Įtraukė nuo pat pirmos serijos *-* taip ir laukiu tęsinio. Tikrai gera ir nuotaikinga komedija, linksmi OST`ai, o ir piešimas labai gražus
B Gata H Kei
Collapse
X
-
Dabar antros Kalėdos, taigi 1 metai.
Kadangi atsisveikina jau, tai antro sezono nesitikiu, o jo ir nereikia - jis puikiai išbaigtas, ypač jei jie su Kosuda padarys tai - jei nepastebėjote, mūsų pagrindinė herojė po truputį keitėsi serijų eigoje, ir iš komedijos išsivystė pati gryniausia romantika. Vien todėl antras sezonas būtų minimum "pritemptas" ir iš reikalo.Comment
-
Dabar antros Kalėdos, taigi 1 metai.
Kadangi atsisveikina jau, tai antro sezono nesitikiu, o jo ir nereikia - jis puikiai išbaigtas, ypač jei jie su Kosuda padarys tai - jei nepastebėjote, mūsų pagrindinė herojė po truputį keitėsi serijų eigoje, ir iš komedijos išsivystė pati gryniausia romantika. Vien todėl antras sezonas būtų minimum "pritemptas" ir iš reikalo.
Spoileris:...nes jau antro viduryje užkniso tas pats Louise balsas rėkiantis ant Saito ir vadinantis jį šunimi. Pirmam sezone tai buvo tikrai linksma, paskui pasidarė grąsu.Comment
-
Spoileris:bet visgi jau pakvietė į "paskutinį" pasimatymą.
Ir šiaip kiek teko man matyti tokių "slow-paced" anime, tai juk viskas rutuliuojasi visą sezoną be didelio progreso žymių, o išsisprendžia tik paskutine serija.
Na bet pagalvojus iš kitos pusės, visą sezoną
Spoileris:ji trynėsi su vienu vaikinu bandydama išpildyti savo svajonę - susirasti 100 sex'o partnerių, tai čia gali užtrukti ir daugiau nei kelis sezonus, jei jai taip seksis ir su kitais
Bet aš visitek linkęs manyti jog tai pirmas ir paskutinis sezonas.Comment
-
Galiu pasakyti kodėl pati antro sezono mintis absurdiška:
Yamata suaugo ir galų gale pasakė "palauk, padarysime viską kaip priklauso" ir atsisveikino su žiūrovais(žr. 12 serijos anonsą);
Porą kartų anime nuskambėjo pasakymas, kad jai reikia ne jų, bet jo;
Yamada nuo dešimtos serijos jau nebesvaigo apie savo norus.
O ką rodys antrame sezone? Kad jis ar ji mes vienas kitą? Visas įmanomas situacijas jau išbandė, prasidės kartojimai jei jų santykius plėtos. Taip sakant, Kiekvienas aišku gal to ir pageidauja, bet man iki šiol į viską jau atsakyta, paskutinė serija tik atliks epilogo vaidmenį (laukiu penktadienio kada pasirodys )Comment
-
O taip tikėjausi, kad bus kažkas naujo ir nematyto, bet jau pradėjus žiūrėti pirmą epą visos viltys atšoko...Comment
-
mmm, aš aišku suprantu, kad kai daug peržiūri, kaip ir naujo nieko nebūna, tačiau šis anime vienas iš sezono favoritų, todėl kažkas jame kitaip - kalbu ne iš savo pozicijos, greičiau remdamasis komentarais. Ką norėjau pasakyti, gal ir nėra visiškai kažkas naujo, tačiau pateikta labai priimtinaiComment
-
mmm, aš aišku suprantu, kad kai daug peržiūri, kaip ir naujo nieko nebūna, tačiau šis anime vienas iš sezono favoritų, todėl kažkas jame kitaip - kalbu ne iš savo pozicijos, greičiau remdamasis komentarais. Ką norėjau pasakyti, gal ir nėra visiškai kažkas naujo, tačiau pateikta labai priimtinaiComment
Comment