Angel Beats!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Alex Sugar
    don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
    • 466

Katik baigiau! Puikus anime! Ech... tiek visko viename anime buvo, na nesikartosiu jau, tikrai vertas demesio, patariu paziuret, kas dar dvejoja... kaip jie sugeba tokius anime daryt..? ech.. visko buvo, net fun, oj tie egzaminai nu nerealu tiesiog, Knocking On Heavens Door ;D 5/5! Vienas is geriausiu matytu anime!
    Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
    Everything is awesome!

Comment

• AKUJI-SAN
      Anime narkomanas ;-)
      • 2008 02 16
      • 190

Pasibaigė tai "keistai" - tempėsi, nesąmones darė, galiausiai užbaigė.

Įvertinimas 6.

Comment

• Arcueid
        Narys
        • 2009 07 03
        • 49

Kažkaip.. Žiūrėjau, žiūrėjau... Ir baigės oO
        Piešimas gražus, kai kurie veikėjai gan charizmatiški, kelios geros dainos... Bet nelabai jau toks įsimintinas pasirodė. Tad 3/5.

Comment

• dfsafsaf
          Beautiful Lies

• 2010 05 13
          • 261

Perziurejau pries kelias dienas. Patiko visai, bet niekaip negaliu apsisprest ar 8/10 ar 9/10. Kazko jam jame truko ir paskutinis ep kazkaip nlb patiko, o ir seip toks jausmas, kad kurejai galejo labiau pasistengti ir labiau ispletoti anime ir padaryti daugiau episodu.
          Tikejaus daugiau(daugmaz pagrindiniu veikeju) gyvenimo istoriju ir suzinot kokie ju buvo norai , bei ju ispyldimu, bet likau apviltas :S

Comment

• Miesto_Druidas
            the journeyman

• 2010 08 17
            • 1515

Duodu 8/10, patiko, tai, kad anime tikrai labai gražiai nupieštas, yra gana linksmas ir turi j-rock grupę, kurios dainas sekti ir klausytis per visą serialą man labai patiko. Bet pabaiga nuvylė ir mane, kai tikėjaus kažkokio tokio BOOOOOM ir to negavau, mano manymu, kūrėjams tikrai prastai pavyko įsitekti į 13 epizodų formatą, taip pat nuvylė kai kurių veikėjų išgyvenimai. Bet labai pykti ant šio darbo negaliu, kai jis suteikė tikrai nemažai malonių akimirkų bežiūrint.

Comment

• Augis24
              AZ rėmėjas

• 2009 03 29
              • 767

Patiko ir net labai. Kaip jau ir daugelis minėjo, tikrai suvirpino širdį, buvo sunkoką nuspėtį pabaigą ir visas anime buvo toks neįprastas. Patiko ir piešimas ir ost ir pati istorija, pabaiga buvo... na nesinori spoilinti, sakykim: happy ending ir prie kurio aš norėčiau kokios lovey-dovey ova'os, kur visi susitinka

Nežinau ką čia bepridurti- tiesiog rekomenduoju pažiūrėti nemačiusiems ir mano vertinimas būtų 5/5

Comment

• soldrao
                anime/drama fan >.<
                • 2010 11 20
                • 17

Angel Beats- vienas iš įdonmiausių anime, kuriuos esu mačiusi.

Tiesą sakant, šį anime pradėjau žiūrėti, nes sudomino pati anime idėja- gyvenimas po mirties.

Dažniausiai pažiūrėjusi kokio nors anime pusę sezono nebepamenu, kas vyko pirmajam episode, nes jis dažniausiai nesudomina. Tačiau kažkodėl šio anime epirmasis episodas man gerai įsiminė. Gal dėl to, kad mane pati istorijos tema domina?.. Juk pirmajam episode buvo atskleistas vienas iš svarbiausių dalykų- aplinka, į kurią patenki, kai miršti (buvo įdomu pažiūrėt į tipišką žmogaus reakciją: atsibundi nežinia kur ir bandai patikėti kitais žmonėm, kurie tau sako, jog tu mirei o.O).

