Anime pradzia nesudomino ipatyngai, na bet veliau hihi oooj itrauke^^
Shingetsutan Tsukihime
Collapse
X
-
buvau vienas is tu kurie jam cia parase 1bala. blogesnio anime nesu mates. kraupiai apgailetinai juokingas. drama, kazkas svaistosi peileis inirtingai juokiasi kaip zudikas maniakas visagalis siaubunas demonas vampyras ir nukrenta nugara nuo tilto ir pasigirsta pliukstelejimo vandenin garsas nezinau sitoje vietoje vos neprileidau is juoko i kelnes. nu gerai perdejau cia suprantu kad jis jum geras bet man jis kazkoks nesusipratimas. pieismas kraupus, asaru daugiau nei telenovelese o ir tie peiliai kazkaip nezinau. neziureciau jo antra karta ne ne nesigpicComment
-
šitas anime man labai patiko iš kart tapo vienas iš feivoritu. Jame man labiausiai patiko pati istorijos idėja.Tik pabaiga kažkokia neužbaigta.
Aš ji peržiūrėjau visa iš karto per youtube nes ji man butu siute kažkur apie savaite tai neiškenčiau.
Man tai labiausiai patiko Arcueid miela vampyriuke
iš pažiūros vaikišku ir nekaltu charakteriu, pasimetus aplinkiniam pasaulyje net nepasakytum kad ji yra vampyre.
Beje ivertinau 5.
Aš biški pabaigos nesupratau:
Spoileris:Ten pačioj pabaigi kai Shiki vienas sėdi mokykloj ir pro durys pasirodo Arcueid. Aš nesupratau ar čia jos vaiduoklis ar ji tapo kaip ir Ciel bažnyčios tarne
Gal galėtumėt pasakyt iš kur butu galima jo manga parsisiųst? nes aš tik randu ispanu ir japonu kalbom.sigpicComment
-
Aš biški pabaigos nesupratau:
Spoileris:Ten pačioj pabaigi kai Shiki vienas sėdi mokykloj ir pro durys pasirodo Arcueid. Aš nesupratau ar čia jos vaiduoklis ar ji tapo kaip ir Ciel bažnyčios tarne
Gal galėtumėt pasakyt iš kur butu galima jo manga parsisiųst? nes aš tik randu ispanu ir japonu kalbom.Spoileris:Vaidenosi jam...
Manga yra cia👍 1Comment
-
Įdomu buvo tik dėl personažų, kažkaip mielai ir netgi natūraliai jie pateikti. Tačiau siužetas... Galima sakyti, kad jo kaip ir nėra. Pirmame epizode ta kruvina scena labai nuteikia pamatyti mistiko permelktą istoriją, o gauni šnipštą. Net nėra ką daugiau ir pasakyti. Tik tiek, kad visgi yra ir dar blogesnių anime >.>Comment
-
Įdomu buvo tik dėl personažų, kažkaip mielai ir netgi natūraliai jie pateikti. Tačiau siužetas... Galima sakyti, kad jo kaip ir nėra. Pirmame epizode ta kruvina scena labai nuteikia pamatyti mistiko permelktą istoriją, o gauni šnipštą. Net nėra ką daugiau ir pasakyti. Tik tiek, kad visgi yra ir dar blogesnių anime >.>Comment
-
ai ai.. Kaip tai ne siužete esmė? Tai kur ta esmė?
Nes be dviejų intriguojančių scenųComment
-
Tai beveik ir isvardinai. Esme cia yra Arcueid, gotishka atmosfera, normali ir graudi love story, openingas, truputi mistikos apie ateiti. O ka, to mazai 12 ep serialui? Be to, cia ne kazkoks adventure o greiciau slice of life. O serija kuriuoje isvis nieko nevyko buvo pati geriausia (poreles pasivaiksciojimas po miesta).Comment
-
Perziurejau 2 serijas , toliau nekyla ranka , kazkaip iskreipta pradzia,
Spoileris:Ne parke jis ten ja sukapojo, isvis ne pirma diena jis ja kapojo ; ne mangos jis ejo pirk , o ziuret ko vilkai kaukia, jokios ten ciel nebuvo tada, o nero chaosas stovejo ir t.t.Comment
-
Man irgi ispradziu buvo panasi situacija, bet Killerbee patare ziureti toliau, as ir ziurejau ir svarbiausia tikrai nenusivyliau, vieksmas veliau pasidarys idomesnis Manau turetu ir tau patiktComment
-
Aha, o cia niekshas dar nepasireiskes padidinkim bereiksmi postu kieki.
Buvo man sitam anime minusu: labai jau neaiski daugumos veikeju praeitis tokiu kaip arcueid, roa, ciel ir pan. labai nedaug detaliu apie juos atskleidziama. Atrode, kad geimo istorija buvo tam tikrais atzvilgiais supresuota iki minimumo. Nelabai grazu is kureju puses - jie man, nezaidusiam geimo, tarsi sake "geima pazaisk ir daugiau suprasi, zioply. ir isvis eik tu *****." Bet bendrai paemus man anime patiko butent tuo, kad tai is principo netradicinis schoollaifinis haremas (su mano anime zurejimo tempais man toki haremai neuretu greitu laiku nusibost ) su prieskoniais, tokiais kaip kraujas, vampyrai, daugiau/maziau intriguojantis siuzetas, mistika, skerdynes su peiliais (sitas dalykas ypac pagyvino megstu as peilius), neblogas, tik biski suposlintas (-) romancas, atmosfera, ziauriai gerai ja atitinkantis openingas ir dvi nepaprastai simpatiskos tarnaites (noreciau tokiu ). Dar buvo net ir humoro (+). man ypac patiko ta serija, kai jie visi ejo i ta pramogu parka, labai linksma serija buvo Nelaimingas pabaigas irgi megstu Verta buvo paziuret.👍 1Comment
Comment