Angel Beats!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

Angel Beats!

Angel Beats!
    - Angeliškas Ritmas -

Režisierius:Kishi Seiji;
    Studija: P.A. Works;
    Transliacija: 2010-04-02 ∼ 2010-06-25
    Žanras:Veiksmas, komedija, drama;
    AniDB reitingas: 8.41 (14);
    Trukmė: 13 TV ser. x 24min.
    YouTube:Pradžios melodija / Pabaigos melodija / Reklaminis klipas

Aprašymas: Kada nors susimąstėte apie tai, kas Jūsų laukia iškeliavus Anapilin?

Vieną dieną Otonashi pabunda ir neprisimena kur jis yra, kaip čia atsidūrė ir ką čia veikia. Prieš save jis išvysta merginą, į kažką besitaikančią per optinio šautuvo taikiklį. Pirmasis natūralus klausimas kuris jam kilo buvo "Kodėl?". Paslaptingoji šaulė jam paaiškino, jog jis dabar yra pomirtiniame pasaulyje, kuriame norintieji išlikti savimi, o ne prarasti asmenybę ištirpęs minioje, turi kovoti prieš angelus, o gal net ir prieš patį Dievą.

Otonashis pamano, jog mergina kvanktelėjus, ir paprasčiausiai nubėga žemyn įspėti tą, į kurią šaulė taikosi. Veltui jis bėgo... Pabunda ligoninės palatoje, kur jį aplanko paslaptingos šaulės draugas.

Beveik prievarta priverstas įstoti į Frontą, nebeturintis idealų Otonoshis ima kovoti už draugus, tikėdamasis, jog ateis laikas, kada ir jis viską prisimins.

Vaizdai iš Anime:

Veikėjai:

Yuri

Otonashi

Kanade Tachibana

Pirmoji Otonashio sutikta asmenybė pomirtiniame pasaulyje, SSS, organizacijos kovojančios prieš angelus, vadovė. Gyvenime patyrusi didžiulę traumą, todėl gana reikli ir griežta savo grupės nariams.
    Pagrindinis herojus vyras. Nieko neatsimena apie savo praeitį, tačiau Yuri įkalbėtas įstoja į karo su angelais fronto organizaciją, nors iki šiol nieko įdomaus neparodė. Labai prisirišo prie savo grupės narių.
    "Angelas" - mokyklos prezidentė - tvarkos prižiūrėtoja. Aršiausia Yuri priešininkė, kurią frontas siekia sunaikinti ir taip pasiekti Dievą. Mažai kalba, tačiau daug nuveikia. Ginkluota "super" galiomis.

Vaizdai iš Anime:

Autoriaus reziumė:

Pavasario prieštaringiausias ir mažiausiai nuspėjamas anime.

Na, visi dažniausiai akcentuoja pavasario atneštus erotinius anime, šis kaip ir truputį užmirštas liko, o gaila, kadangi jis tikrai vertas dėmesio tarp žmonių, kurie nėra pametę galvą dėl erotikos, nes jame buvo tiek širdį gniuždančios dramos, tiek fizinės komedijos, tiek draugystės, o pabaigoje dar ir meilės.

"Angeliškas ritmas" įgyja truputį kitokią prasmę, kai pamatai paskutinę seriją, argi ne? Šis anime buvo apgalvotas jau nuo pavadinimo - istorijos tėkmė yra gana nuosekli, viskas vystosi natūraliai, gal kiek ir skubotai, bet toks jau formatas serijų parinktas.

Veikėjai kaip jau ne kartą minėta komentaruose iki skausmo pažįstami, tiesiog perkelti į naują amplua, kuriam kartais gal net ir geriau tinka. Taigi juos galima kaip ir priskirti prie teigiamų dalykų. Dar vienas labai įsimintinas dalykas - garso takelis. Seniai tokį teko girdėti - muzikiniai stiliai svyruoja, bet savastį išlaiko.

Na, piešimas nieko ypatingo, tačiau juk negali viskas būti tobula - kažkur turi išlysti yla iš maišo.

Haremo čia net nebuvo - o ir nelabai to reikėjo, nors iš pirmo žvilgsnio atrodė ir kiek kitaip. Čia svarbiausia buvo drama - juk ne veltui visi skaistykloje atsidūrė. Pirmose serijose tyvuliavę kraujo klanai išnyko į pabaigą, kaip ir idiotiški "aš negyvas, op dabar ir vėl gyvas" juokeliai išnyko be pėdsako, todėl trečiam iš savo pavasarinių favoritų rašau penketuką - dėl silpno piešimo pliuso rašyti negaliu, bet vistiek dūšią suvirpino.

