Tenjho Tenge

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Na taip, su pabaiga animo nekas. Manga siaip toliau vysto istorija, jei taip imanoma pasakyt. Atsiranda nauji priesai. Ir dar tenai nugrybaujama net iki 13'ojo berods amziaus, nuo kur ir prasidejo kovos uz valdzia tarp tu 12 kovos meistru seimu, apie kurias uzsiminama pabaigoj, ir einama iki 19 amziaus (prasideda nesamones su reinkarnacijom ir t.t.). Nu bet nugrybaujama ziauriai - tik vat paskutiniam skyriui buvo grizta iki 'musu laiku' - jau apie pagrindini story line'a ir ta kovos menu tournament'a pamirst speji. Ai, ir turiu nuvilt, bet apie bunshichi tenai lyg ir neuzsimenama, nors buvo trumpam pasiordes kazkoks personazas panasus i ji, apie ta Nagi'o motina uztat yra ko paskaityt.

p.s.: jei kam rupi, tai paziureje tokyotosho.com galit rast visu iki siol isleistu mangos skyriu torrent'a.
    Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2006-10-10, 10:27.

Comment

• Ruki
      [Baka]
      • 2004 10 30
      • 21

is pradziu atrode daug zadantis anime =]
      bet veliau siek tiek nuvyle
      siaip patiko, grazus piesmas, grazios kovu scenos ^^"

Comment

• Hikarii

...

zinot as pasiziurejau ka jus cia komentuojate ... ir man tai pasirode labai juokinga ...
        jus laikote save anime snobais ... skaitote mangas ziurite ovas ir t.t. ir smeiziate anime ... kiti prisiziureja jusu juokingu komentu nebenori ziuret sio ar kurio kito animes.. tai kad neskaitykte mangu, neziurekite ovu ir zinokite apie animus jums pasikeis nuomone.. o jai siaip man sitas anime labai patiko.

Comment

• Sable
          The Hitchhiker

• 2005 03 11
          • 1530

Autorius Hikarii
          zinot as pasiziurejau ka jus cia komentuojate ... ir man tai pasirode labai juokinga ...
          jus laikote save anime snobais ... skaitote mangas ziurite ovas ir t.t. ir smeiziate anime ... kiti prisiziureja jusu juokingu komentu nebenori ziuret sio ar kurio kito animes.. tai kad neskaitykte mangu, neziurekite ovu ir zinokite apie animus jums pasikeis nuomone.. o jai siaip man sitas anime labai patiko.
          Kazkaip keistai skamba kai uz zmogu pasako kuo jis save laiko

Pagal tave iseina, kad siauras poziuris i kurini yra geriau? Bent jau toks ispudis ir susidaro. Paskaicius manga, pamacius ova, galu gale ir tuos pacius komentarus perzvelgus turetu susidaryt siek tiek platesne nuomone apie visa kurini ir ka ten norejo pasakyt. Nemanau, kad teisinga manyt 'vat as paziurejau anime (nesvarbu, kad ir istorija neuzbaigta, mintis visiskai neperteikta) man jis patiko, todel kas sako kitaip tie snobai ir t.t.'

Smeizimas yra apskritai dalykas toli esantis nuo nuomones, kad ir nepalankios, issakymas. Cia jau butu tuomet kaip koks tycinis blogo poziurio i anime propagavimas - nemanau, kad kas nors cia taip vargtu ir verstu kitus manyt blogai apie kazkoki tai anime.

p.s.: ir man irgi siaip anime patiko, todel ir toliau domejaus kuriniu ir skaiciau manga ir ova ziurejau ir gija todel sukuriau ir komentarus 'juokingus' irgi rasiau
          Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2006-10-11, 08:10.

Comment

• Youka
            bishoujo

• 2006 01 30
            • 335

kita vertus, kuo prastai but anime snobu?
            kai paziuri ir paskaitai daug anime ir imi i juos kritiskai ziureti pagaliau, tai tik geriau ^^
            kam beatodairiskai girti dalyka, jei jis yra savo rusies, nors anaiptol ne pats geriausias vaiantas..
            heh.

o as stai vakar isijungiau filma, galvojau paziuresiu. tik prasuksiu vietas, kurias maciau... nu tai iki galo ir sukau... : (

Comment

• Tsume200
              Narys
              • 2006 10 22
              • 55

/m\^_^/m\

siaip tai anime gera...bet neikrito man i aki ir mano sprendimu, anime seip sau....
              sigpic
              Save me from nothing Ive become

Comment

• Uchiha Sasuke
                Objective -->> A-So-Ko
                • 2006 10 07
                • 28

ziuriu kai kam cia nlb patiko...hmm , man taip uzveze , kad per snd taip visa ir perziurejau..ir serijas ir ovas , butu dar taj su mielu noru zeciau kol nusmigciau!!! liko tik filmas...ex

Comment

• SinbadaZ

Nezinojau kur rasyt, tai rasau ce:
                  Siuncius si anime is duoto saito, ir ar neturi parsiustu seriju atidarinet kai visu dar neparsiunte, nes man neatidaro nei per mediaplayeri ar divx, ar reikia laukt kol visas parsius?

Comment

• Raziel
                    Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                    • 194

jei siuntiesi per bt tai ir neturi atidarinėt, kol viso neparsiuntė... na, berods VLC player atidaro, bet kiti playeriai ne
                    "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                    Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• SinbadaZ

Autorius Raziel
                      jei siuntiesi per bt tai ir neturi atidarinėt, kol viso neparsiuntė... na, berods VLC player atidaro, bet kiti playeriai ne
                      Aisq, thx

Comment

• Botaro
                        Akuma

• 2005 11 17
                        • 196

Tai geriau pazymek kad serijas siustu ish eiles nuo pirmos.As taip darau su BitComet
                        I have the Holy Lance

Comment

• Evil_of_Darknesz
                          Suicide is painless...

• 2006 04 09
                          • 998

kitu atsakymu neskaiciau, bet ka galiu parasyt apie sy anime tay cool : martial arts, special powers, school...nu bet tox anime grynai mano atitinkantis pageidavimu(aisku yra trukumu)
                          Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2006-11-05, 20:20.

Comment

• niekšas
                            forumo idiotas

• 2006 08 23
                            • 544

Veikėjai faini (nors ne visi), siužetas patiko, bet kai kurie dalykai man neytiko:
                            1) Kovos. Viskas kaip ir gerai, tik problema ta, kad per daug "kamehames bangų" ir per mažai elementaraus snukių daužymo... Vienintelė man tikrai patikusi kova tai buvo Souichiro vs Masataka Takayanagi. Kitos kovos - vietomis geros, vietomis fignia.
                            2) Pabaiga mangoj

Comment

• HajiHaji
                              月の詩

• 2006 11 27
                              • 113

sitas anime yra vienas is mano megstamiausiu, ypac the past chapter, puikus ecchi ir martial arts zanro pavyzdys. net ir dabar prisimenu shin ir mitsuomi dvikova, nors jau gan senai maciau...

Comment

• Sable
                                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                                • 1530

Manga tai paskutiniu metu eina geryn. Griztama is praeities ivykiu i dabarti ir prasidejo pagaliau naujas turnyras tai enforcement grupei isrinkt

Comment

Working...