Taip pat šiame anime atsiskleidė įvairių žmonių gyvenimo problemos ir mirties priežastys. Pamatęs tokius dalykus supranti, kad "gali būti ir blogiau" ar "nesi vienintelis toks", keliama motyvacija gyventi, norisi susidoroti su problemom, atleisti sau už padarytas klaidas ir gyventi toliau.

Pabaiga man buvo liūdnoka. Tačiau buvo įdomu sužinoti, kad mirusio Otonachi'o širdis suteikė šansą toliau gyventi Kanade'i.

Trumpai:
                idėja įdomi, episodų nedaug (galėtų būti ir daugiau), trūksta daugiau įdomių įvykių, kulminacijos ir pan.
                Tačiau kolkas šis anime yra geriausias mano matytas šios temos anime ^^ 10/10

"A smart man learns from his mistakes, a wise man learns from the mistakes of others"

Comment

• Sachi-sempai
                  Naujokas
                  • 2011 07 16
                  • 2

Man visai lengvai šis anime žiūrėjosi. Nesu didelė komedijų gerbėja, tačiau šis buvo toks pusė velnio. Kovų scenos buvo tikrai gražios, visa istorija vystėsi labai palengva, bet daug nesitikėjau iš šio anime, daug ir negavau. Tiesiog lengvas anime laisvalaikiui praleisti, kai nesinori nieko rimto. Būtent to ir norėjau.
                  Piešimas labai gražus, soundtrack'as taip pat. Ypač op. Kiekvieną kartą jį žiūrėjau.
                  Spoileris:
                  Pabaiga buvo kvailoka. Bent man, todėl ir įvertinau 4, arba 7/10.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Sachi-sempai; 2011-07-19, 02:10.

Comment

• Parade
                    Bokura jika!

• 2008 11 19
                    • 36

10/10 vienas geriausiu mano matytu anime kaip ir clannad, air. Geresnes kokybes anime's dar nemaciau keista kad nepaeme pirmos vietos azar2010 uz geriausia animacija.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Parade; 2012-01-24, 14:13.

Comment

• TheNewGuy
                      Narys

• 2011 03 22
                      • 63

Visu pirma gan senai ziurejau tai gerai neatsimenu..
                      Maniau kad kazkas idomaus bus ,bet taip atsitiko jog kiekviena serija galvodavau "tikriausiai veliau kas idomesnio ivyks". Tuo tikedamas praziurejau visa anime ir labai nusivyliau. Atrodo ideja idomi ,istori ir visai nieko ,bet tai kaip man nuobodu buvo ziuret.

Comment

• EvilNekoNya
                        Naujokas
                        • 2011 10 13
                        • 11

Orginali temą (bent jau man taip pasirodė), gražus piešimas ir veikėjų istorijos, nors kai kurios buvo tikrai liūdnos... Per pabaigą, na turbūt kaip daugelis išliejau ašarėlę, duočiau 5/5 n_n

Comment

• karkisss
                          Naujokas
                          • 2008 05 12
                          • 9

Anime man patiko, buvo galima pasijuokt ir asara nubraukt. Pabaigoje skambantis "My most precious treasure" viska dar labiau sudramatizavo, zodziu 10/10.
                          Spoileris:
                          Tik kazkaip man another epilogue viska sumaise, nes pabaigoi kanade su otonashiu susitinka reikarnave, o cia jis dar yra pasilikes

Comment

• Orfėjas
                            Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
                            • 151

Autorius karkisss
                            Anime man patiko, buvo galima pasijuokt ir asara nubraukt. Pabaigoje skambantis "My most precious treasure" viska dar labiau sudramatizavo, zodziu 10/10.
                            Spoileris:
                            Tik kazkaip man another epilogue viska sumaise, nes pabaigoi kanade su otonashiu susitinka reikarnave, o cia jis dar yra pasilikes
                            Spoileris:
                            Štai kodėl ten prirašyta another epilogue. Čia alternatyvi pabaiga, kurios nori labiau, priklauso nuo tavęs.

Comment

Working...