Vaizdai iš Anime:

91
    5 (Mačiau. Patiko. Rekomenduoju.)
    74.73%
    68
    4
    15.38%
    14
    3
    7.69%
    7
    2
    1.10%
    1
    1 (Mačiau. Nepatiko. Neverta dėmesio.)
    1.10%
    1
  • Shenn
    Forumo ligonis

• 2009 09 21
    • 539

Labai dvejopai vertinu šį ongoinga. Tai vienoje vietoje įtraukia sudominusi ivykiu eiga, už keliu minučiu jau klausiu savęs ką po galais aš čia žiuriu. Turbut sunkiausia priimti pačia kova tarp sukileliu (ar kas jie tokie) ir angelų. Viename kadre visi žybsi ginklai, kraujo balose kūnai, kitame epizode jau tokie "kariniai veiksmai" kaip mokyklos valgyklos maisto talonų pagrobimas. Gal ir gerai ginklai vistiek maža naudos atneša kai visi nemirtingi, tiksliau jau mire... susipainiojau. Ką bandau pasakyt tai asmeniskai man nelabai derinasi school life ir pomirtinis karas su dievais. Tikrai nenorečiau anapilyje dar karta lankyt mokykla Didziausias pliusas kas sudomino tai kai siužetas sukasi apie Tachibana. Tikiuosi per likusias serijas suspės kurejai pakankamai atskleisti su ja susijusia istorija.

Comment

• Driezius
      Kas toks?

• 2009 10 21
      • 143

Kolkas 99% patiko viskas iš to ką pamačiau pažiūrėjus pusę šio anime. Geriausias dalykas čia manau yra "Tenshi" ir muzika. Nuo platesnių komentarų visgi susilaikysiu kol kūrinukas nepasibaigs. Bet pradžia paliko tikrai didelį įspūdį gerąja prasme

Comment

• Skirmish
        L.A.V Fairygodmother

• 2010 02 22
        • 140

O man jis patinka. Turbūt vienintelis anime, kurį žiūrėdama aš prisijuokiu (taip, aš sadistė ;D). Ir nekantraudama laukiu vis naujo epizodo :}
        There is no losing… You either win or you learn – Helio Gracie

Comment

• RayYuka
          Paraamnestical

• 2009 11 02
          • 206

Pirmas seniai matytas epas buvo visai linksmas ir mintis visai įdomi, nors ir totaliai nelogiška. Jei netingėsiu dar pažiūrėsiu... Te prisimenu, kaip Otonashi nutrėškė milžiniškas plaktukas ir Shallow-minded merginą. Šiaip šaunus darbas, Arami! Ačiū,kad įdėjai aprašymą ir priminei man apie anime! >^^<
          (-_-)''
          Paskutinis pakeitimas nuo RayYuka; 2010-05-13, 07:43.
          Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Comment

• Gvauz
            Naras
            • 2006 11 18
            • 271

toks pusiau juokingas anime apie gyvenimo prasmę. man patiko ši idėja ir šis anime gerai ją perteikia. Veikėjai skirtingi, bet gan stereotipiški

Comment

• Contact
              Naujokas
              • 2010 05 18
              • 15

angels beats dropinau po 5 epu. Serialas neturintis jokios isliekamos vertes.

Comment

• AKUJI-SAN
                Anime narkomanas ;-)
                • 2008 02 16
                • 190

Pabaiga aiškėja

Spoileris:
                Angeliukė prijaukinta, bičiukas viską prisiminė, jau vienam ramybę suteikė, pasekėją susirado... Ar beverta tęsti? Big happyend'as nusimato
                Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2010-06-11, 18:16.

Comment

• Lota :D
                  Love and Peace~!

• 2010 02 17
                  • 239

Autorius AKUJI-SAN
                  Spoileris:
                  Angeliukė prijaukinta, bičiukas viską prisiminė, jau vienam ramybę suteikė, pasekėją susirado... Ar beverta tęsti? Big happyend'as nusimato
                  Na nežinau Man po pastarosios serijos viskas susipainiojo. Nemanau, kad pabaiga čia bus tokia jau lengvai nuspėjama...

