Shingetsutan Tsukihime

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius Izzo
    Spoileris:
    nu a6 tik sakau, kad man tas seksas ten visai netiko, toks kažkoks iš oro.
    Spoileris:
    Ta prasme iš oro? Iš meilės gi ir iš artėjančio išsiskyrimo.
    Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2008-09-24, 22:04.

Comment

• Izzo
      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
      • 1530

tai jei ten taip jautės, bet bendram anime kontekste, buvo liūdna akimirka, o kitoj scenoj jau jie lovoj voliojos :/
      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius Izzo
        Spoileris:
        tai jei ten taip jautės, bet bendram anime kontekste, buvo liūdna akimirka, o kitoj scenoj jau jie lovoj voliojos :/
        Spoileris:
        Nematau čia prieštaravimo. Seksas irgi visoks būna. Net ir skausmingas ar liūdnas. Ar tau pasirodė, kad jie labai džiaugsmingai lovoj voliojosi?

Jo, gal ir per daug paspoilinom.... Iš savo pusės paslėpiau.
        Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2008-09-24, 22:05.

Comment

• Hellsing_lover
          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
          • 1318

Na, gerai, kad esu mačius šitą anime, tačiau galbūt tokiom diskusijom ir [spoiler'iais] kitiems pusę įdomumo sugadinat

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Monstras
            Naujokas

• 2008 08 02
            • 27

Asmeniškai niekad nesu nieko girdėjęs apie šį animą iš kitų lūpų, niekas man jo niekad nerekomendavo, taip pat nepastebėjau, kad būtų apie jį nete daug diskutuojama. Radau jį visai netikėtai pas rusus ir.......peržiūrėjęs buvau maloniai nustebintas Jei manęs kas paklaustų patarimo pažiurėti kokį nors gerą anime, būtinai rekomenduočiau šį. Tikras perliukas iš giedro dangaus
            Paskutinis pakeitimas nuo Monstras; 2008-10-16, 13:54.

Comment

• Red_Elf
              pandų karai :D

• 2009 05 07
              • 1112

gavau tai, ko nesitikėjau maniau bus pilnas kovų, kraujo ir ilčių, o čia praktiškai, tiksliau beveik absoliučiai nieko tokio nebuvo
              bet man tikrai patiko herojai jausmingi, viskas pateikta nesudėtingai ir patraukliai, gražiai nupiešta, end daina labai miela parinkta
              na duočiau 5, bet kaip seriale su vampyrais galėjo butų bent truputuka daugiau to raudonojo skysčio tekančio mūsų venomis

Comment

• Yukari Murasaki
                steamheart

• 2009 01 16
                • 215

"O, vampyrai, gal bus fun", bet nelabai nebuvo, o tie Arc ir Shiki santykiai man baisiai Horo ir Laurenca priminė
                iš personažu cosplayable pasirodė tik Ciel dėjau 4 už gan "Soul Eater"išką pabaigą, kai visus kumščiais nudėjo.

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius Yukari Murasaki
                  "O, vampyrai, gal bus fun", bet nelabai nebuvo, o tie Arc ir Shiki santykiai man baisiai Horo ir Laurenca priminė
                  iš personažu cosplayable pasirodė tik Ciel dėjau 4 už gan "Soul Eater"išką pabaigą, kai visus kumščiais nudėjo.
                  Absoliučiai nieko panašaus į W n S. Siūlau pažiūrėt Kurokami. Tau bus kaip tik, garantuoju.

Comment

• Mealxnea
                    Narys
                    • 2009 06 16
                    • 33

na apie vampyrus anime yra viena ish mano silpnybiu,tikraj patinka;..na sis buwo toks visaj nk..bet ne ytin ytraukiantis..
                    sigpicDon't be mad because of that..

Comment

• Yukari Murasaki
                      steamheart

• 2009 01 16
                      • 215

Autorius Killerbee
                      Absoliučiai nieko panašaus į W n S. Siūlau pažiūrėt Kurokami. Tau bus kaip tik, garantuoju.
                      Kurokami someday maybe
                      Na, turbūt ne tiek daug žiūrėjus, nes man tie "man reikia tavo pagalbos", o paskui "einam ten - einam šen" ir razborkės tarp panų labai jau kaip kažkur matyta atrodė.

Comment

• Arcueid
                        Narys
                        • 2009 07 03
                        • 49

Toli gražu ne šedevras, bet žiūrėti galima, netgi patartina.
                        Trūkumų nemažai, bet nesikabinėsiu...
                        Bet aš mėgstu viską kas susiję su vampyrais, todėl jį pasižiūrėjau. Arcueid, kaip vampyrė tokia... nelabai... Tačiau anime'j graži muzikėlė, ypač opening.
                        Na, man patiko. Gan neblogas. 5/5
                        Paskutinis pakeitimas nuo Arcueid; 2009-07-08, 20:39.

Comment

• Viktoras
                          Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                          • 190

Dar tik prieš porą savaičių perėjau visai netrumpą vizualinę novelę, o dabar prieš kelias dienas ir anime. Mano akyse VN adaptacija yra grynas melo ir išsigalvojimų kratinys, kuriuo buvo bandyta apimti visas penkias istorijas ir pridėti dar tiek savo išsigalvojimų. Ant kiek VN yra savo žanro kaip ir šedevras, tiek anime adaptacija yra PASKUTINIS ŠLAMŠTAS!!! Jau geriau iš vis nebūtų jo tokio kūrę, o pataupę, geriau pagalvoję ir padarę žymiai tikslesnę ir labiau orientuotą į kurią nors veikėją adaptaciją. GĖDA!!! Už visa tai 1/5...

Na, o pats anime atskirai nuo VN yra gal ir vertas kokiu 3/5, bet aš labiau vertinu adaptacijų tikslumą, todėl galutinis 1/5.

Comment

• Yumenator
                            Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                            • 552

Man anime labai patiko tik va Arcueid gaila...
                            http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                            http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                            be sure to visit our page~

Comment

• ciombiukas
                              Forumo maniakas

• 2009 09 18
                              • 463

Anime pats neblogas, tik biski buvo apie viduri pabodes, bet ant galo vel idomus pasidare. Piesimas geras, nera prie ko prikibti. Tikrai vertas ziureti anime, nes istorija idomi.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• FlameHaze
                                The end of everything

• 2009 05 05
                                • 89

Autorius Yume-chan
                                Man anime labai patiko tik va Arcueid gaila...
                                Arcueid turi ir gera pabaiga, na bet anime uzbaige true endingu .. o siaip liudniausios istorijos yra Akiha..

p.s. nors skaites VN bet gerb. viktorai nebukit toks kritiskas anime jis nera toks baisus kaip jus ten peiket tiesiog jam gal toli iki noveles bet jis nera blogas.

cia iprasta situacija kad manga/novele yra geriau uz pagal tai sukurta anime pavyzdziu tikrai nemazai kad ir Gantz, umineko, fate stay night, GTO ir t.t ir t.t.

man labiausiai patike endingai (spoiler alert be warned)
                                Spoileris:

Beje Hisui yra maid idialas man.
                                Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2010-02-03, 00:08.
                                I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

Working...