TENJHO TENGE Metai: 2004 Žanras: Ecchi, Martial Arts, School, Super Power Studija: Madhouse Istorijos autorius: Oh Great Panašūs anime: Anime-Planet Serijų: 24 ep. (2 OVA, 1 Movie) Nuorodos: AniDB, ANN, AnimeNFO, Oficialus puslapis Animas pagal Ito Oogure manga, kurią šiaip derėtų paskaityt, jei norit zinot istorijos tesinį, nes animas nėra užbaigtas, bent jau kol kas. Yra pasakojama apie dviejų gatvės kovotojų Souichirou Nagi ir Bob Makihara atvykimą į mokyklą (Juudou High). Kaip gatvės kovotojai jie nusprendžia pačią pirmą dieną 'užvaldyt' moklyklą brutalia jėga. Tačiau tuoj pat yra sutramdomi vieno kovos menų klubo (Jyuukenbu), kurio esminiai nariai yra Masataka Takayanagi, Natsume Maya ir jos jaunesnė sesuo Aya. Netrukus po to jie susiduria su kita grupuote, kuri palaiko tvarką ir valdo mokyklą. Šįkart Souichirou ir Bob nukenčia dar labiau ir supranta, kad Juudou High mokykloje yra daugybė stiprių kovotojų. Norėdami sustiprėt jie įstoja į Jyuukenbu klubą. Po kurio laiko veikėjai sužino apie Juudou High mokyklos istroriją, tvarką ir kaip yra renkamą valdančioji Enforcement grupė bei mokyklos prezidentas. Viskas yra pagrįsta mokinių-kovotojų grupių kovine jėga, kuri yra nustatoma per kas 3 metus vykstantį turnyrą. Bet kas atrodytų yra tik mokyklos vidiniai reikalai, iš tikruju yra tik dalis to, kuo rupinasi 12 kovos menų šeimų pagrindinis vadovas ir dabartinis mokyklos prezidentas Mitsuomi Takayanagi (Masataka brolis), kuris praeityje kartu su Maya'os ir Aya'os broliu Natsume Shin (buvusiu prezidentu) priklausė Jyuukenbu klubui ir pasirodo buvo to klubo įkūrėjai, po tam tikrų nelaimingų atsitikimų per paskutinįjį turnyrą išsiskirste ir pasukę savais keliais. Animas kupinas pačių įvairiausių kovų technikų: nuo įprastinių, su ginklais ir su special powers. Taip pat pakanka įvairių paslapčių. Taigi žiūrėt tikrai nėra nuobodu ir šiaip yra į ką akis paganyt. Piešimas yra visai gražus, o ir OST'as irgi pamolonina. Ypač įdomi hiphopinė OP tema m.c.A.T - Bomb A Head. Kas liečia OVA, tai ten yra parodomos treniruotės ir susidūrimai prieš pat naują kovos menų turnyrą. Na, o Movie yra tiesiog atkartojimas įvykių esančių Tv, todėl jį nėra itin verta žiūrėt. |
Tenjho Tenge
Collapse
X
-
Tenjho Tenge
172547.67%82427.33%47316.28%2825.81%1012.91%5Žymos: Nieko -
yey!!!pirma..^^man tai sis anime laabai patiko..seip pirma serija paziurejus apie ji nieko gero nepagalvojau bet paziurejus antra ir visas kitas....nu net nzn kodel bet man tai sis anime ziauriai patiko..ne perdaug echii ir man patinka comedy+martial arts......geras siuzetas nors gal nieko naujo bet padaryta tikrai idomiai...yra idomiu char'u ir seip piesimas man visai patiko...na kaip cia pasakius viskas atitaikyta taip kaip ir turetu buti...na gal ir buvo siokiu tokiu trukumu bet ju neminesiu nes jis man labai patiko ir jie man nieko nereiskia...bet tikrai geras animas..^^kas nematet paziurekit..^^ -
Neblogas anime. Saziningiau pasakius butu geras, jei ziureti iki 6 serijos (ar kada ten baigiasi ivykiai boulinge), nors ir ten galima butu pakarpyti. Visa kita gryna nesamone ir vaznia del nieko, net neisivaizduoju kaip prisiverciau paziureti iki galo. Gero minciu daug, igyvendinimas prastas, na bet del to kad patiko muzonas, tai galima drasiai pilti 4, bet dar reiktu pasitemti...
Is charu ziauriai patiko Masataka, toks biski netradicinis/tradicinis ecchi pagrindinis veikejas... Na dar Bunshichi irgi pavare laikas nuo laiko...O kiti net nzn...Comment
-
Man tai truputi nelabai sis Anime! Kaizkaip nuobodziai ziurisi. 24 epizodus ziurejau grynai ziovaudamas. Visas idomumas prasidejo tik per OAV, kai Soichiro pradejo virst i ta "True Martial Artist" ir pan. Labai suerzino kad absoliuciai visu panu papai didesni uz galvas, jokio realumo siuo atzvilgiu.
Aisq buvo ir gal fainu momentu. Man TOP akimirka tapo kai Aya nusoko nuo stogo ir taip tobulai nusileido XD.
