Nepatiko ir tiek... Nepalaužė jis manęs taip emocionaliai kaip Saikano ar Kimi Ga Nozumu Eien... Net Great Teacher Onizuka kai kurie epizodai priverčia daugiau ašarų išlieti. Kas liečia action - irgi nieko įspūdingo. Vidutinis Anime.
Shingetsutan Tsukihime
Collapse
X
-
-
Shingetsutan Tsukihime kazkaip mane uzveze. Net nezinau kuom. Is principo ten standartishkai, bishki toks tormaznutas vaikinukas ir aplink kruva mergu. Bet turi shitas anime tokia niuria atmosfera kuria sukuria pagrinde openingas ir muzika. Vampyre...o jos akys....nu vienzo myliu. Ir pabaiga tokia kokia turejo but. Pries savo prigimti nelaimesi. Kovot galima bet tik tiek.... Ir neprailgo man niekiek ir actiono man netruko ir gaila buvo kad taip greit baigesi. Dauviau 5 balus, man negaila.Comment
-
Daviau ir as 5. nes, atsimenu, kazkada paliko ispudi. Zinoma, tada maciau tik koki 10 animu, taigi kalbamuoju momentu sunkiai galiu prisiminti, kaip ten viskas ejosi.
Atsimenu mergyte, vardu Ciel ir skerdynes mokykloj. Atmosfera irgi buvo nebloga. Galeciau rekomenduot vampyru ir tipiniu anime megejams. "Is principo ten standartishkai, bishki toks tormaznutas vaikinukas ir aplink kruva mergu." (c. Killerbee)Comment
-
Gan neprastas anime: gerai nupieštas, puikiai priderintas muzikos takelis, tačiau kliūna lėtai besivystantis siužetas Vis dėlto tai nera labai didelis trūkumas nes 12ep nespėja visai uzhmigdyti (būtų daug didesnė tragedija jei 167ep rodytų tą patį žiedinį siužetą, pvz.: Inuyasha) Dėl bendro anime fan išprusimo verta pasižiūrėti (prieš pradedant užmeskit akį ir į "artbook history&prologue)-įdomuComment
-
Anime pradzia manes neitrauke bet paziurejas kelias kitas serija pakeiciau nuomone ir manau kad vienas geriausiu anime apie vampyrus, kuriuos esu mates....Comment
-
Zinojau kad tau patiks. Beje, shi sezona bus TS nr.2. Pagal info tipo alternatyvi story. Pavadinimo daba nepasakysiu...Comment
-
patenka sis animas i mano geriausiu matytu trejeta
1.Angel Sanctuary
2.Chrono crusade
3.TsukihimeDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
-
Comment
-
Comment