Ichiban Ushiro no Daimaou

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Ichiban Ushiro no Daimaou


    いちばんうしろの大魔王 (Ichiban Ushiro no Daimaou)
    Князь тьмы с задней парты
    Demon King Daimao
    - Tamsos valdovas iš galinio suolo -


    Režisierius: Watanabe Takashi
    Studija: Artland;
    Transliacija: 2010-04-02 ∼ 2010-06-25 / 2010-06-25 ~ 2010-11-25
    Žanras: Komedija, erotika, romantika, magija, mokykla,fantastika;
    AniDB reitingas: 8.26 (208);
    Trukmė: 12 TV ser. x 23min., 6 BR Specials x ? min.
    YouTube:Pradžios melodija / Pabaigos melodija / Reklaminis klipas

    Manga: Ichiban Ushiro No Daimaou

    Anime Pulse apžvalga








    Aprašymas: Sajus Akuto - moksleivis, nusprendęs pakeisti gyvenamąją bei švietėjišką aplinką, paprastais žodžiais tariant - išvyko kaimo Jurgis į didmiestį. O kaip visi žinome, didmiestis ne pati geriausia vieta našlaičiui vaikystėje paliktam vienuolyne.

    Nors viskas prasidėjo visai neblogai - vos išlipęs iš traukinio susipažino su žavinga mėlynaplauke mergina, kuri (koks sutapimas!) pasirodo mokosi toje mokykloje, į kurią perkeltas ir Sajus. Kaip ir priklauso jie susipažįsta, patinka vienas kitam ir draugiškai išsiskiria - vos ne kaip įsimylėjėliai.

    Tačiau jei viskas taip sklandžiai klostytųsi, komedijos kaip ir nebūta. Taigi, Sajaus magijos mokykloje labai įdomi priėmimo tvarka - rūkantis varnas paskiria moksleiviams jų būsimąją profesiją. Aišku visiems jis paskiria normalias profesijas - gydytojai, kareiviai, diplomatės, seselės, na ir dar begalė smagių ir įprastų profesijų (įprastų magijos pasaulyje aišku). Taigi Sajus visiškai nieko nenutuokdamas (tuo komedijų veikėjai ir žavūs, jie visą laiką lyg iš medžio iškritę) sulaukia savo eilės, ir nueina tikėdamasis išgirsti savo svajonių profesiją (popiežius), tačiau jam paukštis paskiria visai ką kita. Jis vaikį tituluoja... Demonų karaliumi, didžiausia grėsme žmonijai.

    Va tada ir prasideda linksmybės - vieni vengia Akuto, kiti jo bijo, kai kas mėgina jį paversti paklusniu šuneliu, kai kas nori jį pribaigti - trumpai tariant linksmybės siūbuojasi iki negalėjimo.

    Apie Sajaus mėginimus pritapti mokykloje ir pasakoja ši nuotaikinga istorija. Beje, manau verta paminėti, jog šią komediją galima pavadinti ir atsaku Harry Potter serijai, labai smagiai ją parodijuojančiai.



    Vaizdai iš Anime:




    Veikėjai:


