One Piece

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • daimonass
    Forumo vilkas

• 2008 12 08
    • 354

Baigesi, prasidejo kita, ir ta neuzkalnu turetu pasibaigti Bent jau per artimiausias 10 epu sakyciau
    Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Miesto_Druidas
      the journeyman

• 2010 08 17
      • 1515

Autorius heawenangel
      nuo 500? Tai virš 100 serijų? Taip. Baigėsi bent viena arka
      Aš turėjau omeny dabar einančią Punk Hazard berods vadinasi. Kažkaip buvau užsibrėžęs žiūrėt viską tada, ir jo kažkur ties 500 buvau užbaigęs kai žiūrėjau. Visgi kai pradedi, kad ir didesnis epizodų kiekis iškart išsenka One Piece atveju.

Comment

• heawenangel
        Rimtas forumo narys

• 2012 04 16
        • 169

Autorius Miesto_Druidas
        Punk Hazard
        Tokiu atveju dar apie porą mėnesių palauk. Jaučiu pasidaryk sau kalėdinę dovaną ir pradėk žiūrėti tada
        Norėčiau tokios kantrybės turėti kad išlaukčiau daugiau serijų. Ach, pamenu laikus kai galėdavau sau leisti žiūrėti po 20 naujų serijų per dieną(best summer ever )

Comment

• NoMercy

Šedevru nepavadinčiau, bet turi kažką kitokio, negu visokie dbz, narutai ir panašiai.

Comment

• Kiritow
            Mangaka
            • 2013 11 09
            • 5

Pradėjau žiūrėti prieš savaitę ir jau peržiūrėjau apie 100 serijų. Nuomonės laikausi tos pačios - Anime pagardintais tokiais prieskoniais, kad jo nesuvalgius - neįmanoma. Dauguma net nepradeda žiūrėti OP, nes turi daug serijų. Bent jau tai, man yra pliusas, tik kažkiek gaila, kad vis dar ongoing, tai daug kantrybės reikės. Antras dalykas, tai piešimas. Man bent jau jis netrukdo, kaip tik, visai gerai žiūrisi. Bet čia jau kiekvienam pagal skonį.

Comment

• hellflade
              Aftermath
              • 2009 04 30
              • 6

Gal kas zino kas ten toks pasirode 663 epizodo gale?

Comment

• Woltas
                Rožinis piratas
                • 2016 02 17
                • 17

Asmeniškai One Piece - vienas geriausių anime. Nors po time-skip pacingas šiek tiek nusivažiuoja tačiau jokios didelės žalos tai nedaro. Nuostabi istorija sugebėjo įtraukt mane jau po Arlong Park arkos. O ir šiaip, šis anime tikrai sugniaužia kvapą. Kai pradedu žiūrėt tai tiesiog nebegaliu atsiplėšt nuo ekrano. OST'as taipogi labai geras, mano skoniui, ypač Overtaken. O dėl animacijos, kažkaip po pirmų 10 epizodų man pradėjo, net patikt. O palaipsniui ji vis gerėja ir gerėja.
                P.S. Zoro ir Luffy labai geri veikėjai, tačiau GOD Usopp mano mėgstamiausias!
                P.P.S. One Piece komedija - aksominė, velnias žino kiek prisižvengiau bežiūrėdamas šitą animu.

Comment

• Miesto_Druidas
                  the journeyman

• 2010 08 17
                  • 1515

O aš vis bandau prie jo grįžti ir vis nepavyksta, šiuo metu esu pastrigęs Fishman Island arkos pradžioje (o gal jau prie vidurio esu net nežinau). Išsiskyrimas su įgula prieš timeskip'ą mano nuomonei apie serialą padarė daug žalos, jiems skirtas dėmesys buvo apgailėtinas, o tiesą pasakius įgula man ir buvo didžiausias šito serialo pliusas. Kai bandžiau tęsti peržiūra, toks įspūdis, kad ką geriausio galėjo, tą anime jau pasiūlė ir žiūrėti daugiau kažkaip traukia sunkiai. Tikiuosi klystu ir bus gerų arkų, kad bent kažkokia paskata būtų žiūrėti toliau.

Comment

• Woltas
                    Rožinis piratas
                    • 2016 02 17
                    • 17

Ištikrųjų labiausiai viskas pagerėja ties Dressrosa arc'a (po fishman ir hazard punk arkų) nors ji gan ir ištempta, tačiau jos galas - tikra bomba. O pats Hazard Punk arc atskleidžia keletą detalių apie tolimesnį plot. Siūlyčiau pratęst žiūrėjimą. bet jei tikrai nesimėgauji serialu tada ką bepadarysi.

Comment

Working...