Comment

• Red_Elf
                    pandų karai :D

• 2009 05 07
                    • 1112

Kažkoks keistas tas Beatas, atrodo bus kažkas linksmo, bet tada užmeta tokią už širdies griebiančią istoriją, o ant galo vėl kažkokių bajarių, per didelis kontrastas... su pabaiga ir kažką velia, jau geriau būtų kaip AKUJI-SAN nusako, o db per vos kelias likusias serijas ale kažką super duper naujo, stebinančio ir įspūdingo nori pateikt :/

Comment

• Aramis

Autorius Red_Elf
                      Kažkoks keistas tas Beatas, atrodo bus kažkas linksmo, bet tada užmeta tokią už širdies griebiančią istoriją, o ant galo vėl kažkokių bajarių, per didelis kontrastas... su pabaiga ir kažką velia, jau geriau būtų kaip AKUJI-SAN nusako, o db per vos kelias likusias serijas ale kažką super duper naujo, stebinančio ir įspūdingo nori pateikt :/
                      Ir pateiks. Pabaiga labai suintrigavo šios serijos - trečias iš mano favoritų šį pavasarį, o dar ir siužetą jei sugebės per dvi likusias serijas gerai užbaigt, bus tikrai vienas geresnių mano matytų anime.

Comment

• shikigamijako
                        Narys

• 2010 05 31
                        • 93

As jau laukiu nesulaukiu paskurines serijos. Man sis anime yra vienas is favoritu (turbut del tematikos) ir Juripe labai graziai nupiesta, taip maloniai ziurisi i ja . Siaip nemegstu visokiu zudyniu, bet siame anime to net nepastebiu ir kartais pasirodantys kraujo klanai manes beveik visai nebaugina. Galima pasijuokti is to kaip veikejai „mirsta“ kiekviena karta vis is naujo. Man ypatingai patinka TK, kuris mane taip prajuokina! Ypac 11 serijoj! Jus ka norit sakykit, bet man Angel Beats patinka.

Comment

• Gvauz
                          Naras
                          • 2006 11 18
                          • 271

aš kaip tik nelaukiu pabaigos, nes gaila, kad baigsis

Comment

• Shenn
                            Forumo ligonis

• 2009 09 21
                            • 539

Baigėsi. Tiesa sakant nuomone apie šį anime gerejo su lyg kiekviena serija. Finalas suvirpino ir ciniška mano širdi. Už tai 5/5 iš manes. Kanade savo emocijom gal ir eiline Rei iš NGE reincarnacija ,bet neabejotinai žaviausia iš visų. Yuripe (purple Haruhi ) irgi buvo vienasiš serialo pliusu. Ko negaliu pasakyt apie serialo bernus , pakankamai nykios asmenybes paghrindiniai du (oranziniai ir melyni plaukai) . Antraplaniai bent pralinksmino ,konkrečiau, hipnozuotojas , hakeris kuris norejo but vadinamas Kristum , grupes vokalistė , bei narcizas besididžiuojantis savo kūnu.

Comment

• Lota :D
                              Love and Peace~!

• 2010 02 17
                              • 239

Visas animas man labai patiko. Tikrai buvo gana originalus, o ir idėja neboga, bet pabaiga man viską truputį sumaišė
                              Spoileris:
                              Negaliu sakyti, kad pabaiga buvo labai prasta, visas tas užbaigimas, kad jie visi 'dingo' - tikrai geras Ir tas jų himnas man patiko, tiesiog super Bet mane labai nustebino staigus veikėjų pasikeitimas. Otonashis visą laiką buvo toks koks buvo, o čia gale, nei iš šio nei iš to visiškai pasikeitė, toks jau LABAI jausmingas tapo, suprantu, kad meilė, but come ooooooonnnnnnn... O ir Kanade tokia tyli buvo visą anime, bet vat per paskutines 5 min visiškai nuomonė apie ją pasikeitė. Ir dėl tos MEILĖS... Man kažkodėl atrodė, kad jis tiesiog ja kaip drauge rūpinasi, o čia nei iš šio nei iš to - 'gyventi be tavęs negaliu'. Šiaip aš romantikė, todėl pati savimi stebiuosi, ko čia kimbu prie tokios pabaigos, ko priekaištauju, bet kažkaip čia man nelabai... Gal tiesiog per greitai čia buvo? Ar šiek tiek nenatūraliai? Na, nežinau, gal čia tik aš. Taigi pabaiga tikrai nebloga, net sugraudino, išskyrus truputį su ta 'meile' fail
                              Taigi, dėl šios priežasties animui duodu 9/10
                              Paskutinis pakeitimas nuo Lota :D; 2010-06-26, 15:30.

Comment

Working...