    Junko Hattori



    Akuto Sai



    Keena Soga



    Senus gerus laikus prisiminus ši veikėja truputį primena seną gerą Mėnulio jūreivę, tik tiek, kad truputį labiau paaugusią ir galvą ant pečių turinčią ne tik apsaugai nuo lietaus. Taigi, mergaitė yra pavyzdinga mokinė, klasės seniūnę, senos ir garbingos giminės palikuonė, garbę ir priesaikas draugams iškelianti virš visko. Su Sajumi susipažįsta ne visai geromis aplinkybėmis, bet jiedu iš karto susičiulba. Aišku pradžia dar tik pusė darbo - tokią užsisklendusią merginą išlaikyti ohoho kaip sunku.
    Visai nepėsčias vaikis - vos atvykęs iš kaimo į didmiestį sugebėjo patraukti vietinės susikausčiusios gražuolės dėmesį, ir aišku, pamatyti jos tradiciškas "virvelines" kelnaites. Džiugus aspektas yra tas, jog po to jis nenudažė pusės kvartalo savo nosies krauju, bei iš ausų jam neėmė veržtis garai. Nemikčiojo jis ir kalbėdamasis su ta mergaite, o sugebėjo visai normaliai ją sužavėti. Šį veikėją galima statyti į vieną gretą su Princess Lover! ir Asu no Yoichi! ne - šlepetėmis. Aišku tokioms pareigoms kaip jo šlepetė - kun netinka.
    Soga Keena labai paslaptinga veikėja, dažniausiai matoma paskendusi savo svajose apie "riterį ant balto žirgo". Retai lankosi pamokose, įsikalusi į galvą jog privalo apsaugoti pasaulį nuo blogio dažniausiai šlaistosi pakampėmis, pasinaudojusi savo sugebėjimu pasidaryti nematoma. Pirmą kartą susitikusi su Sajumi mėgina jį apsaugoti nuo siaubingo pavojaus, pasakiusi jog jis jai labai brangus, nors mato jį antrąkart gyvenime. Pamažu Sajus ir ji ima šiek tiek artimiau bendrauti, aišku ne Sajaus iniciatyva.


    Korone



    Hiroshi Miwa



    Fujiko Etou



    Žaliaplaukė androdė su uodegėle. Kiekvieno save gerbiančio perverto svajonė. Labai jau sveikai domisi priešinga lytimi bei tuo, ką jie turi "ten". Paskirta stebėti/saugoti Akuto 24/7, taigi galima sakyti, jog jie kartu gyvena, kaip ir kartu eina į mokyklą. Aišku tas dalykas sukelia Sajui tam tikrų nepatogumų, kadangi androidė labai jau linkusi su juo paflirtuoti.
    Toks tikriausiai yra visose erotinėse komedijose. Geriausias Sajaus draugas ir "pakalikas". Jo dėka Sajus patenka į neįtikėtinai nepatogias situacijas, kaip kad pavyzdžiui lipimas per langą pas merginą naktį. Vaikis nuoširdžiai tiki, jog Sajus siekia tapti Demonų valdovu, ir visokeriopai remia tą jo siekį. Ir aišku dažnai "perpranta" Sajų.
    Merginų bendrabučio pirmininkė, ir šiaip žavi raganėlė plačiai žinoma bei įtakinga mokykloje. Vienintelė nevengia Sajaus nekreipdama dėmesio į tai, ką pasakė paskirstymo varnas. Savo vyresniojo brolio galvą laiko stiklainyje, todėl galima įtarti, jog siekdama suartėti su Sajumi ji turi kažkokių kitų tikslų nei tik gerumas.



    Vaizdai iš Anime:




    Autoriaus reziumė:



    Pasaka apie tai, kad kiekvienas gali būti savo likimo kalviu... Na, arba ne visiškai.

    Pavasaris be visų išsiilgtos šilumos atnešė ir dar vieną gerą dalyką - erotinių komedijų lietų. Kai kurios nieko naujo, tačiau ši kažkas kito.

    Kažkaip seniai ieškojau kažko, kas gerai parodijuotų vakarų kultūrą, ypač dabar topuose esančius dalykus. Ir sulaukiau - gryna Harry Potter parodija, su iš esmės stipriai hiperbolizuota ir perdėta, tačiau poteriška pabaiga.

