Tenjho Tenge

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Augis24
    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
    • 767

Geras, net labai geras... Labiausiai patiko kovos, ir kaip ir Baki, tas veikėjų ir kovų detalumas ( visi raumenys ), tik vat turi savo minusų, kad toks nedakurtas ir ...
    Spoileris:
    Transformation to ultimate fighter , man atrodo, kad buvo per greitai, nes čia jis vieną dieną gauna malkų, o kitą - jau superinis kovotojas

Bet vis tiek norėtųsi pamatyti, kaip ten ta meilės istorija vistytusi tarp seserų...

Comment

• konchiha
      Searching...

• 2009 09 06
      • 28

Tikrai geras, bet man norėjosi mažiau tų antgamtinių galių ir daugiau kovos menų...

Comment

• Squalleh
        .MØNSOON.

• 2009 01 12
        • 1892

Anime žiūrėjau tik dėl mušių. Bet iš siužetinės dalies patiko epizodai apie Shin'o praeitį. Ir veikėjai ten idomesni buvo ir istorija buvo idomiau sekti.

Comment

• donatass
          Narys
          • 2009 08 28
          • 78

anime ge ras iki 11 epizodo poto pradeda rodyti ta praeiti ir staig ant paskutiniu dvieju epizodus atsigauna normaliai rodyti.Taip ir neparode nieko ipatingo nzn siaip v iska paemus patiko.Bet galejo padaryti geriau daug geriau.Nusivyliau pradzia gera vidusrys sudas galas ai siaipsau...

Comment

• demoniacman666
            Forumo vilkas

• 2008 04 16
            • 368

Kai pradėjau žiūrėti galvoju va, štai anime primenantis tai, kas ir įtraukė mane į visą šitą užsiėmimą. Tai puikus tačiau neperdidelis kiekis fanserviso, idomi istorija, išsiskiriantys ir kieti veikėjai, smurtas ir t.t. Tačiau po tiesiog labai įspūdingos pabaigos sekė gan nuobodus tarpas, kai kokias 5 serijas rodė vos ne tą pačią kovą. Tai buvo gan didelis smūgis šiam anime, nes tiesą pasakius jau pradėjo darytis nuobodu. Tačiau vėliau viskas lyg ir pasitaisė, ypač patiko ištisos serijos apie praeitį, tikrai nebloga idėja, ypač kai patys vekėjai juose žymiai įdomesni, o ir istorija labai intriguojanti ir tragiška. Taigi anime tikrai kokybiškas. Puikus piešimas, neblogi ir netgi įsimenantys OP ir ED. Žodžiu viskas būtų puiku jeigu ne vienas bet... Nu jau pabaiga... Aišku niekas netrugdo skaityti mangos, bet toks tyzeris mano širdžiai perdaug skausmingas, ypač kai skaitymui nelabai turiu to laiko. Gal kada nors nuspręs ekranizuoti visą, bet kolkas 4/5...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...