Angel Beats!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

Kažkas čia truputį persistengė perkėlęs anime net nesulaukęs balsavimo ir išvados pataisymo, bet kuriuo atveju, balsavimas dabar atidarytas ir savo vertinimą galite reikšti balsuodami.
    Tiesą pasakius, šį anime žiūrėdamas nejutau erotikos trūkumo, kas nutinka žiūrint anime, kurių siužetas ne toks įtraukiantis ir nenuspėjamas. Prieš tai taip nutiko man tik su EF ir Clannad.
    O pati pabaiga, kaip ir pats anime buvo nenuspėjama. Be to, pliusas yra tas, kad nors ir turėjo tris "pabaigas", nė viena jų neatrodė pritempta, jos buvo natūralios. Taigi, vertinu jį tikrai gerai, kaip ir dvejetą kitų jau besibaigusių. Ketvirtajam manau taip nenuskils.

Comment

• Skirmish
      L.A.V Fairygodmother

• 2010 02 22
      • 140

Patiko, tikrai labai geras anime. Netrūko įdomių bei linksmų situacijų, personažai smagūs, įdomūs. Ta daugkartinių mirčių galimybė atrodė smagiai, kaip ir pačios tos mirtys. Ypač, kai pradžioje jie nugalabydavo vieni kitus ir panašiai.
      Už tai animui duodu 5 balus :}
      There is no losing… You either win or you learn – Helio Gracie

Comment

• aKi
        Ruduo.

• 2007 10 24
        • 289

Žiūrint į visus tuos žanrus, kurie buvo sugrūsti į Angel Beats - gavosi mišrainė. Sci-fi, action, romance, comedy.. Berods pirmas toks anime iš Visual arts/Key. Pirma pusė pasirodė tuštoka, kadangi action elementai nebuvo labai jau patraukliai perteikti ir suderinti su kitais žanrais. Bet antra pusė buvo tikrai gera, o pabaigą gavom tokią, kokios ir reikėjo - jausmingą, paprastą ir labai labai šiltą. Vėlgi, Key stiliumi. Ir nors ta pati pabaiga yra beveik identiška matytoms Kobato ar Clannad AS, nesijaučia, kad ji buvo kažkuo neoriginali. 4/5 dėl pirmos pusės.
        Paskutinis pakeitimas nuo aKi; 2010-07-30, 12:10.

Comment

• Gvauz
          Naras
          • 2006 11 18
          • 271

šis anime parodo, kad reik turėti gyvenimo tikslą ir jo siekti, nes kitaip tapsi pilkas (NPC). Patiko ir muzika ir labiausiai atskleisti veikėjai, jų tarpusavio ryšis. Jų prisiminimai ir jų dingimai graudino.
          Paskutinis pakeitimas nuo Gvauz; 2010-06-27, 06:51.

Comment

• shikigamijako
            Narys

• 2010 05 31
            • 93

Graudi pabaiga ir gana netikėta. Buvo tokių trūkumų, bet jie neužgožė man bendro vaizdo, tad 5/5. Nuostabus anime ir tikrai nesigailiu, kad žiūrėjau Angel Beats.

Comment

• ciombiukas
              Forumo maniakas

• 2009 09 18
              • 463

Tikrai vienas geriausiu anime matytu per kuri laika. Mane suzavejo piesimas, tikrai labai geras, istorija puiki, su labai gera pabaiga, veikejai labai gerai isvystyti ir neuzknisantys. Humoro ir dramos balansas labai gerai islaikytas. Apibendrinant tikrai labai puikus anime ir as jam lengva ranka rasau 5/5 , nes jis tikrai to vertas.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• shikigamijako
                Narys

• 2010 05 31
                • 93

As pamiršau paminėt, bet ir mane sužavėjo piešimas, o ypatingai opening. Mano akims žiauriai patiko Yuripe. Nežinau kodėl (gal dėl spalvų), bet man ji tokia graži.