    Pagrindinėje linijoje - aka hareminėje - būta visko - androidė su milžinišku daugiafunkciniu šaunamuoju ginklu, ir tsunderė - princesė su kardu (mane pabučiavo, niekas dabar į mane nežiūrės...), ir ragana su dideliais privalumai bei laikanti puodynėj savo brolio galvą, truputį paaugusi loli (tokia tik charakteriu) kažkodėl labai mėgstanti ryžius ir iš jų sugebėjusi išsivirti "ryžių sulčių", be to net ir Luffio moteriškas prototipas laukan išlindo. Tokios parodijos dar reikia gerai paieškoti. Kad jau visi taip seniai ieškojo normalaus haremo - prašom, jis prieš Jūsų akis - ir dar su berniuku, kuris tikrai nesugadino vyriškosios giminės įvaizdžio - nei verkšleno, nei dažė krauju miestus ir gyvenvietes, tik bėda - buvo kvailokas. Tačiau jam tai atleistina - paskutinė serija išperka visas jo nuodėmes.

    Kažkurioje apžvalgoje radau komentarą, kad čia erotika nors ir banali, bet visai neperdėta - tiesą pasakius taip ir yra. Krūtinių ras kiekvienas save gerbiantis haremo žiūrovas - nuo A iki F. Kelnaičių mėgėjams (aka fetišistams) kur akis ganyti irgi bus - o dar jeigu žiūrite 720p versiją... Vienu žodžiu - piešimas tikras saldainiukas akiai, nors mergaitės kažkokių ultra naujovių ir neatnešė, bet vis tiek, jos čia tikrai tiko.

    Na, šiaip labai nenoromis turiu prieiti prie siužetinės dalies - siužetas tikrai išmintimi netryško, tačiau, ko daugiau ir laukti iš geros erotikos - jei žiūrėdami anime gilinotės į siužetą, o ne į mergaites, tada pasitikrinkite pase ar Jūsų asmens kodas prasideda 3 - jei taip, greičiau kreipkitės į gydytoją. Na, juk ir išrankumas turi turėti ribas

    OST irgi saldainiukas, ypač OP - j-rock kūrinėlis, kuris serialo eigoje įlindo į galvą ir nebenori iš ten išlįsti. Labai gaila, tačiau ir pabaiga nelabai skyrėsi nuo kitų naujų haremų - manau suprantate ką pasakyti noriu - tačiau prie tokios padėties matyt teks įprasti.

    Na, visiems skaitantiems mano aprašymus ir bent kažkiek juose naudos randantiems tiek reziume, tiek pačiame aprašyme būtinai rekomenduoju pažiūrėti, kaip labiausiai mano vertinamą pavasarinį anime - tikiuosi nenusivilsite. Parašysiu šiandien antrą 5/5, tačiau šį kartą dar pridėsiu ir +. Velnias, androidės turi tokias mielas uodegytes... Jeigu dar turite laiko skaityti mano paistalus, geriau jau eikite siųstis - senatvėje ne tokie dalykai bus galvoje .



    Vaizdai iš Anime:



    80
    5 (Mačiau. Patiko. Rekomenduoju)
    58.75%
    47
    4
    27.50%
    22
    3
    7.50%
    6
    2
    5.00%
    4
    1 (Mačiau. Nepatiko. Tik laiką sugaišite)
    1.25%
    1
  • Darka
    Naujokas
    • 2010 01 05
    • 1

    #2
    1st. Siaip nebloga komedija . Siaip man geriausia is siu metu

    Comment

    • AKUJI-SAN
      Anime narkomanas ;-)
      • 2008 02 16
      • 190

      #3
      Maou

      Linksmas, ecchi anime. Ko dar norėti?
      Kad ir ko norėtum - to yra
      Bet linksma tai juodai būna - Sai:"Aš geras, aš geras"(Sai tikrai geras) BUUUMM
      Ir ne Sai kaltas, o jo savisaugos instinktas. Nori ar nenori, Sai kūnas automatiškai į grėsmę sureaguoja.

      Comment

      • 9inch
        ELO

        • 2007 11 13
        • 159

        #4
        Gerulis sitas visai. Gan itraukiantis toks lengvam ziurejimui :] Korone for the win!

        Comment

        • albar
          (Nieko bendro su Alachu)
          • 2010 01 05
          • 8

          #5
          Tikrai geras.Kam patiko Princess Lover tam patiks ir sis anime.
          Už jaunystės klaidas mokėti tenka vaistinėje.

