One Piece

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • shashke
    迷失

• 2007 12 15
    • 161

Na jai neklystu tai aprasyme viena miss spela radau tai butu kogero kad ne Gold Roger o Gol D Roger. Kiek atsimenu tai taip tas legendinis piratas vadinos

Comment

• Sable
      The Hitchhiker

• 2005 03 11
      • 1530

Na ten viso labo manau dėl paties šaltinio taip gavos. Šiaip pataisiau. Gan įdomu beje su tais D. veikėjais šitam anime, turint omeny kad visa Luffy šeimynėlė turi tą vardinę raidę, tas legendinis piratas bei naujasis shichibukai Marshal D. Teach. Galima tikėtis ateity tikriausiai kažkokios įdomios paslapties atskleidimo

Comment

• Monstras
        Naujokas

• 2008 08 02
        • 27

Hmmm... įžymus anime, bet iš pirmo žvilgsnio labai nepatrauklus ir vaikiškas atrodo paskaičius jūsų komentarus susimasčiau gal verta pažiūrėti, naruto pradėjo užknisti po 100 epu, tikiuosi su šiuo anime taip nebus

Comment

• Evil_of_Darknesz
          Suicide is painless...

• 2006 04 09
          • 998

Kazkada buvau jau parasias nuomone apie si anime, (nuomone buvo neigiama) bet kazkas istryne ta posta God bless that person... Nes praejus daugiau nei trims metams, as sugalvojau paziureti is naujo si anime... Ispudziai nerealus, kaip slicKrox minejo pirmieji ep'ai atbaido, kogero todel pirma karta pamates si anime buvau tokios prastos nuomones, tada perziurejau vos 3~5 ep... dabar veizeju 290 ep ir ju nuotykiai nepakartojami Tokios "anime misraines" senai beragavau, viena ep'a gali apsiverkt, o kita jau i kelnias myzt is juoko. Is ost - EVERTAKEN daina tapo mano zadintuvu, jau antras menesis ir dar nenusibosta. Tie filleriai labai idomiai isimaiso, vieni sako, kad siame anime filleriu ne kvapo nerasi, na jie klysta, filleriu cia yra ir daug, bet ziurint nuotyki po nuotykio, tai atleistina 11/10

Comment

• Synchro
            byatch!
            • 2009 01 02
            • 24

Aishku geriausias daugiaserijinis anime. Ziurint tu filleriu kazkaip nesimato, nes epai labai itraukia savo ivairove ;] Veikeju charakteriai irgi labai skirtingi ir idomus,fightai nors kartais per ilgai uzhsitesia,bet geri. OST tai toks irgi "puse velnio" Overall 5/5

Cheez, mate!

Comment

• Horkis
              Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
              • 637

Dabar ziuriu ir visai patinka..... Labai faini personazai visi bet duociau 4/5 nes laaabai daug epu....
              mano manymu per daug...

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

Autorius HORKIS
                Dabar ziuriu ir visai patinka..... Labai faini personazai visi bet duociau 4/5 nes laaabai daug epu....
                mano manymu per daug...

Pažiūrėjęs visus suprasi kaip klysti sėkmės ir gerų įspūdžių žiūrint
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• bithuthe
                  Last Frame Studio

• 2003 11 14
                  • 399

Man, kaip ir Sable, iš pradžių užkliuvo piešimas. Labai jau spyriojausi jį pradėt žiūrėt, ačiū technotrachui, kad vis įkalbinėjo pradėti
                  One Piece, įdomus, nenuobodus ir labai juokingas anime. Įdomu tik, kiek serijų žada būti [smalsumas pagavo]

Comment

• mariux9998
                    Labas.

• 2008 06 20
                    • 434

Autorius bithuthe
                    Man, kaip ir Sable, iš pradžių užkliuvo piešimas. Labai jau spyriojausi jį pradėt žiūrėt, ačiū technotrachui, kad vis įkalbinėjo pradėti
                    One Piece, įdomus, nenuobodus ir labai juokingas anime. Įdomu tik, kiek serijų žada būti [smalsumas pagavo]
                    Na, manau maziausiai 500 seriju tai drasiai gali laukti

Comment

• daimonass
                      Forumo vilkas

• 2008 12 08
                      • 354

Anime yra savotiskas, bet manau labai idmomus. Piesimas... Na buna ir geresniu. O del epu skaiciaus manau, kad dabar yra tik puse isleista.
                      Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Horkis
                        Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                        • 637

Izzo man tai kai tiek daug epu pradeda atsibosti.... o kai taip atsitinka pradedu ziuret ka naujo ir uzmirstu ta sena..... taip astisiko su Naruto ir Bleach
                        nu One Piece ziuriu kazkur 98epa ir dar neketinu jo mest salin

Comment

• fasian
                          Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                          • 586

Nepatiko kiek dėl piešimo tiek dėl bendros aplinkos.
                          Ech tie seni laikai ..

Comment

• Miglaja
                            Cute potato ~

• 2007 12 16
                            • 551

Autorius fasian
                            Argumentuok plačiau savo nuomonę, nes man, kaip One Piece fanei tai tikras dūris į širdį....
                            Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• fasian
                              Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                              • 586

Autorius Miglaja
                              Argumentuok plačiau savo nuomonę, nes man, kaip One Piece fanei tai tikras dūris į širdį....
                              Nu tiesiog pažiūri anime nu ir nepatinka nesinori žiūrėti nežinau kaip paiškint, pažiūri r išjungi kita kart neprisimeni net apie ką.Nežinau gal man tik vienam taip buna kartais
                              p.s. anime balsavime nevertinau nes kadangi nemačiau full
                              Ech tie seni laikai ..

Comment

• inkognito
                                Qwerty

• 2007 11 16
                                • 172

Autorius fasian
                                Ant kryziaus visus netikinciuosius ONE PIECE
                                kuo tau piesimas galejo uzkliuti ?? jugi anime pradetas 1999, kokiu tu stebuklu nori ? As kaip perziurejas bent 3 kartus visas iki siol isleistas serijas galiu pasakyti, kad tuo to laiko piesimas tikrai pagerejo. Reik tik praziureti iki 200~ serijos Bet nuo kada piesimas svarbiausias elementas ??

O tas pasakymas
                                dėl bendros aplinkos
                                ....Ta aplinka ir zavi manau visus one piece fanus , nes niekas nezino kur jie atsidurs ar danguje ar pragare .

tad tikrai butu isgirsti bent viena kita svaru argumenta kuo jis nepatiko

Comment

Working...