RAINBOW

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • didiana
    Hmm...
    • 2009 01 06
    • 43

Yep... įtraukiantis anime... nors tas vaikiškas naivumas kartais knisa, bet kita vertus būtų žiauru, jei vaikai jo neturėtų
    Spoileris:
    Hmm jei neturi ką pasakyti... tai geriau patylėk?

Comment

• Nightwister
      Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
      • 116

Patiko man šis animas, lb sukrečiantis, bet kartu įdomus

Comment

• Driezius
        Kas toks?

• 2009 10 21
        • 143

Autorius didiana
        Yep... įtraukiantis anime... nors tas vaikiškas naivumas kartais knisa, bet kita vertus būtų žiauru, jei vaikai jo neturėtų
        Keista, bet pagalvojau lygiai taip pat. Vietomis bežiūrint pagalvodavau, kad darosi pernelyg "saldu", bet po keliolikos minučių dažniausiai tekdavo tai užmiršti, kai gaudavai kokią sceną, kurios jausmas lyg druska ant atviros žaizdos.

Comment

• fallenangel
          Come Join The Dark Side
          • 2008 11 29
          • 20

vienas geriausių anime iš po Gungrave
          Come ... Join the Dark Side ...

Comment

• edgaxs
            Narys

• 2011 06 09
            • 41

is 2010 metu sitas anime yra geriausias man, ,,real man anime''
            Paskutinis pakeitimas nuo edgaxs; 2011-06-27, 20:32.

Comment

• darknesssama
              Naujokas
              • 2010 06 05
              • 25

Dar vienas sedevrinis anime. Priekaistu jam tikrai neturiu

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Squalleh
                .MØNSOON.

• 2009 01 12
                • 1892

Labai patiko, bet taip ir nesupratau, kodėl Kareivį paliko kaip neatskleistą veikėją. Labai idomu būtų sužinoti apie ji bent ką nors iš vis.
                Taipogi, atsirado jausmas, kad po 13-os serijos prasidejo visai kitas anime. Nėra blogai, bet netikėta kažkaip.
                4.5/5

Comment

• slicKrox
                  Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                  • 2161

Ar man vienam po 14'ep nekyla noras toliau žiūrėt? Ar rekomenduotumėt žiūrėt papildomas istorijas apie tolimesnį kiekvieno personažo gyvenimą, kai lyg ir pati istorijos kulminacija ir atomazga jau pasibaigė...

Anime prasideda su nebloga idėja ir pasirinktas WWII laikas taip pat gan retas anime pasaulyje ir anime būtų buvęs kur kas geresnis jei būtų laikėsi šių pagrindų. Visas šou labiau susikoncentruoja į personažų "kietumą", kaip garsiuose shounen žanro anime tik tamsioje seinen atmosferoje, ir kažkur daugiau už šio slenksčio neperžengia. O personažų idealai nebuvo grandioziniai ar originalūs, pasiekimai gali pasirodyti naivūs ir banalūs, kaip ir melodrama. Nežinau, kažkaip viskas buvo per daug pozityviai ir idealistiškai akcentuojama. T.y. buvo tik dvi personažų pusės: labai geri ir labai blogi. Anime yra daugybė scenų, kur personažų perteikiamos kalbos ir jausmai atrodė netikri, kas ir griovė man visą tikrovišką ir retą anime atmosferą.

Rainbow - kriminalinė drama tuo pačiu ir entuziastinga, ir naivi. Negaliu sakyt jog anime nepatiko, tačiau ir kažkokio įspūdžio tuo labiau nepaliko ir abejoju jog "Rainbow" pretenduoja į kriminalinė dramos "Gungrave" laurus, kuri tikrai rekomenduočiau visiems pažiūrėt.

Comment

• Miesto_Druidas
                    the journeyman

• 2010 08 17
                    • 1515

Autorius slicKrox
                    Ar man vienam po 14'ep nekyla noras toliau žiūrėt? Ar rekomenduotumėt žiūrėt papildomas istorijas apie tolimesnį kiekvieno personažo gyvenimą, kai lyg ir pati istorijos kulminacija ir atomazga jau pasibaigė...
                    Aš rekomenduočiau serialo nemesti. Taip, man panašiai buvo, tik situacija buvo tokia, kad laukiau kol serijas susbtitruos, ir kai jau tai buvo padaryta, dar ilgokai tų serijų aš nesužiūrėjau, kol galų gale prisiverčiau tai padaryti. Šiaip išties, gavosi toks ilgas epilogas, bet jei patiko kiti personažai ar bendra chemija tarp jų manau žiūrėti ir užbaigti serialą yra verta, visumoj išlieka neblogas slice of life.

Comment

Working...