Comment

• Myliu Ichigo
                  Naujokas
                  • 2009 10 18
                  • 20

Labai yra gražiai nupieštas šitas anime šaunu.

Comment

• Riesas
                    Naujokas
                    • 2010 04 25
                    • 15

Negaliu patikėti, kad pradžioje norėjau dropinti.... Mano įvertinimas turejo būti 4/5, bet pabaiga...... 5/5 kitaip tariant 9/10, gal ir nelogiška pabaiga buvo bet tokia graži

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Panašumas su Haruki tikrai matomas plika akimi. Net beisbolo buvo. Nebloga istorija, galinti net ir sugraudinti. Labai neblogas humoras, ypač serija apie egzaminus. Seniai taip nesijuokiau. Vienintelis minusas yra nebent per didelis skubėjimas pabaigoje. 9 balai.

Comment

• kazuki
                        Narys

• 2007 08 20
                        • 60

Man tai labai patiko, ypač pabaigoje kai pasakė dėl ko ta angeliukė šitam pasauly yra, it almost made me cry
                        Tik vat pastebėjimas toks atsirado pas mane:

Spoileris:
                        ZOMFG IF YOU DIDN'T SEE LAST EPISODE DON'T READ ANY FURTHER
                        Angeliukė pomirtiniam pasauly atsirado anksčiau negu vaikinukas, ji šitam pasauly, nes norėjo padėkoti už širdį to vaikinuko (jis juk donoras). Kaip ji sugebėjo gauti tą širdį anksčiau negu mirė vaikinukas??? :O

Bet 5/5 nuo manęs vistiek

Comment

• shikigamijako
                          Narys

• 2010 05 31
                          • 93

Dėl to angelo ir širdies tai ir man iškilo neaiškumų žiūrint paskutinę seriją

Comment

• ewlds
                            hard to understand
                            • 2009 02 14
                            • 120

Autorius shikigamijako
                            Dėl to angelo ir širdies tai ir man iškilo neaiškumų žiūrint paskutinę seriją
                            Spoileris:
                            paaiskinimas manau gali buti tik vienas.. siela ne is karto po miries atkeliauja i si pasauli,,, ir sio vaikinuko siela atkeliavo kazkaip paveluotai labai tik idomu kaip ta Kanade mire jei jai persodino jo sirdi, turbut brokas buvo

O kalbant apie pati anime tai ziurejosi gana neblogai. Patiko piesimas, iskyrus ginklu animacija (kazkokie zaisliniai jie man pasirode). Muzika tai po gi gera ir jos daug. Istorija ne per daug sudetinga, taciau idomi, taciau nebuvo taip, kad vienu prisedimu galeciau visas serijas suvalgyti. Labai geras humoras. O stai drama kazkaip neitikino, net ir pabaiga (pasiskaites komentarus galvojau, kad labai liudna bus) kazkaip jokiu emaciju nesukele. + romantika, visai ne i tema pasirode nors ir labai megstu romantinius anime. Cia man ji visai netiko.. kazkaip labai dirbtinai atrode.

OVERALL 4/5
                            ^_^

Comment

• Aramis

Kazuki,
                              Spoileris:
                              Otonashis pasirodė tik todėl, kad Kanade galėtų rasti ramybę. Jis pasiekė nušvitimą jau tada, kai paaukojo organus po traukinio katastrofos ir iškeliavo į Dausas kiek spėju. Todėl jo atmintis grįžus į skaistyklą ir buvo ištrinta.

Chronologija šiuo atveju nėra svarbi.

Comment

• daimonass
                                Forumo vilkas

• 2008 12 08
                                • 354

Paziurejau, nu pradzia tai tokia vidutine buvo, kazko labai nesitikejau. Bet nuo kokios 10 serijus tikrai idomu pasidare, netgi labai.. Vienas isimintiniausiu siu metu anime man.
                                Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

Working...