunčiau, įsijungiau ir prasikeikiau žiūrėdama pirmas dvi serijas. Žiūrėdama trečią neištvėriau ir išjungiau. >.> Ir taip nesu istorinių anime mėgėja... o čia dar tokia nuododybė. Vienu žodžių, jei ima nemiga įsijunkite šį anime, miegas po pirmų kelių minučių garantuotas. xDDDD
Hakuouki
Collapse
X
-
Jau kuri laika jauciu silpnybe istoriniams animams. Ir nors nuklydimus nuo istorijos toleruoju, bet sio animo paklydimai gan toli uz mano kantrybes ribu. Ieskantiems tikro (arba bent jau nors kiek panasaus) istorinio animo reiktu apibegt sita labai is toli. 6/10 = ~3/5, nors veikiausiai vertetu ir maziau.Comment
-
Jo tikrai nieko gero anime... Istorinių ir šiaip nemėgėja bet šis visai nieko geroCome ... Join the Dark Side ...
Comment
-
-
man visai patiko... tik pabaigoj ta mergiotė pradėjo erzint. tos romantikos kaip tik nepasigedau, tik norėjau, kad daugiau pasikeitimų būtų. nors šiaip šis anime neprailgo ir man tikrai patiko daviau 4/5 (numušiau vien už padaigą, nes kiek girdėjau antro sezono ir nebus)Comment
-
Na, as ji ir tolia ziuriu, bet kartais tikrai nusibosta, kad ta mergina taip negali savimi pasirupinti
Pradejau ziureti taip, is lempos, net nieko apie ji nesuzinojus, opening'as uztat iskart patiko
Kazkuom sitas uzkabino, dar nezinau kuom, tikuos atram sezone bus dar geriauHi!
If orange is called orange, why isn't lemon called a yellow, or lime called a green?
My Deviantart :3Comment
-
Pabaigiau ir as ziuret siandien pirma sezona . Nezinau kodel , bet man patiko ... Mano nuomone visiskai sutampa su Lelouch " Manyciau betkuris bernas galetu drasiai ziuret ir jam neturetu but geda " ... Taigi mano ivertinimas 5/5 ...
P.S. Labai graziai tie vaikinai nupiesti xD ... Ypac tas su melynais plaukais (vardo neprisimenu xD ...) .Comment
-
Pabaigiau ir as ziuret siandien pirma sezona . Nezinau kodel , bet man patiko ... Mano nuomone visiskai sutampa su Lelouch " Manyciau betkuris bernas galetu drasiai ziuret ir jam neturetu but geda " ... Taigi mano ivertinimas 5/5 ...
P.S. Labai graziai tie vaikinai nupiesti xD ... Ypac tas su melynais plaukais (vardo neprisimenu xD ...) .Comment
-
O, nemačiau čia aprašymo~
Kaip matyt daugelis panikių, ašen pajamiau žėti šitą anime dėl
gražaus veikėjų piešimo ( Mmm~ Saito~~).....
ir ką gi..... nuobodžiai praleidau tas dviejų sezonų valandas (iki db nesuprantu, nande nedropinau?)
naiviai belaukdama "o gal kas nors atsitiks"..... Nesuprantu baikos, jeigu jau taip gražiai
sukūrė veikėjų išvaizdą, tai nande pamiršo jų vidų, bei viso anime siužetą?
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt👍 1Comment
-
Džiro sese, žinau, ką turi omeny Pirmas sezonas dar palyginus nieko, bet jau antras... Nusivažiavo... Į pievas ir laukus išklydo, o sveiko proto taip ir nesurado. Jau galvojau nusišausiu, kaiSpoileris:antro sezono pabaigoje pradėjo veikėjus vieną po kito kirsti. Būtų bent jau dramatiška, suprasčiau, bet kai tos mirtys jokio efekto nedavė, o atrodė tiesiog kvailai...
O ir iš Chizuru kažko tikėjausi, galvojau, gal pana kokių galių turės ar ką, bet išliko beviltiška iki pat galo...
Vienintelis išsigelbėjimas — gražūs vaikinai. Tik dėl jų ir žiūrėjau šį anime. Iki šiol nesuprantu, kaip su tokiu gražiu piešimu ir puikiais seyuu, siužetas buvo toks... (o jis iš viso buvo?) Kas mane stebina, tai kad žiūrėjau laukdama sekančios serijos. Nesuprantu kodėl. Tikriausiai dėl gražuoliukų...👍 1Comment
Comment