Angel Beats! - Angeliškas Ritmas - Režisierius:Kishi Seiji; Studija: P.A. Works; Transliacija: 2010-04-02 ∼ 2010-06-25 Žanras:Veiksmas, komedija, drama; AniDB reitingas: 8.41 (14); Trukmė: 13 TV ser. x 24min. YouTube:Pradžios melodija / Pabaigos melodija / Reklaminis klipas Aprašymas: Kada nors susimąstėte apie tai, kas Jūsų laukia iškeliavus Anapilin? Vieną dieną Otonashi pabunda ir neprisimena kur jis yra, kaip čia atsidūrė ir ką čia veikia. Prieš save jis išvysta merginą, į kažką besitaikančią per optinio šautuvo taikiklį. Pirmasis natūralus klausimas kuris jam kilo buvo "Kodėl?". Paslaptingoji šaulė jam paaiškino, jog jis dabar yra pomirtiniame pasaulyje, kuriame norintieji išlikti savimi, o ne prarasti asmenybę ištirpęs minioje, turi kovoti prieš angelus, o gal net ir prieš patį Dievą. Otonashis pamano, jog mergina kvanktelėjus, ir paprasčiausiai nubėga žemyn įspėti tą, į kurią šaulė taikosi. Veltui jis bėgo... Pabunda ligoninės palatoje, kur jį aplanko paslaptingos šaulės draugas. Beveik prievarta priverstas įstoti į Frontą, nebeturintis idealų Otonoshis ima kovoti už draugus, tikėdamasis, jog ateis laikas, kada ir jis viską prisimins. Vaizdai iš Anime: Veikėjai:
Vaizdai iš Anime: Autoriaus reziumė:
Vaizdai iš Anime: |
Angel Beats!
Collapse
X
-
Angel Beats!
915 (Mačiau. Patiko. Rekomenduoju.)74.73%68415.38%1437.69%721.10%11 (Mačiau. Nepatiko. Neverta dėmesio.)1.10%1Žymos: Nieko -
Labai dvejopai vertinu šį ongoinga. Tai vienoje vietoje įtraukia sudominusi ivykiu eiga, už keliu minučiu jau klausiu savęs ką po galais aš čia žiuriu. Turbut sunkiausia priimti pačia kova tarp sukileliu (ar kas jie tokie) ir angelų. Viename kadre visi žybsi ginklai, kraujo balose kūnai, kitame epizode jau tokie "kariniai veiksmai" kaip mokyklos valgyklos maisto talonų pagrobimas. Gal ir gerai ginklai vistiek maža naudos atneša kai visi nemirtingi, tiksliau jau mire... susipainiojau. Ką bandau pasakyt tai asmeniskai man nelabai derinasi school life ir pomirtinis karas su dievais. Tikrai nenorečiau anapilyje dar karta lankyt mokykla Didziausias pliusas kas sudomino tai kai siužetas sukasi apie Tachibana. Tikiuosi per likusias serijas suspės kurejai pakankamai atskleisti su ja susijusia istorija. -
Pirmas seniai matytas epas buvo visai linksmas ir mintis visai įdomi, nors ir totaliai nelogiška. Jei netingėsiu dar pažiūrėsiu... Te prisimenu, kaip Otonashi nutrėškė milžiniškas plaktukas ir Shallow-minded merginą. Šiaip šaunus darbas, Arami! Ačiū,kad įdėjai aprašymą ir priminei man apie anime! >^^<
(-_-)''Paskutinis pakeitimas nuo RayYuka; 2010-05-13, 07:43.Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.👍 1Comment
-
Comment
-
Kažkoks keistas tas Beatas, atrodo bus kažkas linksmo, bet tada užmeta tokią už širdies griebiančią istoriją, o ant galo vėl kažkokių bajarių, per didelis kontrastas... su pabaiga ir kažką velia, jau geriau būtų kaip AKUJI-SAN nusako, o db per vos kelias likusias serijas ale kažką super duper naujo, stebinančio ir įspūdingo nori pateikt :/Comment
-
Kažkoks keistas tas Beatas, atrodo bus kažkas linksmo, bet tada užmeta tokią už širdies griebiančią istoriją, o ant galo vėl kažkokių bajarių, per didelis kontrastas... su pabaiga ir kažką velia, jau geriau būtų kaip AKUJI-SAN nusako, o db per vos kelias likusias serijas ale kažką super duper naujo, stebinančio ir įspūdingo nori pateikt :/Comment
-
As jau laukiu nesulaukiu paskurines serijos. Man sis anime yra vienas is favoritu (turbut del tematikos) ir Juripe labai graziai nupiesta, taip maloniai ziurisi i ja . Siaip nemegstu visokiu zudyniu, bet siame anime to net nepastebiu ir kartais pasirodantys kraujo klanai manes beveik visai nebaugina. Galima pasijuokti is to kaip veikejai „mirsta“ kiekviena karta vis is naujo. Man ypatingai patinka TK, kuris mane taip prajuokina! Ypac 11 serijoj! Jus ka norit sakykit, bet man Angel Beats patinka.👍 1Comment
-
Baigėsi. Tiesa sakant nuomone apie šį anime gerejo su lyg kiekviena serija. Finalas suvirpino ir ciniška mano širdi. Už tai 5/5 iš manes. Kanade savo emocijom gal ir eiline Rei iš NGE reincarnacija ,bet neabejotinai žaviausia iš visų. Yuripe (purple Haruhi ) irgi buvo vienasiš serialo pliusu. Ko negaliu pasakyt apie serialo bernus , pakankamai nykios asmenybes paghrindiniai du (oranziniai ir melyni plaukai) . Antraplaniai bent pralinksmino ,konkrečiau, hipnozuotojas , hakeris kuris norejo but vadinamas Kristum , grupes vokalistė , bei narcizas besididžiuojantis savo kūnu.Comment
-
Visas animas man labai patiko. Tikrai buvo gana originalus, o ir idėja neboga, bet pabaiga man viską truputį sumaišėSpoileris:Negaliu sakyti, kad pabaiga buvo labai prasta, visas tas užbaigimas, kad jie visi 'dingo' - tikrai geras Ir tas jų himnas man patiko, tiesiog super Bet mane labai nustebino staigus veikėjų pasikeitimas. Otonashis visą laiką buvo toks koks buvo, o čia gale, nei iš šio nei iš to visiškai pasikeitė, toks jau LABAI jausmingas tapo, suprantu, kad meilė, but come ooooooonnnnnnn... O ir Kanade tokia tyli buvo visą anime, bet vat per paskutines 5 min visiškai nuomonė apie ją pasikeitė. Ir dėl tos MEILĖS... Man kažkodėl atrodė, kad jis tiesiog ja kaip drauge rūpinasi, o čia nei iš šio nei iš to - 'gyventi be tavęs negaliu'. Šiaip aš romantikė, todėl pati savimi stebiuosi, ko čia kimbu prie tokios pabaigos, ko priekaištauju, bet kažkaip čia man nelabai... Gal tiesiog per greitai čia buvo? Ar šiek tiek nenatūraliai? Na, nežinau, gal čia tik aš. Taigi pabaiga tikrai nebloga, net sugraudino, išskyrus truputį su ta 'meile' failPaskutinis pakeitimas nuo Lota :D; 2010-06-26, 15:30.Comment
Comment