Shingetsutan Tsukihime
Collapse
X
-
Spoileris:Nematau čia prieštaravimo. Seksas irgi visoks būna. Net ir skausmingas ar liūdnas. Ar tau pasirodė, kad jie labai džiaugsmingai lovoj voliojosi?
Jo, gal ir per daug paspoilinom.... Iš savo pusės paslėpiau.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2008-09-24, 22:05.Comment
-
Comment
-
Asmeniškai niekad nesu nieko girdėjęs apie šį animą iš kitų lūpų, niekas man jo niekad nerekomendavo, taip pat nepastebėjau, kad būtų apie jį nete daug diskutuojama. Radau jį visai netikėtai pas rusus ir.......peržiūrėjęs buvau maloniai nustebintas Jei manęs kas paklaustų patarimo pažiurėti kokį nors gerą anime, būtinai rekomenduočiau šį. Tikras perliukas iš giedro dangausPaskutinis pakeitimas nuo Monstras; 2008-10-16, 13:54.Comment
-
gavau tai, ko nesitikėjau maniau bus pilnas kovų, kraujo ir ilčių, o čia praktiškai, tiksliau beveik absoliučiai nieko tokio nebuvo
bet man tikrai patiko herojai jausmingi, viskas pateikta nesudėtingai ir patraukliai, gražiai nupiešta, end daina labai miela parinkta
na duočiau 5, bet kaip seriale su vampyrais galėjo butų bent truputuka daugiau to raudonojo skysčio tekančio mūsų venomisComment
-
"O, vampyrai, gal bus fun", bet nelabai nebuvo, o tie Arc ir Shiki santykiai man baisiai Horo ir Laurenca priminė
iš personažu cosplayable pasirodė tik Ciel dėjau 4 už gan "Soul Eater"išką pabaigą, kai visus kumščiais nudėjo.Comment
-
Absoliučiai nieko panašaus į W n S. Siūlau pažiūrėt Kurokami. Tau bus kaip tik, garantuoju.Comment
-
Na, turbūt ne tiek daug žiūrėjus, nes man tie "man reikia tavo pagalbos", o paskui "einam ten - einam šen" ir razborkės tarp panų labai jau kaip kažkur matyta atrodė.Comment
-
Toli gražu ne šedevras, bet žiūrėti galima, netgi patartina.
Trūkumų nemažai, bet nesikabinėsiu...
Bet aš mėgstu viską kas susiję su vampyrais, todėl jį pasižiūrėjau. Arcueid, kaip vampyrė tokia... nelabai... Tačiau anime'j graži muzikėlė, ypač opening.
Na, man patiko. Gan neblogas. 5/5Paskutinis pakeitimas nuo Arcueid; 2009-07-08, 20:39.Comment
-
Dar tik prieš porą savaičių perėjau visai netrumpą vizualinę novelę, o dabar prieš kelias dienas ir anime. Mano akyse VN adaptacija yra grynas melo ir išsigalvojimų kratinys, kuriuo buvo bandyta apimti visas penkias istorijas ir pridėti dar tiek savo išsigalvojimų. Ant kiek VN yra savo žanro kaip ir šedevras, tiek anime adaptacija yra PASKUTINIS ŠLAMŠTAS!!! Jau geriau iš vis nebūtų jo tokio kūrę, o pataupę, geriau pagalvoję ir padarę žymiai tikslesnę ir labiau orientuotą į kurią nors veikėją adaptaciją. GĖDA!!! Už visa tai 1/5...
Na, o pats anime atskirai nuo VN yra gal ir vertas kokiu 3/5, bet aš labiau vertinu adaptacijų tikslumą, todėl galutinis 1/5.Comment
-
Man anime labai patiko tik va Arcueid gaila...http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Arcueid turi ir gera pabaiga, na bet anime uzbaige true endingu .. o siaip liudniausios istorijos yra Akiha..
p.s. nors skaites VN bet gerb. viktorai nebukit toks kritiskas anime jis nera toks baisus kaip jus ten peiket tiesiog jam gal toli iki noveles bet jis nera blogas.
cia iprasta situacija kad manga/novele yra geriau uz pagal tai sukurta anime pavyzdziu tikrai nemazai kad ir Gantz, umineko, fate stay night, GTO ir t.t ir t.t.
man labiausiai patike endingai (spoiler alert be warned)
Beje Hisui yra maid idialas man.Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2010-02-03, 00:08.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
Comment