          Comment

          • Insanity
            Alter Ego

            • 2010 01 31
            • 122

            #6
            Tikrai, nuo pirmo EP daug juoko ir užkabino labai, beje, Albar, kaip pirštu į akį dėl princess lover, kuris vienas "nerimčiausių", bet labiausiai patinkančių anime...
            Dar man šis anime priminė šiek tiek Zero no Tsukaima, galbūt tik man taip atrodo...

            Comment

            • konchiha
              Searching...

              • 2009 09 06
              • 28

              #7
              neblogas, daug juoko buvo, labai greit susižiurėjo.

              Comment

              • Gvauz
                Naras
                • 2006 11 18
                • 271

                #8
                taip ir norisi, kad Sai visas jas paimtų kaip tikras Demon Lord X) šiaip linksmas anime, visos jos tokios mielos

                Comment

                • Klaudas
                  Naujokas
                  • 2009 08 30
                  • 8

                  #9
                  Labai patinka.Užkabino mane greitai.laukiu kitų epizodų.. Man Koronė kieta DD
                  Yra tik vienas nugalėtojas

                  Comment

                  • Aeval
                    Rašytojas


                    • 2009 01 12
                    • 256

                    #10
                    Siaip neziuriu haremu, bet sitas visai nieko. Uzkabino. Gal del to, kad vaikinukas normalus, o ne koks tai meme. Labiausiai man Junko patinka

                    Comment

                    • Insanity
                      Alter Ego

                      • 2010 01 31
                      • 122

                      #11
                      Šiaip man šio anime pirmos serijos buvo top, paskui šiektiek nusivažiavo, bet dabar atrodo vėl gryžta į pradines vėžias

                      Spoileris:
                      pasidarė nesamonė, kai atsirado tas kažkoks herojus (pamiršau jau vardus)

                      Comment

                      • Gecas
                        Rock And Roll Child

                        • 2010 03 09
                        • 137

                        #12
                        labai linksmas anime . tik gaila kad bus tik 12epų
                        Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

                        Comment

                        • Augis24
                          AZ rėmėjas




                          • 2009 03 29
                          • 767

                          #13
                          Autorius Insanity
                          pasidarė nesamonė, kai atsirado tas kažkoks herojus (pamiršau jau vardus)
                          Čia apie Brave kalbi?

                          Šiaip labai geras anime, toks išskirtinis hareminis (taip galėčiau pavadint), kur yra Bad/Good Boy powered up, ne kažkoks mėmė kur kniaukia ir bijo net merginas paliest... Ir apskritai ir veiksmo ir visko ten yra. Įtraukiantis ir labai įdomus Jei bus tik 12 serijų, tai šiek tiek gaila... Gal kokia ova ar ovas sukurs? O gal net ir filmą? Būtu pasaka...

                          Comment

                          • Aramis

                            #14
                            Autorius Augis24
                            Jei bus tik 12 serijų, tai šiek tiek gaila... Gal kokia ova ar ovas sukurs? O gal net ir filmą? Būtu pasaka...
                            Aprašyme jau paminėjau, bus dar 6 BR specials. Antras sezonas kažin ar bus, kaip ir OVA, kadangi jau dabar imperija metė visas jėgas kovai su juo, o tai ir yra būtent pagrindinis priešas. Tokios vat liūdnos žinios.

                            Comment

                            • Augis24
                              AZ rėmėjas




                              • 2009 03 29
                              • 767

                              #15
                              Bet visada gali išmastyti kokį super alien enemy. Tačiau tada tai jau tikrai būtų nesąmonė. Be to, kaip dėl to God killing stuff? Gal netyčia jis iš tikro atras kokį nors stipresnį priešą nei visa ta imperiją, kalbu apie God (kažkokią būtybe or something like that)...

                              Comment

                              Working...