Na jai neklystu tai aprasyme viena miss spela radau tai butu kogero kad ne Gold Roger o Gol D Roger. Kiek atsimenu tai taip tas legendinis piratas vadinos
One Piece
Collapse
X
-
Na ten viso labo manau dėl paties šaltinio taip gavos. Šiaip pataisiau. Gan įdomu beje su tais D. veikėjais šitam anime, turint omeny kad visa Luffy šeimynėlė turi tą vardinę raidę, tas legendinis piratas bei naujasis shichibukai Marshal D. Teach. Galima tikėtis ateity tikriausiai kažkokios įdomios paslapties atskleidimoComment
-
Kazkada buvau jau parasias nuomone apie si anime, (nuomone buvo neigiama) bet kazkas istryne ta posta God bless that person... Nes praejus daugiau nei trims metams, as sugalvojau paziureti is naujo si anime... Ispudziai nerealus, kaip slicKrox minejo pirmieji ep'ai atbaido, kogero todel pirma karta pamates si anime buvau tokios prastos nuomones, tada perziurejau vos 3~5 ep... dabar veizeju 290 ep ir ju nuotykiai nepakartojami Tokios "anime misraines" senai beragavau, viena ep'a gali apsiverkt, o kita jau i kelnias myzt is juoko. Is ost - EVERTAKEN daina tapo mano zadintuvu, jau antras menesis ir dar nenusibosta. Tie filleriai labai idomiai isimaiso, vieni sako, kad siame anime filleriu ne kvapo nerasi, na jie klysta, filleriu cia yra ir daug, bet ziurint nuotyki po nuotykio, tai atleistina 11/10Comment
-
Aishku geriausias daugiaserijinis anime. Ziurint tu filleriu kazkaip nesimato, nes epai labai itraukia savo ivairove ;] Veikeju charakteriai irgi labai skirtingi ir idomus,fightai nors kartais per ilgai uzhsitesia,bet geri. OST tai toks irgi "puse velnio" Overall 5/5
Cheez, mate!Comment
-
Man, kaip ir Sable, iš pradžių užkliuvo piešimas. Labai jau spyriojausi jį pradėt žiūrėt, ačiū technotrachui, kad vis įkalbinėjo pradėti
One Piece, įdomus, nenuobodus ir labai juokingas anime. Įdomu tik, kiek serijų žada būti [smalsumas pagavo]Comment
-
Na, manau maziausiai 500 seriju tai drasiai gali lauktiComment
-
Anime yra savotiskas, bet manau labai idmomus. Piesimas... Na buna ir geresniu. O del epu skaiciaus manau, kad dabar yra tik puse isleista.Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
p.s. anime balsavime nevertinau nes kadangi nemačiau fullEch tie seni laikai ..Comment
-
Ant kryziaus visus netikinciuosius ONE PIECE
kuo tau piesimas galejo uzkliuti ?? jugi anime pradetas 1999, kokiu tu stebuklu nori ? As kaip perziurejas bent 3 kartus visas iki siol isleistas serijas galiu pasakyti, kad tuo to laiko piesimas tikrai pagerejo. Reik tik praziureti iki 200~ serijos Bet nuo kada piesimas svarbiausias elementas ??
O tas pasakymasdėl bendros aplinkos
tad tikrai butu isgirsti bent viena kita svaru argumenta kuo jis nepatikoComment
Comment