Taciau paspaudziau ant 4 vien del Masatakos. Vaikinukas taip stengiasi patikt Aya'i bet vis nieko jam nesigauna, nes ta vis siekia kito. (Man vidurinei su viena pana panasiai buvo. LOL )Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-01-10, 05:27.Comment
-
Jo biski gerai pastebejot. Kai jau pripranti prie vienu pagrindiniu heroju, veiksmas ir veikiantys asmenys pasikeicia ir pakankamai ilgam. Na bet pagal manga siaip visai idomaus yra veiksmo su Souichirou ir Bob. Jei bus koks pratesimas, tai reiks butinai paziuret, nes ir special powers tenai daug daugiau ir su ginklais visai kul taip duel'inasi
P.S.:moderatoriai, siaip patebejau, jog aprasas nepasirode anime aprasymu sarase...Comment
-
Mant tai labai patiko, bet noretusi paziuret En kalba o ne Jp ! Tenjou Tenge Lideris ish koviniu anime Kaip Mortal Kombat Geimose 8)I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
mano kuklia nuomone animas nera labai nusisekes, girdejau manga kur kas geresne visais atzvilgiais (pats neskaitau mangu )
techniniu poziuriu gal ir neblogai - animacija detali, fightai grazus, bet kad daugiau nlb ten kas yra... siuzetas turi potencialo, ale viska nuzudo ta pasigailetina pabaiga (jei cia isvis pabaiga ir nebus dar vieno sezono?) apie veikeju charakterius irgi nera ka daug kalbet - visi vadovaujasi yprasta 'kovotoju' filosofija, kuri nera netgi labai originali.... nors, zinoma, gal ir nereiktu daug reikalaut is kovinio animo, bet teko matyt ir idomesny siuzeta/veikejus turinciu koviniu anime, vadinasi, tai yra ymanoma... imho gryna komercijos logika 'ypakavimas svarbiau uz turiny'... perziurejai - pamirsai ;]"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Jo, dabar paskutinius chapterius paskaicius visai galva apsisuka - kiek ten daug ivykiu - pritirstinta taip, kad nespeji prie char'o kokio naujo priprast ir **** ji jau po poros chapteriu nu**sa. Nice and rather strange.
Tik labai kyla abejones del to kaip ten viskas uzsibaigs - taip jau daug visko prigalvota, kad pastaruoju metu tik kyla kruva nauju klausimu, bet i nieka beveik nera atsakoma.
Jei ka sudomins cia rasit rusu kalba garsinta T.T.
Aisq nepergeriausia kokybe garso bet ir labai bloga nepavadinciau.Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-03-06, 19:39.Comment
-
Super. Atsisiuntes kelis ep jau norejau istrinti po to kai greitai prasukinedamas paziejau ka ten rodo (nepatinka man hentajus ir ecchi), bet neturedamas ka ziureti perziurejau pirma ep, tada kita diena atsisiunciau visus likusius ir nepastebejau kai baigiau ziureti! labai patiko kovos scenos. kas dar nematet Tenjho Tenge ir kam patinka anime su daug mustyniu butinai paziurekit, nenusivilsit!
Beje matau cia ne vienas skaitet ar skaitot manga, gal galit parasyt torrentu linka kur butu galima atsisiusti? pastaruoju metu boxtorrents.com nelabai draugauja, o draugas google.lt irgi nelabai draugiskas darosi :/ buciau labai dekingas.Paskutinis pakeitimas nuo Mouse[ON]; 2006-03-06, 02:37."Optimistas plyšauja, kad mes gyvename pačiame geriausiame pasaulyje, pesimistas nuogąstauja, kad būtent taip ir yra." - Rėjus BredberisComment
-
Mano nuomone, sis aneime pats tas: kovos, jumoras, didziakurutes merginos, kraujas. Ko dar gali noret is figt'ingo ^^v. Pastebejau tokia minti, kad manga gerese nei pats anime... hmmm... noreciu pabrezt, kad anime dar nera baigtas...manga toliau "pazengus", gal but tai ir salygoja sita dalyka ...beto man asmeniskai neatiko kaip manga nupiesta...anime piesimo stilius daug kartu patrauklesnis... pagrindiniai charakteriai gal ir nera labai jau isvystyti, bet cia juk action + figth, tai ko noret? O_o ...jei norit charakteriu atskleidimo eikit detektyvu ziuret :P ...tikiuos ateity isvyst sio anime likusias dalis, todel lauksiu su nekantrumu ^^7Paskutinis pakeitimas nuo epas; 2006-03-06, 12:43.Comment
-
-
mano kuklia nuomone animas nera labai nusisekes, girdejau manga kur kas geresne visais atzvilgiais (pats neskaitau mangu )
techniniu poziuriu gal ir neblogai - animacija detali, fightai grazus, bet kad daugiau nlb ten kas yra... siuzetas turi potencialo, ale viska nuzudo ta pasigailetina pabaiga (jei cia isvis pabaiga ir nebus dar vieno sezono?) apie veikeju charakterius irgi nera ka daug kalbet - visi vadovaujasi yprasta 'kovotoju' filosofija, kuri nera netgi labai originali.... nors, zinoma, gal ir nereiktu daug reikalaut is kovinio animo, bet teko matyt ir idomesny siuzeta/veikejus turinciu koviniu anime, vadinasi, tai yra ymanoma... imho gryna komercijos logika 'ypakavimas svarbiau uz turiny'... perziurejai - pamirsai ;]
apie tikrai idomius personazus, kaipo bunshichi ir nagio mamule noretusi daugiau suzinot, bet nee.. mama isvis uzgriebia akies krasteliu, o bunshichis toks tipo tik cia ir dabar. lyg ir uzsimena apie jo potenciala, kad jis gal netgi uz mitsuomi stipresnis ir siaip, bet to nerparodo... eh kazkoks.. prastas. tik musas graziai.Comment
Comment