Shingetsutan Tsukihime

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dai-Katana
    Podcast or Death

• 2004 10 04
    • 686

Nepatiko ir tiek... Nepalaužė jis manęs taip emocionaliai kaip Saikano ar Kimi Ga Nozumu Eien... Net Great Teacher Onizuka kai kurie epizodai priverčia daugiau ašarų išlieti. Kas liečia action - irgi nieko įspūdingo. Vidutinis Anime.

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Dai-Katana
      Nepatiko ir tiek... Nepalaužė jis manęs taip emocionaliai kaip Saikano ar Kimi Ga Nozumu Eien... Net Great Teacher Onizuka kai kurie epizodai priverčia daugiau ašarų išlieti. Kas liečia action - irgi nieko įspūdingo. Vidutinis Anime.
      Sakai GTO? Nu negaliu i ten esancias "liudnas" vietas rimtai ziuret.
      Shingetsutan Tsukihime kazkaip mane uzveze. Net nezinau kuom. Is principo ten standartishkai, bishki toks tormaznutas vaikinukas ir aplink kruva mergu. Bet turi shitas anime tokia niuria atmosfera kuria sukuria pagrinde openingas ir muzika. Vampyre...o jos akys....nu vienzo myliu. Ir pabaiga tokia kokia turejo but. Pries savo prigimti nelaimesi. Kovot galima bet tik tiek.... Ir neprailgo man niekiek ir actiono man netruko ir gaila buvo kad taip greit baigesi. Dauviau 5 balus, man negaila.

Comment

• Youka
        bishoujo

• 2006 01 30
        • 335

Daviau ir as 5. nes, atsimenu, kazkada paliko ispudi. Zinoma, tada maciau tik koki 10 animu, taigi kalbamuoju momentu sunkiai galiu prisiminti, kaip ten viskas ejosi.
        Atsimenu mergyte, vardu Ciel ir skerdynes mokykloj. Atmosfera irgi buvo nebloga. Galeciau rekomenduot vampyru ir tipiniu anime megejams. "Is principo ten standartishkai, bishki toks tormaznutas vaikinukas ir aplink kruva mergu." (c. Killerbee)

Comment

• DarkSide

Labai geras anime, vienas geriausiu is mano matytu, o kraujo jame yra bet neperdaug kas irgi yra gerai. man patiko.

Comment

• Kurotani
            Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
            • 119

Gan neprastas anime: gerai nupieštas, puikiai priderintas muzikos takelis, tačiau kliūna lėtai besivystantis siužetas Vis dėlto tai nera labai didelis trūkumas nes 12ep nespėja visai uzhmigdyti (būtų daug didesnė tragedija jei 167ep rodytų tą patį žiedinį siužetą, pvz.: Inuyasha) Dėl bendro anime fan išprusimo verta pasižiūrėti (prieš pradedant užmeskit akį ir į "artbook history&prologue)-įdomu

Comment

• Evil_of_Darknesz
              Suicide is painless...

• 2006 04 09
              • 998

Anime pradzia manes neitrauke bet paziurejas kelias kitas serija pakeiciau nuomone ir manau kad vienas geriausiu anime apie vampyrus, kuriuos esu mates....

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Autorius Evil_of_Darknesz
                Anime pradzia manes neitrauke bet paziurejas kelias kitas serija pakeiciau nuomone ir manau kad vienas geriausiu anime apie vampyrus, kuriuos esu mates....
                Zinojau kad tau patiks. Beje, shi sezona bus TS nr.2. Pagal info tipo alternatyvi story. Pavadinimo daba nepasakysiu...

Comment

• voiceofdeath
                  Rimtas forumo narys

• 2006 10 23
                  • 119

patenka sis animas i mano geriausiu matytu trejeta

1.Angel Sanctuary
                  2.Chrono crusade
                  3.Tsukihime
                  Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
                  Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!

Comment

• sakuya
                    M
                    • 2007 04 18
                    • 41

Siužetas vystosi tikrai ne per greičiausiai. Ir jie sugebėjo 12 serijų paverst ištemptom, reik dar mokėt taip padaryt. Bet skyriau 5 balus, nes animas patiko. Iki šiol vienas mėgstamiausiu "vampyrišku" animu like

Comment

• Mao
                      a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                      • 223

va cia tai anime! As ji surijau per 2 dienas, nes buvo toks idomus, kad...net nezinau ka pasakyt!
                      I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Bardakas
                        Žmogus Ne

• 2005 09 22
                        • 1462

Na žinai, pirma kart pamačiau per anime nights tsukihime, tada paliko nekokį įspūdį, be to tokio tipo anime dabar daug kuria ir animacija nuvalkiota kažkokia :/
                        Maybe on Earth, Maybe in the Future
                        sigpic
                        Kurokawa idėjinis lyderis
                        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Hellsing_lover
                          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                          • 1318

Hmmm.... Hellsing_lover'ė mielai paveizės į šį anime... Ir jau visiems aišku kodėl ^_^

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• RaiDex
                            Naujokas

• 2007 05 18
                            • 26

Kiek zn tai anime kurtas pagal hentai zaida,nenuostabu kad pilna mergu.Jau senokai ieskau is kur jy gauti ir taip nerandu,nei LM nei per DC++ nerandu

Comment

• Evil_of_Darknesz
                              Suicide is painless...

• 2006 04 09
                              • 998

O tai kada tas second season bus???

Comment

• Killerbee
                                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                                • 2910

Autorius Evil_of_Darknesz
                                O tai kada tas second season bus???
                                Ten nevisai antras sezonas. Movie ar kazkas pan. Tiksliai nezinau kada.

Comment

Working...